خریدار سه کنسول Wii و Ps one و Xbox Orginal

• Thread starter Thread starter Fëanor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت
Rating - 95.8%
23   1   0
درود

خوب دوستان عزیز همون طور که از اسم تاپیک مشخصه خریدار این سه تا کنسول هست که البته در مورد هر کدوم یک سری توضیحات هست که عرض می کنم:

Ps one رو برای یکی از دوستام میخوام به همین دلیل باید تر و تمیز باشه و از همون مدل های قدیمی و اولیه باشه. اگه روش بازی های تاپ هم داشته باشید که به این بنده خدا بدید خوب میشه. قیمتتون رو pm کنید برام.

Xbox رو هم باید خیلی تمیز باشه و 2 تا دسته هم داشته باشه و اگه بازی هم داشته باشید که خیلی خوب میشه. از سلامت دستگاه هم باید مطمئن بشم.

Wii دسته دو می خوام چون نوش فکر می کنم گرون باشه. حالا شما قیمت نو و دست دو رو بدید ببینیم چی میشه. اگه ریجنش pal هم باشه بهتره اما در کل فرقی نداره. متعلقات دستگاهتون رو هم اگه دست دو هست بگید.

لطف کنید تو تاپیک اسپم ندید. تاپیک قبلی خرید هم بسته شد چون همه کنسول ها پیدا شد. قیمت ها و نظرات خودتون رو می تونید اینجا بگید یا بهم PM کنید فرقی نداره.

موفق باشید!

یک دستگاه wiii

سلام
من یک دستگاه wii در حد نو برای فروش دارم.
لوازم عبارتست از:
1- یکدستگاه wii
2- دو عدد دسته
3- دو عدد نانچاک
4- دو عدد موشن پلاس
5- یک دستگاه wii fit
6- یک سفره رقص
7- یک جفت دستکش بوکس
8- حدود 40 عدد دی وی دی بازی از بهترین بازیهای wii
9- کابل کامپوننت

قیمت توافقی
تماس: 09123201423

منم یه کارکرده از اینا دارم که دو تا مموری هم روشه قیمت پیشنهادیتو پ.خ کن . جعبه هم داره ولی در وضعیت خوبی نیست جعبش اما خودش خیلی تمیزه .
[h=1]
PS1_console.jpg
[/h]

یک دستگاه wii uc سفید رنگ دارم بسیار تمیز در حد اک دارای:
1- 873 بازی (سری کامل ماریو ، زلدا ،اویل ، سونیک ،دانکی کونگ) فکر کنم کامل ترین آرشیو بازی تو ایران باشه وشاید جهان! و سایر بازی های wii حتی نسخه های زاپنی که انحصاریه خود ژاپنه
4-2 تا ریموت و نانچک
4-3تا دسته گیم کیوب(wii pad) که ارجینال مال خود گیم کیوبه
2-4 تا مموری گیم کیوب
5-ست کامل sport 157 تکه
6-فرمان و پدال
7 -گیتار و میکروفون
8 -pad یا همون صفحه لمسی (مختص بازی های خاص مثل پاندای کونگ فو کاره2 و باب اسفنجی)
9-باید بگم که بازی ها همه کاور ،قاب ،چاپ روی دیسک هم دارن
10-امولاتور کنسولهای sega ,snes,nes ,nintendo64, play station1 هم رو sd با تقریباً همه بازیهاشون رو دستگاه
11-بازی wii sport2007 که اولین بازی wii هستش روشه ارجینال

من یک Wii UC رنگ سفید دارم که منوی اون انگلیسی هست. مستقیما خودم از ژاپن گرفتم و سه ماه پیش خودم خریدمش.این دستگاه کپی خور هست و از روی دیسک چنل بازی اجرا میکنه(ابته از روی هارد وفلش و اینجور چیزا هم اجرا میکنه)......این کنسول سه ماه کار نکرده و حدود 26 یا 27 بازی قاب دار و اصل داره که با نصف بیشتر این بازی ها حتی یه بار هم بازی نشده و توی دستگاه Wii نرفتن.توجه کنین این Wii همون Wii هست که سایت نینتندو میفروشه و جدیدترین آپدیت رو داره(سر قیمتش با هم کنار میایم).اینم لینک فروششه:فروش WII کاملا تمیز و اصل

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or