خریدار مانیتور 17 اینچ

jack sparrows

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام

دوستانی که مانیتور 17 اینچ به بالا دارن و قدیمی هم نیست یعنی حداکثر مال 2 سال قبل باشه من خریدارم لطفا همین جا مدل و تاریخ خریدشون رو بگن و قیمت پیشنهادیشون .

سلام

دوستانی که مانیتور 17 اینچ به بالا دارن و قدیمی هم نیست یعنی حداکثر مال 2 سال قبل باشه من خریدارم لطفا همین جا مدل و تاریخ خریدشون رو بگن و قیمت پیشنهادیشون .

سلام
lcd می خوای یا crt?
یا علی مدد

سلام
رفیق من یه مانیتور سامسونگ مدل mb 17840 داره(crt) فروردین ماه خرید115 تومان فکر کنم می خواد بفروشه . قیمت مد نظرش هم 70 تومان هست. در ضمن رزولیشن این مانیتور 1600*1200 هست.
بهش اطلاع بدم؟
یا علی مدد

سلام
رفیق من یه مانیتور سامسونگ مدل mb 17840 داره(crt) فروردین ماه خرید115 تومان فکر کنم می خواد بفروشه . قیمت مد نظرش هم 70 تومان هست. در ضمن رزولیشن این مانیتور 1600*1200 هست.
بهش اطلاع بدم؟
یا علی مدد
میگم مطمعنی مدلش رو درست گفتی چون من الان تو google برای عکسش سرچ کردم هیچی نیومد
گارانتی که داره ؟ DVI چی ؟
سلام من یه مانیتور crt 17 hansol 710d دارم
مرسی ولی هنسول نمی خوام.

میگم مطمعنی مدلش رو درست گفتی چون من الان تو google برای عکسش سرچ کردم هیچی نیومد
گارانتی که داره ؟ DVI چی ؟

مرسی ولی هنسول نمی خوام.

سلام
مانیتور crt که ورودی DVI نداره. حداقل من ندیدم. گاراتنی هم داره. عکسش رو هم تو خود سایت سامسونگ یا سام سرویس میتونی ببینی.
یا علی مدد

سلام
مانیتور crt که ورودی DVI نداره. حداقل من ندیدم. گاراتنی هم داره. عکسش رو هم تو خود سایت سامسونگ یا سام سرویس میتونی ببینی.
یا علی مدد

تو سایت سامسونگ و سام سرویس رفتم ولی این مدلی که گفتی نبود!!!
سام سرویس
سامسونگ

سلام
من زنگ زدم بهش گفتم گفت همون Mb 17850 هست ولی 17850 دیواره پشتی مانیتورش طوسی هست و 17840 مشکی برای همین تو سایت سامسونگ همون 17850 رو گذاشتن .
حتی میگفت درایور نصبش هم همون درایور 17850 هست.تمامی مشخصاتش همون 17850 هست.
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or