خریدار Gran turismo prologue

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت
Rating - 95.8%
23   1   0
درود

خوب همون طور که از اسم تاپیک پیداست خریدار این بازی هستم. همه چی هم باید سالم باشه و ریجن 2 و قیمت معقول. در ضمن من از این بازی دو تا می خوام. ممنون

جيلبركش هست... و مي توني با فلش جيلبريك بازيش كني..خواستي من در خدمتم ;;)

البته اورجينالش رو هم يكي دارم..ولي قيمت ندارم...شما قيمت بديد

جيلبركش هست... و مي توني با فلش جيلبريك بازيش كني..خواستي من در خدمتم ;;)

البته اورجينالش رو هم يكي دارم..ولي قيمت ندارم...شما قيمت بديد
نه من PS3 رو کپی نکردم و نسخه اورجینالش رو می خوام.

والا قیمت دست من هم نیست ولی فکر نمی کنم بیشتر از 15 تومان باشه البته دست دو. چون من اواسط تابستون KZ2 رو 20 تومان دوباره خریدم و فکر کنم 15 برای این خوب باشه. حالا بازم شما نظرت رو بگو. تهران هستی؟

نه من PS3 رو کپی نکردم و نسخه اورجینالش رو می خوام.

والا قیمت دست من هم نیست ولی فکر نمی کنم بیشتر از 15 تومان باشه البته دست دو. چون من اواسط تابستون KZ2 رو 20 تومان دوباره خریدم و فکر کنم 15 برای این خوب باشه. حالا بازم شما نظرت رو بگو. تهران هستی؟

من تهران هستم

من نظرم رو 20 تومان هست

من تهران هستم

من نظرم رو 20 تومان هست
20 که یکم زیاده:d میگم نه حرف شما نه حرف من 17 خیرش رو ببینی دیگه. ok؟

بعد فقط تمیز هست دیگه؟ راستی پلات هست یا اینکه نسخه معمولی؟ من نسخه معمولی می خوام.

تهران هم اگه هستی حضوری میگیرم. البته ممکنه خودم نباشم و یکی از دوستام رو بفرستم. اگه ok هست بگو قرارش رو بزاریم

20 که یکم زیاده:d میگم نه حرف شما نه حرف من 17 خیرش رو ببینی دیگه. ok؟

بعد فقط تمیز هست دیگه؟ راستی پلات هست یا اینکه نسخه معمولی؟ من نسخه معمولی می خوام.

تهران هم اگه هستی حضوری میگیرم. البته ممکنه خودم نباشم و یکی از دوستام رو بفرستم. اگه ok هست بگو قرارش رو بزاریم

چون شما هستي 18000 :d

فقط ميمونه پلات بودنش...راستش رو بخواهي نمي دونم ..اصلا يادم نيست... شب ميبينم و خبرتون مي كنم

تهران هم هستم :)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or