K Kavigne کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Jun 20, 2012 #1 درود .. از اسم تاپیک مشخصه ؛ یه LoS نسخه PS3 ریجن غیر 3 خریدارم ؛ اگر دارید عکس با نام کاربری لطف کنید ، 100% سالم باشه ، دیسک و قاب و دفترچه تمیز باشه . آک هم دارید قیمت مناسب بدید بر میدارم . اسپم ندید ، قیمتهای توهمی هم همچنین . با تشکـــر ...
درود .. از اسم تاپیک مشخصه ؛ یه LoS نسخه PS3 ریجن غیر 3 خریدارم ؛ اگر دارید عکس با نام کاربری لطف کنید ، 100% سالم باشه ، دیسک و قاب و دفترچه تمیز باشه . آک هم دارید قیمت مناسب بدید بر میدارم . اسپم ندید ، قیمتهای توهمی هم همچنین . با تشکـــر ...
Mr.Ok کاربر سایت Rating - 100% 22 0 0 Jun 26, 2012 #18 دارم اما عکس با نام کاربری نمیذارم . همینه که هس :d عاپ :d
CriRo7 کاربر سایت Rating - 100% 3 0 1 Jun 29, 2012 #23 گیر نمیاد لامصب قحطی شدم منم بعد تریلر los2 بد هایپ شدمه بازی رسید دستت؟؟
K Kavigne کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Jun 29, 2012 #24 نوشته شده توسط GOW III: گیر نمیاد لامصب قحطی شدم منم بعد تریلر los2 بد هایپ شدمه بازی رسید دستت؟؟ بیشتر... آره سگ مصّب ! گیر نمیاد اصن . آره دمت گرم ...
نوشته شده توسط GOW III: گیر نمیاد لامصب قحطی شدم منم بعد تریلر los2 بد هایپ شدمه بازی رسید دستت؟؟ بیشتر... آره سگ مصّب ! گیر نمیاد اصن . آره دمت گرم ...
ULTIMATE TEAM True Online Gaming کاربر سایت Rating - 97.6% 41 1 0 Jun 29, 2012 #26 با اجازه داش كيوان ماهم خريداريم متاسفانه بعضي از دوستان كه خيلي ادعاي دوستي باما داشتن به ماوعده دادن اين بازيو بهت ميديم بعد مثه هميشه زدن زيرش
با اجازه داش كيوان ماهم خريداريم متاسفانه بعضي از دوستان كه خيلي ادعاي دوستي باما داشتن به ماوعده دادن اين بازيو بهت ميديم بعد مثه هميشه زدن زيرش
K Kavigne کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Jul 1, 2012 #28 چرا ، سی عارخیف میخوام ! ---------- نوشته در 05:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:39 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط frank mir: من دارم چند میخری . بیشتر... عکس با نام کاربری لطفا" بستگی به تمیز بودن و ریجنش داره . یکی از دوستان داره ، منتها گوشه قابش شکسته ! اگه گیر نیومد سالمش از ایشون میخرم . آخرین ویرایش: Jul 1, 2012
چرا ، سی عارخیف میخوام ! ---------- نوشته در 05:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:39 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط frank mir: من دارم چند میخری . بیشتر... عکس با نام کاربری لطفا" بستگی به تمیز بودن و ریجنش داره . یکی از دوستان داره ، منتها گوشه قابش شکسته ! اگه گیر نیومد سالمش از ایشون میخرم .