sadegh93 کاربر سایت Rating - 100% 5 0 0 Sep 29, 2018 #1 با سلام خریدار هارد لپ تاپی 320 گیگابایتی یا 500 گیگابایتی هستم، کاملا سالم باشه و نمیخوام صدای هاردش هم زیاد باشه. باتشکر.
با سلام خریدار هارد لپ تاپی 320 گیگابایتی یا 500 گیگابایتی هستم، کاملا سالم باشه و نمیخوام صدای هاردش هم زیاد باشه. باتشکر.
x23are میروم تا این تاریکی را از دل بیرون کنم...... کاربر سایت Rating - 100% 9 0 0 Oct 2, 2018 #2 یه لپتاپی هیتاچی موجوده با ظرفیت 750 گیگ کم کارکرد کاملا سالم قیمت مد نظرتون رو پی وی کنید
hitman68 کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Oct 4, 2018 #3 من ی 500 دارم.تقریبا 2 ماه روی لپ تاپ کار کرد بعد لپ تاپ خراب شد هارد برداشتم بقیه شو دادم تعمیر کار از قمیت اطلاعی ندارم. قیمت بفرستید
من ی 500 دارم.تقریبا 2 ماه روی لپ تاپ کار کرد بعد لپ تاپ خراب شد هارد برداشتم بقیه شو دادم تعمیر کار از قمیت اطلاعی ندارم. قیمت بفرستید
Y yasami60 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 7, 2018 #4 برای اطلاع از طول عمر یک اس اس دی می توانید از مقاله های زیر بهره ببرید. برای افزایش طول عمر SSD به چه نکاتی باید توجه کنیم مقایسته درایوهای SSD با HDD و ارتقا کامپیوتر با استفاده از حافظه SSD حافظه SSD چیست و چه تفاوتی با هارد HDD دارد؟ همچنین می توانید محصولات ویکومن با گارانتی ST را مشاهده نمایید.
برای اطلاع از طول عمر یک اس اس دی می توانید از مقاله های زیر بهره ببرید. برای افزایش طول عمر SSD به چه نکاتی باید توجه کنیم مقایسته درایوهای SSD با HDD و ارتقا کامپیوتر با استفاده از حافظه SSD حافظه SSD چیست و چه تفاوتی با هارد HDD دارد؟ همچنین می توانید محصولات ویکومن با گارانتی ST را مشاهده نمایید.