خریدار DS

Nike-90

کاربر سایت
Rating - 100%
24   0   0
nintendo_ds_lite.jpg

سلام دوستان من یه DS میخاستم خودم دارم برا فامیلمون میخام.

1-مدل دستگاه تون رو بگید.
2- حتما R4 داشته باشه و بازیهای جدید رو بیاره
3- تمیز باشه.
4- قیمت مناسب و فقط تو پ.خ اعلام کنید ممنون

Ds lite مشکی ، تمیز با 2 تا قلم اضافی ، یه باتری و در باتری اضافه ، هدفون ، کیف ، شارژر اضافه و شارژر ماشین ، یک r4 و یک dstt ، یک مموری 1 گیگ و یه 2 گیگ و یک مموری ریدر هم روش ، گریپ گیتار هیرو (که برای بازی های گیتار هیرو و راک بند ضروریه) + مقادیری ریزه جات دیگه مثل قاب برای کارت ها و... و مقادیری هم بازی !
تمیز در حد آک هم نیست و ولی داغون هم نیست.
اگه بکارت میاد قیمت پیشنهادیت رو پخ کن تا کنار بیایم.

Ds lite مشکی ، تمیز با 2 تا قلم اضافی ، یه باتری و در باتری اضافه ، هدفون ، کیف ، شارژر اضافه و شارژر ماشین ، یک r4 و یک dstt ، یک مموری 1 گیگ و یه 2 گیگ و یک مموری ریدر هم روش ، گریپ گیتار هیرو (که برای بازی های گیتار هیرو و راک بند ضروریه) + مقادیری ریزه جات دیگه مثل قاب برای کارت ها و... و مقادیری هم بازی !

پ.خ شد.

با عرض سلام و تشکر از صاحب تاپیک می خواستم به اطلاع برسونم که من ds این دوستمون رو خریداری کردم.
موفق باشین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or