خریدار کنسول های شما

اقا من یه 360 الیت فالکون دارم دو سه روزه گرفتم به دلیل نیاز مالی مجبور به فروش شدم درایوش بنکیو پال با 5 تا بازی تاپ خودم 620 گرفتم اگه خاستید یا پی ام بدید یا به شماره مسج بدید09355339637

دستگام خیلی تمیزه.تازه 3 ماه خریدم.به دلیل مشکلات مالی می خوام بفوروشم.دستگام J هستش.با تمام وسایل.با 35 بازی میدم 350 تومان.ایدی من godfear45 هستش.هر کی می خواد pm بده.فقط فوری.کاملا سالم هستش.با کابل HD و فن.

دستگام خیلی تمیزه.تازه 3 ماه خریدم.به دلیل مشکلات مالی می خوام بفوروشم.دستگام J هستش.با تمام وسایل.با 35 بازی میدم 350 تومان.ایدی من godfear45 هستش.هر کی می خواد pm بده.فقط فوری.کاملا سالم هستش.با کابل HD و فن.

Salam
vaghan az modir haye mohtaram pozesh mikham ke Pengilish minivisam ,akhe man keyboard e farsi nadaram,
man az singapore ye PS3 sefid ba hard e 250GB va akharin Update be hamrahe bazihaye (PES 2008 va GTA4 American version va MGS4 ) kharidam ,va daram miam iran ,mikham Ena ro beforosham
hala harki mikhad bege va gheymatesh ham betore monsefane benevise

ba arze pozesh baz ham az modire mohtaram ,agar zahmati nist , mishe mano rahnamae konid ke chejori farsi type konam?
ba tashakor

Kasi Bazi PS3 Nemikhad ,har onvan bazi ke bekhayd ba kamtarin gheymat,

hamchenin bazi baraye Xbox360 Copy e malaysia ,harki khast bege barash begiram,
harki khast sari tar bege
Zarfiat mahdod ,Pas harki saritar bege:biggrin1:
user_online.gif
progress.gif

منم یکی دارم کور ولی هارد نو خریدم 15 بازی کابل ایچ دی دسته اضافه فن دیگه هیچی 340
12 ولت شده؟؟؟؟؟
یکم گرون نمیدی؟؟؟ رجینش چیه؟؟؟

من یه wii j کپیخور شده با فریمور 3.2 کاملا سالم و تمیز با 24 تا بازی و یه دسته گیم کیوب و یه ترانس 220 به 110 می فروشم 380 تومن.
جواب شما رو هم دادم....... (من باسه وی پول نمیدم)

Salam
vaghan az modir haye mohtaram pozesh mikham ke Pengilish minivisam ,akhe man keyboard e farsi nadaram,
man az singapore ye PS3 sefid ba hard e 250GB va akharin Update be hamrahe bazihaye (PES 2008 va GTA4 American version va MGS4 ) kharidam ,va daram miam iran ,mikham Ena ro beforosham
hala harki mikhad bege va gheymatesh ham betore monsefane benevise

ba arze pozesh baz ham az modire mohtaram ,agar zahmati nist , mishe mano rahnamae konid ke chejori farsi type konam?
ba tashakor
حالا چند میدی؟؟؟؟؟
سلام.دستگاه من J هستش.3 ماه گرفتم.بدلیل مشکلات مالی می خوام بفروشم.با کابل HD و فن و 35 بازی میدم 350 تومان.دستگاه 3 چراغم نشده.فقط فوری.09124153478 .
PM بده با هم به توافق میرسیم.......
اقا من یه 360 الیت فالکون دارم دو سه روزه گرفتم به دلیل نیاز مالی مجبور به فروش شدم درایوش بنکیو پال با 5 تا بازی تاپ خودم 620 گرفتم اگه خاستید یا پی ام بدید یا به شماره مسج بدید09355339637
مرد مومن الان آکبندش 435 به فروش میده....
چنتا از بچه ها تو این سایت نوش رو 450 تا 500 میدن;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or