Iraj کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 12, 2008 #1 سلام ! من بنا به دلایلی نمیتونم واسه بازی با 360 از اسپیکر استفاده کنم ! واسه همین دنبال یه هدفون (یا هدست) خوب و با کیفیت و قیمت مناسب میگردم ! دسه دوم هم باشه مشکل نداره فقط قیمت مناسب باشه ! اگه کسی داشت خبرم کنه ! مرسی ...
سلام ! من بنا به دلایلی نمیتونم واسه بازی با 360 از اسپیکر استفاده کنم ! واسه همین دنبال یه هدفون (یا هدست) خوب و با کیفیت و قیمت مناسب میگردم ! دسه دوم هم باشه مشکل نداره فقط قیمت مناسب باشه ! اگه کسی داشت خبرم کنه ! مرسی ...
r10ronaldinho کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 13, 2008 #2 تو چه رنجی می خوای بگو شاید من بتونم برات یه کاری بکنم
r10ronaldinho کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 13, 2008 #4 هدفون سونی و آیپاد دارم آیپاد سفید 15 سونی مشکی 20 تومن هم تو گوشی هم بیرونی
Iraj کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 13, 2008 #5 ببین من از اینا که روی سر میمونه میخواما ! که بهش وویس - هدفون - هدست - میکروفون ! و نمیدونم والا تا حالا همه چیز شنیدم که بهش میگن ! عکس هم بزاری ممنون میشم + مدل ...
ببین من از اینا که روی سر میمونه میخواما ! که بهش وویس - هدفون - هدست - میکروفون ! و نمیدونم والا تا حالا همه چیز شنیدم که بهش میگن ! عکس هم بزاری ممنون میشم + مدل ...
r10ronaldinho کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 13, 2008 #6 ببین هدفون تو گوشیو بیروند گوشیه دیگه حالا روی سر میمونه توی سر میمونه هر جا میمونه نمیدونم:cheesygri عکسم سعی می کنم امشب بزارم
ببین هدفون تو گوشیو بیروند گوشیه دیگه حالا روی سر میمونه توی سر میمونه هر جا میمونه نمیدونم:cheesygri عکسم سعی می کنم امشب بزارم
Iraj کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 15, 2008 #8 سلااااااااام ! کسی نبود داشته باشه و بخواد بفروشه ؟