خریدار کنسول XBOX 360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Devil May Cry

Loyal Member
Rating - 0%
0   0   0
خريدار XBOX360 لطفاً قيمت بالا ندين
ترجيحاً هيچی باهاش نباشه
فقط جاسپر باشه:)
قيمت هم طرف 170 باشه بکارم مياد پس بيخود تبليغ دستگاه خودتون اينجا نکنيد که
گزارش ميشه:d
حضوري هم خريداری ميشه;;)

آخرین ویرایش:
الان الايت با کلی چيز ميز گذاشته 360 کسی نميخره:d
بد مثلاً ارکيد خالی رو چند بايد خريد؟
ربطی نداره به اینکه طرف چند گزاشته یا میزاره شاید اون بخواد آتیش به مالش بزنه دلیل نمیشه شما اونو ملاک قرار بدی ملاک قیمت گزاری درست انجام بشه و عرفش از بین نره
آرکید دسته 2ش یه قیمت داره آکبندشم یه قیمت
من یه آکبند (خالی) دارم خواستی 370 میدمش

خوبه گفتم کسی که قيمتش بالاتر هست دستگاهش رو اينجا تبليغ نکنه که چقدر هم گوش دادين
در جواب اون بالايی هم ميگم به شما ربطی نداره که من چند خريدارم هر کس
مالک جنس خودش هست پس شما برای کسی خط مشخص نکنيد
در ضمن تا الان 3 تا پيشنهاد 200 و يک پيشنهاد 190 دارم

---------- نوشته در 02:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:31 PM ارسال شده بود ----------

يک بار ديگه اينجا اسپم ببينم گزارش ميدم
يکم احترام به نظر صاحب تاپيک هم خوب چيزی هست

فروش یک دستگاه Xbox360 با ارزان ترین قیمت

با عرض سلام و ادب خدمت گیمرهای عزیز.

یک دستگاه xbox 360 arcade در سال 2009 با قیمیت 470 تومان خریداری کردم که حال قصد دارم با نصف قیمت 200 هزار تومان به فروش برسانم.این دستگاه حاوی لوازم جانبی + کارت حافظه ی 8 گیگ مخصوص و 15 بازی ارزشمند این کنسول هست.یک ماه گارانتی میدم و اگر کوچک ترین مشکلی احساس کردید میتونید پولتون رو پس بگیرید.

در صورت تمایل با شماره تلفن 09360649125 یا rezident44@yahioo.com حامد زاهدی...

از دست ندهید !

فروش یک دستگاه اسلیم با درایو 9504 آپدیت شده به قیمت 350 از هم اکنون آغاز شد:dالبته بن نشده سالم کپی خورشده>:d

من یک ایکس باکس الایت فالکن دارم. 2 دسته داره.57 تا بازی (کپی ها). کینکت که 13 روز پیش خریدم.هارد ایکس باکس 120 هست.کنترل (بازی هم میشه کرد باهاش) کیت شارژ & پلی .کابل اتصال به مانیتور و لوازم داخل جعبش در ضمن یک درایو لیتون هم میدم که ماله خودش بود بعد 6 ماه دیدم صرف نمیکنه اورجینال بازی کنم یه درایو سامسونگ نو گرفتم کپی خورش کردم گذاشتم روش.دستگاه فالکنه ماله 5 2008 هست.با ps3 عوض میکنم مدل خواصی مد نظر ندارم حتی اگه بالا تر از این شد سر میدم اگه پایین تر هم شد سر میگیرم دستگاه شما اگه لوازم جانبی هم داشته باشه که چی بهتر.اگه کسی قصد تعویضش رو داره مدل ps3 رو پ.خ کنید.اگر هم نمیتونید پ.خ کنید به این شماره sms بدید.عرفان شجاعی..09155133191 وسایل رو هم جداگانه نمیدم.مشهدم هستم.عکس هم خواستی بگو.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or