Iraj کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 13, 2008 #1 سلام ! آقایون من یه فن میخوام تو مایه فن های زیر ! قطرشون 1 سانتیمتر باشه و 8×8 یا 7×7 یا 10×10 فرقی نمکنه ! 12 ولت باشه ! دس دوم و نو هم هیچ فرقی نمیکنه ! اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم نیاز فوری دارم ! مرسی و منتظرم ...
سلام ! آقایون من یه فن میخوام تو مایه فن های زیر ! قطرشون 1 سانتیمتر باشه و 8×8 یا 7×7 یا 10×10 فرقی نمکنه ! 12 ولت باشه ! دس دوم و نو هم هیچ فرقی نمیکنه ! اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم نیاز فوری دارم ! مرسی و منتظرم ...
Iraj کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 13, 2008 #2 کیست یاری کننده ای که مرا یاری کند ؟ دوستان نیاز فوری است کسی نیست ؟ ...
Iraj کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 15, 2008 #3 دوستان !!! یه شیرمردی پیدا نمیشه اینو واسسم از بازار تهران بگیره و بفرسته ؟ بابا خدایی نیازه ! اینجا تو این شهر صاب مرده کوفت هم گیر نمیاد ! یکی یه بزرگواری کنه ....
دوستان !!! یه شیرمردی پیدا نمیشه اینو واسسم از بازار تهران بگیره و بفرسته ؟ بابا خدایی نیازه ! اینجا تو این شهر صاب مرده کوفت هم گیر نمیاد ! یکی یه بزرگواری کنه ....
سرنوشت کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 15, 2008 #4 حالا این وسط فن نازک می خوای چیکار ایرج.. :laughing: مزایاش چیه ؟ بهتر از این فن های گنده کار می کنه ؟ صداش کمتره ؟ اگه اینطوره منم یکی می خوام...
حالا این وسط فن نازک می خوای چیکار ایرج.. :laughing: مزایاش چیه ؟ بهتر از این فن های گنده کار می کنه ؟ صداش کمتره ؟ اگه اینطوره منم یکی می خوام...
Iraj کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 16, 2008 #5 نه بابا ! میخوام یه جا فن فرو کنم یه کم قطرش کمه واسه همین باید فن 1 سانتی بزارم توش ! ممنون میشم کسی کمکی کنه ...
نه بابا ! میخوام یه جا فن فرو کنم یه کم قطرش کمه واسه همین باید فن 1 سانتی بزارم توش ! ممنون میشم کسی کمکی کنه ...
Silenthill_ir کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 16, 2008 #7 نوشته شده توسط IR@J: دوستان !!! یه شیرمردی پیدا نمیشه اینو واسسم از بازار تهران بگیره و بفرسته ؟ بابا خدایی نیازه ! اینجا تو این شهر صاب مرده کوفت هم گیر نمیاد ! یکی یه بزرگواری کنه .... بیشتر... خيلي خنده دار بود حرفت GOOD LUCK
نوشته شده توسط IR@J: دوستان !!! یه شیرمردی پیدا نمیشه اینو واسسم از بازار تهران بگیره و بفرسته ؟ بابا خدایی نیازه ! اینجا تو این شهر صاب مرده کوفت هم گیر نمیاد ! یکی یه بزرگواری کنه .... بیشتر... خيلي خنده دار بود حرفت GOOD LUCK
freedom کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 16, 2008 #8 تو اصفهان همچين چيزي نيست والا برات ميفرستادم ...
Iraj کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 16, 2008 #9 خيلي خنده دار بود حرفت بیشتر... Good For You ... تو اصفهان همچين چيزي نيست والا برات ميفرستادم ... بیشتر... دستت درد نکنه ...
خيلي خنده دار بود حرفت بیشتر... Good For You ... تو اصفهان همچين چيزي نيست والا برات ميفرستادم ... بیشتر... دستت درد نکنه ...
k_jal کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 16, 2008 #10 آهان.فهمیدم.میخوای بذاری تو 360؟ تو تهران پشت پاساژ علاالدین یه پاساژ هست.اونجا گیر میاری.به یکی بگو از تهران برات بفرسته.خاله ای عمویی زن عمویی فامیلی رفیقی چیزی نداری؟من که تهرانم ولی بهم دوره
آهان.فهمیدم.میخوای بذاری تو 360؟ تو تهران پشت پاساژ علاالدین یه پاساژ هست.اونجا گیر میاری.به یکی بگو از تهران برات بفرسته.خاله ای عمویی زن عمویی فامیلی رفیقی چیزی نداری؟من که تهرانم ولی بهم دوره
Iraj کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 17, 2008 #11 متاسفانه تو تهران کسی رو که به دردم بخوره ندارم !! فقط چند تا فامیل شکم درد تر از خودم .....