خریدار دو کنسول قدیمی+ بازی هایشان

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت
Rating - 95.8%
23   1   0
درود

خوب دوستان همون طور که می بینید من می خوام دو تا کنسول قدیمی بخرم و اگه کسی دو تا تر و تمیزش رو سراغ داره بهم معرفی کنه تا یک جوری با فروشنده کنار بیام. کنسول هایی که می خوام سگا و آتاری هست و مخصوصا سگا که برام خیلی مهم هست و به بازی هاش هم نیاز دارم. اگه کسی اطلاعی چیزی در این مورد داره و میتونه بهم کمک کنه یا اینجا تو تاپیک یا از طریق PM بهم خبر بده. هم بازی های این دو کنسول و هم خود این دو کنسول.

لطف کنید اسپم هم ندید و اگه می تونید بهم کمکی بکنید اطلاع رسانی کنید.

پیشاپیش ممنون از همه دوستان

سلام
سگا با 7 تا کارتریج و یه آتاری با بازی داخل مموری و یه آتاری بدون بازی موجوده

خواستی بگو

یک عدد آتاری دستی ( از این 1500 تومنی ها :d ) با بازی هایی که روی خودش هست موجوده :-l

در صورت ِ تمایل تماس بگیرید :-l :d

دوستان احتمالا سگا ok شده و در این مورد لطف کنید دیگه pm ندید بهم و اگر کسی اطلاعاتی در مورد خریداری آتاری یا حتی میکرو داره بهم خبر بده. این هم بگم که کنسول ها باید جعبه داشته باشند و دسته هم همراهشون باشه. بازی هم اگه داشته باشید برای فروش که دیگه چه بهتر و خیلی هم خوبه. ممنون

يه تماس داشته باش ضرر نمي كني09192670589 آتاري و ميكرو دارم با بازيهاش جعبه هم دارد

يه تماس داشته باش ضرر نمي كني آتاري و ميكرو دارم با بازيهاش جعبه هم دارد

آخرین ویرایش:
دوست عزیز قصد اسپم نیست اما شما که psp داری,میتونی با شبیه ساز همه ی اینها رو خیلی راحت اجرا کنی دیگه مجبور هم نمیشی یه سیستم عهد عتیق بخری;)

با سلام من اتاری دارم از این اصیلا که بازی داخلی نداره سالمه فقط باید جمعش کنی بازه
از همه دسته های اتاری هم دارم
attachment.php

این بازی های اتاری هم دارم اگه خاستی بگو
attachment.php

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or