خریدار خریدار کارت گرافیک 3080TI (ASUS)

dooste.man83

کاربر سایت
Rating - 100%
5   0   0
با درود
خریدار کارت گرافیک 3080TI هستم.کارت از برند ASUS باشه و ترجیحا سری ROG.
کارت کم کارکرد و خانگی باشه و مایین نشده و با جعبه و متعلقات باشه. کارت باز نشده باشه ( پیچ پلمپ دست نخورده ) و دمای کارت در حداکثر بار معقول باشد . همچنین مهلت تست 48 ساعته هم میخوام

قیمت رو برای من در پ.خ ارسال بفرمایید ( لطفا قیمت معقول باشه )
سپاس از شما دوستان گرامی

آخرین ویرایش:
سلام

من یه 3080 strix ROG ASUS دارم که چند وقت پیش بردم گارانتی و بهم یه اکبند دادن ( مدارکش موجوده )

کارت همه چی متعلقات کاملا تمیز خودش تمیز بسیار قدرتمند

قصد فروش نداشتم همینطوری الان دیدم گفتم حالا بد نیست بفروشیم کوچ کنیم به 5070

قیمتی که مد نظرت رو بگو

• Like
Reactions: dooste.man83
سلام

من یه 3080 strix ROG ASUS دارم که چند وقت پیش بردم گارانتی و بهم یه اکبند دادن ( مدارکش موجوده )

کارت همه چی متعلقات کاملا تمیز خودش تمیز بسیار قدرتمند

قصد فروش نداشتم همینطوری الان دیدم گفتم حالا بد نیست بفروشیم کوچ کنیم به 5070

قیمتی که مد نظرت رو بگو
بیشتر مد نظرم مدل 3080ti هستش اگر گیرم نیومد مزاحمت میشم
ممنون

سری راگ این سری فنش دوال بال نیست زود به صدا می افته بهتره تاف بخرید دما نویز این سری برخلاف سری های دیگه چندان فرقی نمی کنه
سری 3000 هم نود درصدشون ماین شدن راهیم برای تشخیصش نیست
اگه برید سری 4000 بخرید که فریم جن هم داره درایورهاشم بهینه تره برای بازی های جدید بهتره من یکی داشتم که خود اکبند بود فروختم اما بگردید پیدا می شه
الان 3080ti strix کمتر از 60 نمی دن من ندیدم شما 20 بذارید روش 4070ti super بخرید هم کارت خیلی بهتریه هم گارانتی اصلی داره هم خیالتون بابت ماین راحت تره هم خیلی کمتر استفاده شده عمرش بیشتره هم وی رمش 4 گیگ بیشتره که خیلی مهمه من الان چندین بازی دارم که بالای 20 گیگ وی رم می گیرن

سری راگ این سری فنش دوال بال نیست زود به صدا می افته بهتره تاف بخرید دما نویز این سری برخلاف سری های دیگه چندان فرقی نمی کنه
سری 3000 هم نود درصدشون ماین شدن راهیم برای تشخیصش نیست
اگه برید سری 4000 بخرید که فریم جن هم داره درایورهاشم بهینه تره برای بازی های جدید بهتره من یکی داشتم که خود اکبند بود فروختم اما بگردید پیدا می شه
الان 3080ti strix کمتر از 60 نمی دن من ندیدم شما 20 بذارید روش 4070ti super بخرید هم کارت خیلی بهتریه هم گارانتی اصلی داره هم خیالتون بابت ماین راحت تره هم خیلی کمتر استفاده شده عمرش بیشتره هم وی رمش 4 گیگ بیشتره که خیلی مهمه من الان چندین بازی دارم که بالای 20 گیگ وی رم می گیرن
سلام . ممنون بابت راهنمایی خوبت
آره خودمم به همین نتیجه رسیدم چون پاور خودم ایسوس 750 هست همین رو بخوام ایسوس 850 بگیرم باز 20 تومن باید هزینه کنم پول هر دو رو میزارم رو هم یک 5070 میگیرم هم آکبند هست هم گارانتی داره هم قویتره
کارت 4 سال پیش دیگه عمرش رو کرده و بعید هست اون کارایی اولیه رو بعد مایین و چند بار دست به دست شدن داشته باشه

سلام . ممنون بابت راهنمایی خوبت
آره خودمم به همین نتیجه رسیدم چون پاور خودم ایسوس 750 هست همین رو بخوام ایسوس 850 بگیرم باز 20 تومن باید هزینه کنم پول هر دو رو میزارم رو هم یک 5070 میگیرم هم آکبند هست هم گارانتی داره هم قویتره
کارت 4 سال پیش دیگه عمرش رو کرده و بعید هست اون کارایی اولیه رو بعد مایین و چند بار دست به دست شدن داشته باشه
قصدم صرفا کمک بود چون سودی که خرید شما برای من نداره امیدوارم براتون مفید بوده باشه چون خودم 3080 3080 تی ای با 3090 داشتم هم تاف هم استریکس
پیشنهادم برای اکبند اگر می تونید 4070tis یا 5070ti هست اگر بودجه می رسه حتی اگر قسطی بخرید
اگه ایران با جهان شرایطش بد نبود می گفتم برای سری سوپر صبر کنید اما اینده چندان روشن نیست برای همینم خودمم دیگه صبر نکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or