خریدار یک عدد xbox360اسلیم 4گیگ به همراه کینکت نو و اکبند .

• Thread starter Thread starter .jozef
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

.jozef

کاربر سایت
Rating - 100%
4   0   0
همان طور که از اسم این تاپیک پیداست من دنبال جنس دست دوم نیستم ;;)
من میخوام xbox360اسلیم 4گیگ به همراه کینکت بگیرم قیمت فضایی ندید من قیمت کردم یه جا میده 880 پس هرکی میخواد بده باید قیمتش زیر این قیمت باشه.b-)

عکس کوو؟
اکشم تو توپخونه 650 تا 690 هست.

---------- نوشته در 05:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:31 PM ارسال شده بود ----------

راستی من یه psp هم دارم ورش میداری؟

یک دونه کینکت دارم 3 ماه میشه گرفتم و کاملا نو هست و اگه بخوام میتونم تو سلفونش بپیچم به اسم نو بهت بفروشم ولی اینطرو آدمی نیستم و از اونجایی که این دستگاه اصلا چیزی به اسم استهلاک نداره برای همین 60 زیر قیمت خریدم یعنی همین 220 که الان تو بازرا میفروشن برات آب میخوره 230 تومن هم اگه بازی هایی که براش خریدم رو خواستی(تقریبا 15تا از بهترین عنوان ها ) دستگاه آداپتور داره که البته آداپتورش مال یک دستگاه دیگه بوده در کل این مشخصاتش بود اگر خواستی برام پست خصوصی بکن پول پست هم با خودت هست در ضمن کمتر از این نمیدم چون واقعیتش نمیخواستم بفروشم یک مساله ای پیش اومده میخوام خود کنسول رو بفروشم فعلا چون از این استفاده ای ندارم میخوام بدم بره شیراز هم هستم حظوری هم بخوای میارم بهت میدم فقط میگم زیر اون قیمت اصلا

آخرین ویرایش:
فروش ایکس باکس

ایکس باکس 360 اسلیم 4گیگ باکینکت با گارانتی 11 ماهه نو اکبند وتمیز وسالم خریدم 1200 میفروشم 930 هزارتومن من اینو 1ماه پیش خریدم وکمتر 3ساعت باهاش بازی نکردم فاکتور فروش هم دارم درصورت خواست پیام شخصی بده

سلام فروش ایکس باکس 360 اسلیم 4گیگ باکینکت باگارانتی 11ماهه با سه بازی اورجینال ویک بازی کینکت ویک کابل اچ دی مای هدیه من این ایکس باکسو یک ماه پیش از شرکتی خریدم 1میلیون و200 هزار فاکتور فروش هم دارم والان به دلیل اینکه میخوام لب تاب بگیرم ایکس باکسمو میخوام بفروشم به خدا سالم وتمیز وحتی یک خط کوچیکی روی دستگاه نیافتاده والان توی کارتونشه 10 روز است توی جعبهشه به خدا کمتر از 3ساعت باهاش بازی نکردم همه چیش نو است درحالی انگاری نوشو داری میخری من توی تهرانم حضوری تحویل میدم قیمت 850 میفروشم درهنگام خرید تخفیف هم میدم به این شماره زنگ بزن 09357590997

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or