K K.P. کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 30, 2010 #1 سلام خریدار یک عدد Heavy Rain هستم . تر و تمییز باشه و ترجیحا همراه با اوریگامی !! قیمت های فضایی هم ندید خواهشا. فقط PM بدید. و اینجا به هیچ وجه پست ندید . موفق باشید آخرین ویرایش: Aug 30, 2010
سلام خریدار یک عدد Heavy Rain هستم . تر و تمییز باشه و ترجیحا همراه با اوریگامی !! قیمت های فضایی هم ندید خواهشا. فقط PM بدید. و اینجا به هیچ وجه پست ندید . موفق باشید
make کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 19, 2010 #5 بازیheavy rain رو دارم در حد نوع هم است ریجن3 قیمت هم 38 هست در ضمن ریجن3 بدون سانسور هم هستb-)
I IIXX_SHAYAN_XXII کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Sep 20, 2010 #6 نوشته شده توسط make: بازیheavy rain رو دارم در حد نوع هم است ریجن3 قیمت هم 38 هست در ضمن ریجن3 بدون سانسور هم هستb-) بیشتر... مگه heavy rain با سانسور هم داریم که شما میگی ماله من بدون سانسوره ؟ چه تبلیغ هایی میکنن بعضی ها .
نوشته شده توسط make: بازیheavy rain رو دارم در حد نوع هم است ریجن3 قیمت هم 38 هست در ضمن ریجن3 بدون سانسور هم هستb-) بیشتر... مگه heavy rain با سانسور هم داریم که شما میگی ماله من بدون سانسوره ؟ چه تبلیغ هایی میکنن بعضی ها .
K K.P. کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 20, 2010 #7 خریداری شده . یکی از مدیرها زحمت قفل کردن تاپیک رو بکشه .
The Origami Killer کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 20, 2010 #9 نوشته شده توسط danijon_2006: ميگم اين اوريگامي چي هست؟ بیشتر... یه پرنده ی کوچیک که با کاغذ درست میشه علامت HR
نوشته شده توسط danijon_2006: ميگم اين اوريگامي چي هست؟ بیشتر... یه پرنده ی کوچیک که با کاغذ درست میشه علامت HR
Medusa کاربر سایت Rating - 100% 11 0 0 Sep 20, 2010 #10 نوشته شده توسط NINJA GAIDEN 4: مگه heavy rain با سانسور هم داریم که شما میگی ماله من بدون سانسوره ؟ چه تبلیغ هایی میکنن بعضی ها . بیشتر... اره داریم کلا یسری از ریجن 3 ها سانسور شده حالا اگه خواستی بدونی P.M بده بهت بگم .
نوشته شده توسط NINJA GAIDEN 4: مگه heavy rain با سانسور هم داریم که شما میگی ماله من بدون سانسوره ؟ چه تبلیغ هایی میکنن بعضی ها . بیشتر... اره داریم کلا یسری از ریجن 3 ها سانسور شده حالا اگه خواستی بدونی P.M بده بهت بگم .