خریدار کارت گرافیک سری 6

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
میفهمم چی میگی ولی مگه نگفتی برای برادرت میخوای داداشت مگه شیدر میدر بلده
اینی که قیمت کردم اصله قیمت ها افت کرده ( چند وقته بازار نرفتی ؟ )
اخه با مرام 7600 جی اس دست دوم 90 تومن ؟!! کارت من 20 تومن !!! :eek:

من که گفتم بکارم نمیخوره! چون گرون میدی 60 تومن زیاده.
بالاخره باید 4 تا بازی شیدر 3 رو اجراکنه یانه؟الان بچه 8 ساله نقد بازی و موتور گرافیکی و ... میخونه!!! چه برسه به برادر من که 14 سالشه.

درضمن الان کسی که کارت سری 7 بفروشه خیلی کمه چون حتی هنوز خیلی ها میرن 5200 میخرن!!! کارت شما هم بد نیست تقریبا مثل 6600 ال ای میمونه ولی فقط مشکلش شیدر مدله.

من دارم.xfx 6200 256 DDR2.با یک سال گارانتی.خریدم 65 تومان میفروشمش 40 تا 45 تومان.

دوستان من هم دو تا کارت سری 6 دارم میخوام ببینم کسی از من میخرتش.....اگه هم نه جایی رو میشناسید که از من خوب بخره؟؟؟؟؟؟
1.6800GT GDDR3 256MB 256Bit(AGP)(PixelView)
2.6200LE GDDR2 128MB
اولی دست خودم یه 3 ماهی کار کرد ولی دومیش خداییش اشانتیون رو مادر بوردم بود و فقط یه بار اونم برای امتحان تستش کردم......همین و بس........
;););)

من یه X800xl درام .agp هستش.256 مگ رم داره و256 بیت هست.در ضمن ورودی هم داره.
این کارت کاملا نو هست و 6 ماه هم گارانتی اسمان رایانه داره.
قیمت:80000

7600gs-256-AGP8X-pixelview

سلام
من یه کارت -7600gs-256-AGP8X-pixelview دارم
قیمت 85

یه سوال اگه یه کارت گرافیک 6200 رو که AGP8x هست بزنی به یه مادربورد که AGP4x رو ساپورت کنه کار میکنه

یه کارت گرافیک7300gt-512-AGP8Xکه دو هفته هست خریدم به قیمت90 تومن می فروشم گارانتی هم تا2009 داره در ضمن دلیل فروش هم تغییر کلی سیستم و به امید خدا خرید کارت سری هشت.در اصل این کارت گرافیک نو نو هستش و به همه agp کارا پیشنهاد می کنم من تمام بازی های جدید به راحتی باش اجرا کردم.فقط مثلps2نشه که تا یک ماه بعد از فروش pm می دادید که من می خوام.هر کی می خواد سریع بگه تا نفروختمش.

آخرین ویرایش:
بازارچه!!!!
اخه چرا تاپیک 100 سال پیش رو میاری بالا که قفل شه؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or