moein_engineer کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Oct 17, 2016 #1 سلام خریدار بازی Halo 5 یا Halo master chief collection برای xbox one هستم در تهران هر کدام رو به قیمت 70 تومان خریدارم ای دی تلگرام: MO31N@ آخرین ویرایش: Oct 23, 2016
سلام خریدار بازی Halo 5 یا Halo master chief collection برای xbox one هستم در تهران هر کدام رو به قیمت 70 تومان خریدارم ای دی تلگرام: MO31N@
moein_engineer کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Oct 19, 2016 #3 نوشته شده توسط dooni: سلام halo collection موجوده... بیشتر... پیام دادم
moein_engineer کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Oct 20, 2016 #6 نوشته شده توسط alinrzd: سلام .من halo master chief collection رو دارم . بیشتر... پی ام دادم
moein_engineer کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Oct 20, 2016 #9 نوشته شده توسط pbgame: موجوده قیمت پیشنهاد بدین بیشتر... پی ام دادم
moein_engineer کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Oct 21, 2016 #11 همچنان خریدار یکی از این عناوین لطفا انصاف داشته باشین و قیمت های فضایی ندین....دوستی اومده میگه چون کمیابه پس قیمت بالاست در صورتی که درنظر نمی گیرن مشتریش هم کمیابه و خیلی محدود. و اگر قراره با قیمت فضایی بخرم اکانت با قیمت خیلی کمتر میگیرم. پس انصاف رودرنظر بگیرین....ممنونم
همچنان خریدار یکی از این عناوین لطفا انصاف داشته باشین و قیمت های فضایی ندین....دوستی اومده میگه چون کمیابه پس قیمت بالاست در صورتی که درنظر نمی گیرن مشتریش هم کمیابه و خیلی محدود. و اگر قراره با قیمت فضایی بخرم اکانت با قیمت خیلی کمتر میگیرم. پس انصاف رودرنظر بگیرین....ممنونم