خریدار گوشی شما

• Thread starter Thread starter Medusa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Medusa

کاربر سایت
Rating - 100%
11   0   0
خریدار یه گوشی نوکیا هستم
مدل برام مهم نیست فقط سیستم عاملش symbian سری 60 ورژن 3 باشه .
قیمت هاتون رو برام PM کنید .
ترجیها تهران و تحویل حضوری .
منظورم گوشی هایی مثل N80,N81,N73,N93,N95,N93i,N91 اینا هست .
دوستان قیمت های فضایی ندن خواهشا با این کار فقط خودتون رو ضایع میکنید. واقعا چه فکری میکنید کی این گوشی های قدیمی رو با این قیمت ها میخره؟! مگر بدید به کاسب های علاالدین که بز میخرن بفروشید . اگه باورتون نمیشه مثال بزنم گوشی خودم N93 رو میگن 40 هزار تومن من همون هفته اول که اومد 1.200.000 پول دادم پاش این گوشی هم که من میخوام حداقل برای 3 سال پیش هست همین هفته ی پیش شاهد بودید Sumsung Jet که گوشیه خفنی هست 130-140 معامله شد حالا شما بیاد بگید N80 به عنوان مثال 80 هزار تومن زیاده چون گوشی برای 4 سال پیش هست و چیز خاصی نداره .

آخرین ویرایش:
دوستان خودتون قیمت بدید من اصلا قیمت ندارم .
فقط و فقط PM بدید .
من برای برنامه نویسی لازم دارم و فقط همین رو میخوام و ترجیها یه گوشی ارزون قیمت .

خریدار یه گوشی نوکیا هستم
مدل برام مهم نیست فقط سیستم عاملش symbian سری 60 ورژن 3 باشه .
قیمت هاتون رو برام PM کنید .
ترجیها تهران و تحویل حضوری .
منظورم گوشی هایی مثل N80,N81,N73,N93,N95,N93i,N91 اینا هست .
دوستان قیمت های فضایی ندن خواهشا با این کار فقط خودتون رو ضایع میکنید. واقعا چه فکری میکنید کی این گوشی های قدیمی رو با این قیمت ها میخره؟! مگر بدید به کاسب های علاالدین که بز میخرن بفروشید . اگه باورتون نمیشه مثال بزنم گوشی خودم N93 رو میگن 40 هزار تومن من همون هفته اول که اومد 1.200.000 پول دادم پاش این گوشی هم که من میخوام حداقل برای 3 سال پیش هست همین هفته ی پیش شاهد بودید Sumsung Jet که گوشیه خفنی هست 130-140 معامله شد حالا شما بیاد بگید N80 به عنوان مثال 80 هزار تومن زیاده چون گوشی برای 4 سال پیش هست و چیز خاصی نداره .

سلام دوست عزیز
من یه Samsung P1000 Galaxy Tab 16GB دارم و در حد آکبند هستش و 1سال گارانتی هم داره + 2تا کیف که 2تاشو 50تومن گرفتم + کیبورد بلوتوث 45تومن + گارد بدنه 10تومن
لوازم جانبی رو همینجوری دارم میدم پس اگه بدون لوازم بخوای همون 650تومن میفروشم
درحال حاضر قیمت Samsung P1000 Galaxy Tab 16GB در ایران 890تومن هست
اما من با تموم وسیله هاش 650تومن میفروشم

09380271011

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or