خریدار 1عدد هارد ا ترا بایت اکسترنال هر مدلی

• Thread starter Thread starter A.M.B
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.M.B

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام خریدار 1عدد هارد ا ترا بایت اکسترنال هر مدلی (Adata،seliconpower،وسترن،سیگیت،تو شیبا،هیتاچی،ترنسند،سامسون گ)به قیمت مناسب و زیر قیمت بازار
لطفا پیشنهاد بدید
ممنون
خریداری شد

آخرین ویرایش:
برادر قیمتش که مناسبه
همینو بگیر...
500 گیگه 68000 تومن...

Verico Mobile Hard Drive 500GB Model Number:VPH500
Capacity:500GB
Interface:USB 2.0
Interface Transfer Rate:Up to 480Mbits/s
Dimensions (WxDxH):84.5 x 136 x 16.3 mm
Weight:240 g

برادر قیمتش که مناسبه
همینو بگیر...
500 گیگه 68000 تومن...

Verico Mobile Hard Drive 500GB Model Number:VPH500
Capacity:500GB
Interface:USB 2.0
Interface Transfer Rate:Up to 480Mbits/s
Dimensions (WxDxH):84.5 x 136 x 16.3 mm
Weight:240 g
دوست عزیز قیمتش مناسب هست ولی 500 دارم 1ترا میخواستم راستی ما تو لیون 1 فلش 8 گیگ بردیم آدرس هم دادم ولی الان بیش از 10 روزه نیومده جریان رو با آقای حسینی در میان گذاشتم اما دیگه خبر ندارم چی شد؟

یک هارد samsun g3 satation یک ترا ساخت کره با 2 سال گارارنتی دارم برای فروش . فقط برای آرشیو استفاده شده . قیمت رو خودتون بدید چون من الان قیمت ندارم .
اینم مشخصات : http://www.2moroit.co.nz/product-samsung_g3_station_1.5tb_external_harddrive_usb2.0_black-11070

در ضمن اطلاعات روی هارد که شامل فیلم و جدیدترین بازی پی اس 3 و سریال هست هم به خریدار هدیه میشه

آخرین ویرایش:
یک هارد samsun g3 satation یک ترا ساخت کره با 2 سال گارارنتی دارم برای فروش . فقط برای آرشیو استفاده شده . قیمت رو خودتون بدید چون من الان قیمت ندارم .
اینم مشخصات : http://www.2moroit.co.nz/product-samsung_g3_station_1.5tb_external_harddrive_usb2.0_black-11070

در ضمن اطلاعات روی هارد که شامل فیلم و جدیدترین بازی پی اس 3 و سریال هست هم به خریدار هدیه میشه
پ.خ شد!

---------- نوشته در 01:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:00 AM ارسال شده بود ----------

سلام

یه هارد 1 ترا بایت سیلیکون پاور دارم یو اس بی 3

لینک مشخصات :
http://www.matinmemory.com/Default.aspx?PageID=52&RelatedID=vMaMvMcxvMez
پ.خ شد

---------- نوشته در 01:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:00 AM ارسال شده بود ----------

بالا باش upppppppppppppppppppppp.........

هنوز خریداری نشده بشتابید پیشنهاد بدهید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بنده هارد دارم ولی با اطلاعاتش میفروشم.
یک عدد هارد 1 ترا وسترن دیجی که یو اس بی 3 هست با کیف مخصوص ضد ضربه و بسیار مدل روز. خودم 157 تومان خریدم کیفشم 7 تومان . ساخت تایلند هست و مدل دقیقش هم
wdbacx0010bbk-01
و essential se
و تا 8 سال 2013 یعنی نزدیکای دو سالی هم گارانتیش مونده سازگاره . در حد نو هم هست بسیار نو.
http://www.digikala.com/?Products=Computer&Product=Computer-HDD-WD-PMP-Ess-SE-1TB
این لینکش که بدونی گرون شده است عزیز. منم 1 ماه نیست استفاده میکنم فقط هم برای ارشیو بازی pc استفاده شده.
قیمت مد نظرم با ارشیو بهت میدم چون بدون ارشیو نمیصرفه برام.
1 ترا فیلم و کنسرت خارجی و ایرانی
1 ترا بازی pc
1 ترا بازی psp و ps3
1ترا بازی ps3
1 ترا فیلم 1080 p
هر کدومو خواستی در خدمتم در ضمن خودت میدونی اطلاعات با ارزشه منم هاردم خیلی نو و بسیار مدل بالاست و جزو مجهز ترین و بهترین هاردای دنیاست.
usb3

---------- نوشته در 03:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:30 PM ارسال شده بود ----------

قیمتتمد نظرت هم پخ کن تا با هم کنار بیایم
در ضمن اگر عکی خواستی میزارم ولی کاملا نو هست چون توی کیفش بوده و خط چشم گیری نداره

داداش هاردی که بالا گفتم نوشو گفتین 130 اخه چرا اعصاب مردمو خرد میکنید نوش 180 به بالاست چرا تهمت بیجامیزنید :cheesygri

نوش فروشنده های بازار شما که باید بهتر بدونید 140 یا 150 میخرن من خودم رفیقم 150 میداد قبول نکردم تا یه بنده خدایی 135 هم برام گیر آورده الانم یا میخرم یا سلیکن پاورNaruto.ir

---------- نوشته در 12:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:09 AM ارسال شده بود ----------

هنوز خریداری نشده.......
بیا خودت بیا...................

بالا.............

پس هارد من نیست چون هاردی که من دارم الان 185 تومانه لینکشم گذاشتم.
راستی یادت باشه هیچ ارزونی بی دلیل نیست!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or