خریدار یک دستگاه PS3 اسلیم 120 گیگ

Lord Stark

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
همونطور که از اسم تاپیک مشخصه خریدار یک دستگاه پی اس 3 اسلیم 120 گیگ هستم....کنسول کپی خور شده باشه و سالم وتمیز باشه تعمیر نشده باشه والبته قیمتش هم معقول باشه:)
لطفا پیشنهاداتتون رو ازطریق پیغام خصوصی مطرح کنید.
دوستانی که اجناسشون رو اینجا تبلیغ کنن مستقیما به مدیران معرفی خواهند شد.پس لطفا اسپم ندید. این روهم بگم که کنسول دست دوم،دست دومه! چه یک روز استفاده شده باشه چه یک سال! پس با درنظر گرفتن این شرایط پیشنهاداتون رو ارائه کنید.

نکته مهم: کنسول فقط از دوستان تهرانی خریداری میشه و حضوری تحویل گرفته خواهد شد مهلت تست هم میگیرم.

موفق و موید باشید.

ویرایش مدیریت: قرار دادن اطلاعات تماس در محیط عمومی انجمن به هر شکلی ممنوع است

Last edited by a moderator:
سلام داداش من یه دونه PS3 250gb دارم ، کپی خور (3.55) ، این باریا تو هاردش :
Metal Gear , Uncharted2 ,Heavy rain , resistance 2 , grandtorismo , Little Big planet , Killzone 2 ,killzone 3 ,
من ایکس باکسم دارم ففط Uncharted , Metal gear , Heavy rain روش بازش شده . چون بازیای مولتی رو رو ایکس باکس می زدم . حتی فیفا چون یه دسته داره PS3 .
دسته اضافه هم نداره . پال دستگاه .
380
هیچ خط و خشیم نداره سالمِ سالم . علت فروش خرید آیپدِ

سلام داداش من یه دونه PS3 250gb دارم ، کپی خور (3.55) ، این باریا تو هاردش :
Metal Gear , Uncharted2 ,Heavy rain , resistance 2 , grandtorismo , Little Big planet , Killzone 2 ,killzone 3 ,
من ایکس باکسم دارم ففط Uncharted , Metal gear , Heavy rain روش بازش شده . چون بازیای مولتی رو رو ایکس باکس می زدم . حتی فیفا چون یه دسته داره PS3 .
دسته اضافه هم نداره . پال دستگاه .
380
تهرانم . اینم شمارمِ 09399006906
هیچ خط و خشیم نداره سالمِ سالم . علت فروش خرید آیپدِ

پیغام خصوصی دادم خدمتتون

ps3 slim 500g فریمور 3.55 هک شده کامل هارد داخلی و خارجی پر بازی انحصاری (160g بود یک هارد 500g segait خریدم انداختم روش)
+
160g هارد اکسترنال
بازی اورجینال redfaction
ps3 stan
دانگل اورجینال psbreak
کابل hdmi
1سال گارانتی و بیمه ایران
تاریخ خرید 21.11.89 فاکتور هم موجوده
100%سالم و بی خط و خش 5 تا بازی باهاش تموم شده در حد اک
تهران حضوری و شهرستان بعد واریز کامل پول فرستاده میشه(هزینه با خریدار)
قیمت 450

attachment-72703d1314426440-imag_0129.jpg

من یه 120 دارم درحد.اعتقادی هم به کپی خور کردن ندارم.الان 3ماهه زوشن نکردم.یه ریموت کنترل هم داره.
40تا هم بازی دارم که اگه خواستی لیستشو بدم
قیمت از شما

خب دوستان هنوز کنسول خریده نشده و همچنان خریدارم.......پی اس 3 کپی خور اسلیم مَد نظرم هست لطفا پیشنهاداتتون رو مطرح کنید فقط لطف کنید کپی خور شده باشه.

من یک ایکس باکس الایت فالکن دارم. 2 دسته داره.57 تا بازی (کپی ها). کینکت که 13 روز پیش خریدم.هارد ایکس باکس 120 هست.کنترل (بازی هم میشه کرد باهاش) کیت شارژ & پلی .کابل اتصال به مانیتور و لوازم داخل جعبش در ضمن یک درایو لیتون هم میدم که ماله خودش بود بعد 6 ماه دیدم صرف نمیکنه اورجینال بازی کنم یه درایو سامسونگ نو گرفتم کپی خورش کردم گذاشتم روش.دستگاه فالکنه ماله 5 2008 هست.با ps3 عوض میکنم مدل خواصی مد نظر ندارم حتی اگه بالا تر از این شد سر میدم اگه پایین تر هم شد سر میگیرم دستگاه شما اگه لوازم جانبی هم داشته باشه که چی بهتر.اگه کسی قصد تعویضش رو داره مدل ps3 رو پ.خ کنید. وسایل رو هم جداگانه نمیدم.مشهدم هستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or