خریدار سه کنسول Wii و Ps one و Xbox Orginal

• Thread starter Thread starter Fëanor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت
Rating - 95.8%
23   1   0
درود

خوب دوستان عزیز همون طور که از اسم تاپیک مشخصه خریدار این سه تا کنسول هست که البته در مورد هر کدوم یک سری توضیحات هست که عرض می کنم:

Ps one رو برای یکی از دوستام میخوام به همین دلیل باید تر و تمیز باشه و از همون مدل های قدیمی و اولیه باشه. اگه روش بازی های تاپ هم داشته باشید که به این بنده خدا بدید خوب میشه. قیمتتون رو pm کنید برام.

Xbox رو هم باید خیلی تمیز باشه و 2 تا دسته هم داشته باشه و اگه بازی هم داشته باشید که خیلی خوب میشه. از سلامت دستگاه هم باید مطمئن بشم.

Wii دسته دو می خوام چون نوش فکر می کنم گرون باشه. حالا شما قیمت نو و دست دو رو بدید ببینیم چی میشه. اگه ریجنش pal هم باشه بهتره اما در کل فرقی نداره. متعلقات دستگاهتون رو هم اگه دست دو هست بگید.

لطف کنید تو تاپیک اسپم ندید. تاپیک قبلی خرید هم بسته شد چون همه کنسول ها پیدا شد. قیمت ها و نظرات خودتون رو می تونید اینجا بگید یا بهم PM کنید فرقی نداره.

موفق باشید!

یک دستگاه وی (Wii) مدل UC سفید رنگ بسیار تمیز در حد آک فول کپی خور( قابل اجرای بازی ها از هارد و از دی وی دی ) دارای :
1- دارای 2 دسته .
2- دارای 2 نانچاک .
3- یک موشن پلاس .
4- یک رم SD فول اسپید وی 1 گیگ شامل برنامه های Anti Brick در اسلات کنسول + تمامی برنامه ها + آپدیت .
5-30 عنوان دیویدی بازی .
قیمت: 260 (قیمت نوش بدون لوازم اضافه الان حدود 350 تومنه)

یک عدد ایکس باکس اصل 110 ولت دارم ساخت مکزیک ( چین نه مکزیک ) کپی شده و برنامه هک هم رشه که میتونی بازی ر بریزی توی هارد دستگاه و اجرا کنی .
دستگاه از اولش هم دست خودم بوده و از چیزهای دیگش بگم :
1- دستگاه 2 تا دسته اصل داره که سالمه
2- دستگاه 1 عدد مدیا کنترل داره که باعث میشه مثل ویدیو پلیر باهاش کار کنی که
3- دستگاه بیش از 200 عدد بازی داره که همه ی بازیهای آسش جزش هست
4- دستگاه هاردش به 80 ارتقا پیدا کرده
5- هک شده که قابلیت اجرای همه ی فرمتها رو داره و همچنین قابیلت اینو داره که با کامپیوتر لینکش کنی و تبادل اطلاعات کنی .
و.....................
قیمت با خودت و انصافت ...
شماره تلفن : 09357556269 یا پیم خصوصی بده .

یه ایکس باکس ارکید جاسپر دارم با یه دسته و هارد 120 و 10 20 تا بازی...
خداییش دستگاه خیلی تمیز و سرحاله و از لنزش هم چون هارد داره اصلآ کار کشیده نشده(حتی برچسب روی درایو هم کنده نشده!)...
قیمت هم خودت بگو ولی با انصاف...
کینکت هم داره که اگه خواستی اونو هم میفروشم...

یک دستگاه وی (Wii) مدل UC سفید رنگ بسیار تمیز در حد آک فول کپی خور( قابل اجرای بازی ها از هارد و از دی وی دی ) دارای :
1- دارای 2 دسته .
2- دارای 2 نانچاک .
3- یک موشن پلاس .
4- یک رم SD فول اسپید وی 1 گیگ شامل برنامه های Anti Brick در اسلات کنسول + تمامی برنامه ها + آپدیت .
5-30 عنوان دیویدی بازی .
قیمت: 260 (قیمت نوش بدون لوازم اضافه الان حدود 350 تومنه)
PM زده شد.

یک عدد ایکس باکس اصل 110 ولت دارم ساخت مکزیک ( چین نه مکزیک ) کپی شده و برنامه هک هم رشه که میتونی بازی ر بریزی توی هارد دستگاه و اجرا کنی .
دستگاه از اولش هم دست خودم بوده و از چیزهای دیگش بگم :
1- دستگاه 2 تا دسته اصل داره که سالمه
2- دستگاه 1 عدد مدیا کنترل داره که باعث میشه مثل ویدیو پلیر باهاش کار کنی که
3- دستگاه بیش از 200 عدد بازی داره که همه ی بازیهای آسش جزش هست
4- دستگاه هاردش به 80 ارتقا پیدا کرده
5- هک شده که قابلیت اجرای همه ی فرمتها رو داره و همچنین قابیلت اینو داره که با کامپیوتر لینکش کنی و تبادل اطلاعات کنی .
و.....................
قیمت با خودت و انصافت ...
شماره تلفن : 09357556269 یا پیم خصوصی بده .
PM زده شد!

یه ایکس باکس ارکید جاسپر دارم با یه دسته و هارد 120 و 10 20 تا بازی...
خداییش دستگاه خیلی تمیز و سرحاله و از لنزش هم چون هارد داره اصلآ کار کشیده نشده(حتی برچسب روی درایو هم کنده نشده!)...
قیمت هم خودت بگو ولی با انصاف...
کینکت هم داره که اگه خواستی اونو هم میفروشم...
دوست عزیز من زدم که Xbox Orginal می خوام نه Xbox360. مرسی

یک دستگاه وی (Wii) مدل pal سفید رنگ بسیار تمیز در حد آک فول کپی خور( قابل اجرای بازی ها از هارد و از دی وی دی ) دارای :
1- دارای 2 دسته .
2- دارای 2 نانچاک .
3- یک موشن پلاس .
4- یک عدد wii fit که قیمت نوش بالای 100 تومنه
5-35 عنوان دیویدی بازی .
6- کلی لوازم مختلف برای وصل کردن به دسته و داشتم حالتهای مختلف کنترل که حدودا 50 تومن آب خورده .
قیمت: 280 (قیمت نوش بدون لوازم اضافه الان حدود 360 تومنه)
حال نداشتم بنویسم پست بنده خدا رو ویرایش کردم .
هر کس دنبال مال مفته پیم بده

ps 1 آکبند با 5 بازی تاپ روش 70 تومان از همون فت های قدییمی
این آکبندها همونایی هست که مونتاژ می کنند و به شکل قدیمی میزنند دیگه؟ چون نمیشه کنسولی که برای دو نسل پیش هست هنوز آکبندش موجود باشه تازه قیمت هم خیلی بالاست! اگه کسی دست دو داره و میده خبر کنه تا ببینم قیمتش چنده. مرسی

همچنان در پی یک PS One می باشیم! ببنم آخر یه کاری میکنید مجبور بشم ماله خودم رو بهش بدم یا نه! یکی حداقل یک Pm بده بگه دارم و نمیفروشم یکم شاد بشیم:دی

سلام.

یه ps1 اصلی ژاپنی+مموری+دسته فابریکش تمیز موجوده خواستی در خدمتم.

لینک عکسش:

http://up6.iranblog.com/files2/4f16062011041.jpg

که 47 تقدیم می کنم. یه سری بازی(22 تا )روشه ولی خیلی بیشتر از اینا بوده اگه پیدا کردم می دمشون.

آخرین ویرایش:
من یه ps1 ازین مینی ها که سفید هست دارم
زیاد استفاده نشده
1 سال بعد خریدنش ps2 خریده بودم که دیگه اینو جمعش کردم گذاشتم تو جعبه
یه مموری دو طرفه هم داره به طوری که با دکمه select قسمت 1 و 2 رو عوضش میکنی
قیمت هم شما منصفانه یه چیز بگید چون واقعا استفاده نشده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or