alpine کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 2, 2011 #1 سلام خریدار گیتار کلاسیک خوب با قیمت مناسب هستم حرفه ای حرفه ای نمیخوام ، مبتدی و متوسط رو جواب بده برام کافیه. قیمت برام خیلی مهمه.
سلام خریدار گیتار کلاسیک خوب با قیمت مناسب هستم حرفه ای حرفه ای نمیخوام ، مبتدی و متوسط رو جواب بده برام کافیه. قیمت برام خیلی مهمه.
N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Dec 2, 2011 #2 فکنم تاپیکتو پاک کنن....ولی گیتارو برو جمهوری....حتما اینکارو کن....
God_of_game کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 2, 2011 #4 3.فروشنده ها تنها مجاز به فروش کنسول و لوازم جانبی آن، قطعات کامپیوتر، بازی، اکشن فیگور و برخی تجهیزات رسانه ای (شامل گوشی تلفن همراه، دوربین عکاسی و MP3 Player) می باشند و در صورت مشاهده موارد دیگر گفتگو حذف خواهد شد.
3.فروشنده ها تنها مجاز به فروش کنسول و لوازم جانبی آن، قطعات کامپیوتر، بازی، اکشن فیگور و برخی تجهیزات رسانه ای (شامل گوشی تلفن همراه، دوربین عکاسی و MP3 Player) می باشند و در صورت مشاهده موارد دیگر گفتگو حذف خواهد شد.
alpine کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 2, 2011 #5 این رو نمیدونستم. عذر خواهی میکنم . اگر مدیران صلاح میدونن حذف کنن تاپیک رو آخرین ویرایش: Dec 3, 2011