خریدار خریدار کنسول های قدیمی

navidkid

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام
خریدار کنسول های قدیمی مثل دریمکست ، گیم کیوب و wii هستم.سگا ساترن - سگا سی دی - سوپر نینتندو - نینتندو 64 - psp - wii u - میکرو - سگا -آتاری -نینتندو سوییچ - ایکس باکس 360 - ایکس باکس کلاسیک - پلی استیشن 1و2و3 - نیوجیو - کمودور 64 - میکرو جنیوس - پی سی انجین - گیم بوی و ... خریدارم. کارتریج و دیسک اوریجینال کنسولها را هم خریدارم.

سلام
خریدار کنسول های قدیمی مثل دریمکست ، گیم کیوب و wii هستم.سگا ساترن - سگا سی دی - سوپر نینتندو - نینتندو 64 - psp - wii u - میکرو - سگا -آتاری -نینتندو سوییچ - ایکس باکس 360 - ایکس باکس کلاسیک - پلی استیشن 1و2و3 - نیوجیو - کمودور 64 - میکرو جنیوس - پی سی انجین - گیم بوی و ... خریدارم. کارتریج و دیسک اوریجینال کنسولها را هم خریدارم.
کنسول گیم کیوب به همراه آرشیو بی نظیر اورجینال

• Like
Reactions: navidkid
atari /micro genesis 501/502 ,.../ sega megadrive / sega mega drive 2 / sega 3 line orginal / snes us reg
آتاری رنگین کمانی
اتاری حافظه دار
میکرو ۵۰۱ / ۵۰۲ / و ...
سوپر نینتندو
سگا بزرگ
سگا مگا درایو ۲ اصلی ۳ خط
پلی ۱ فت و اسلیم
پلی ۲ اسلیم

همه سالم. بیشترشون فقط کلگی هستش و کارتن و دسته و اینا نداره ولی بشرط
بازی کارتریج هم زیاد دارم برا همه
خواستی به آیدی تلگرام mahmoudpc پیام بده عکسا رو بفرستم و صحبت کنیم.

atari /micro genesis 501/502 ,.../ sega megadrive / sega mega drive 2 / sega 3 line orginal / snes us reg
آتاری رنگین کمانی
اتاری حافظه دار
میکرو ۵۰۱ / ۵۰۲ / و ...
سوپر نینتندو
سگا بزرگ
سگا مگا درایو ۲ اصلی ۳ خط
پلی ۱ فت و اسلیم
پلی ۲ اسلیم

همه سالم. بیشترشون فقط کلگی هستش و کارتن و دسته و اینا نداره ولی بشرط
بازی کارتریج هم زیاد دارم برا همه
خواستی به آیدی تلگرام mahmoudpc پیام بده عکسا رو بفرستم و صحبت کنیم.
لطفا قیمتها رو بگو تلگرام ندارم

سلام
یک psp 1004 دارم برای فروش تاپیکش رو هم همیجا تو بازیسنتر زدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or