خریدار N93 (سری اول) دست دوم

r.t.1.n

کاربر سایت
Rating - 100%
13   0   0
درود

دوستان خریدار یه عدد گوشی N93 از اوون سری اولیا هستم تکرار میکنم سری اولا از اوون سری جدیدش نه رنگ مشکی یا نقره ای باشه زیاد مهم نیست فقط LCD اوون تعویضی نباشه و اینکه باتریش سالم باشه یا نه مهم نیست گوشی هم دکمه هاش سالم باشه چون دلیل اصلیه خریدش اوون دکمه هاشه خیلی نرمن:biggrin1: دوربینو سخت افزارشم زیاد صدمه دیده نباشه چون گوشی که از اوون سال مونده حتما یه دو سه دوری زمین خورده:biggrin1:
راجب قیمتم بگم لطفا قیمت فضایی ندین همه شاهد بودین چند روز پیش تو سایت htc touch diamond با اوون همه عظمت 220 تومن معامله شد یه دفعه کسی نیاد بگه160 تومن 150 تومن قیمت خوب بگین حتما خریدارم.

اینم عکسش
193.jpg

آخرین ویرایش:
اوه اوه داداش دنبال زیرخاکی میگردیا ;)
فلت های این گوشی اکثرا مشکل دار میشه بعد یه مدت واسه هین تولید سریع قطع شد
به نظر من یه مدل دیگه بگیر داداش
یا علی

از دادن اسپم شدیدا خوداری کنید.من دوستم همین الان داره ار وقتی اومده بود 900 تومن خریده بود تا الان هم سالمه سالم داره کار میکنه

من از سال 2006 که گرفتم خیلی ازش راضی ام دقیقا بخاطر دکمه های نرمش هم هست که هنوز نگرش داشتم همه چیزشم سالمه.خواستی شاید تونستم باهات انجامش بدم;)

متذکر میشم قیمت فضایی ندین خدایی درست کمیاب ولی نه اینکه دیگه ارزشش از گوشی مثل HTC touch diamond بیشتره.یه قیمتی یکی گفت هم خندم گرفت هم مخم سووت کشید:biggrin1:

متذکر میشم قیمت فضایی ندین خدایی درست کمیاب ولی نه اینکه دیگه ارزشش از گوشی مثل HTC touch diamond بیشتره.یه قیمتی یکی گفت هم خندم گرفت هم مخم سووت کشید:biggrin1:
خندت نگیره شما یه سر به علاائدین بزن ببین چند میگن بد بیا با تمسخر بگو خندم گرفت.
اگه با 100 تومن میخوای میتونی از دزد های جلوی پاساژ70 تومن بگیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or