Monster Hunter کاربر سایت Rating - 100% 14 0 0 Mar 13, 2018 #1 سلام همونجور که از عنوان مشخصه خریدار رم ویتا هستم ترجیحا ظرفیتش از 4 بالاتر باشه لطفا قیمت منصفانه بدید با تشکر
سلام همونجور که از عنوان مشخصه خریدار رم ویتا هستم ترجیحا ظرفیتش از 4 بالاتر باشه لطفا قیمت منصفانه بدید با تشکر
abbas.n کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Apr 27, 2018 #2 نوشته شده توسط Monster Hunter: سلام همونجور که از عنوان مشخصه خریدار رم ویتا هستم ترجیحا ظرفیتش از 4 بالاتر باشه لطفا قیمت منصفانه بدید با تشکر بیشتر... 8 گیگ دارم کارکرده.میخوای ۱۱۰ میدم Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
نوشته شده توسط Monster Hunter: سلام همونجور که از عنوان مشخصه خریدار رم ویتا هستم ترجیحا ظرفیتش از 4 بالاتر باشه لطفا قیمت منصفانه بدید با تشکر بیشتر... 8 گیگ دارم کارکرده.میخوای ۱۱۰ میدم Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
SHAM کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 27, 2018 #3 نوشته شده توسط Monster Hunter: سلام همونجور که از عنوان مشخصه خریدار رم ویتا هستم ترجیحا ظرفیتش از 4 بالاتر باشه لطفا قیمت منصفانه بدید با تشکر بیشتر... 32 گیگ دست 2 با هزینه ارسال 150 Reactions: abbas.n
نوشته شده توسط Monster Hunter: سلام همونجور که از عنوان مشخصه خریدار رم ویتا هستم ترجیحا ظرفیتش از 4 بالاتر باشه لطفا قیمت منصفانه بدید با تشکر بیشتر... 32 گیگ دست 2 با هزینه ارسال 150