خریدار تلوزیون 32 اینچ به بالا ( LCD & LED )

• Thread starter Thread starter 4058423
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

4058423

کاربر سایت
Rating - 100%
10   0   0
سلام دوستان خریدار ال سی دی یا ال ای دی 32 به بالا هستم .

دوستان فقط 32 به بالا میخوام حتی 29 هم نمیخوام !!! ;)

کابل hdmi داشته باشه بهتره

قیمت فضایی ندید لطفا

اسپم هم آزاده ;)

من یه تلویزیون Sony LED TV سایز55 با کابل HDMI و سینمای خانگی BLU Ray 8باند دار دارم که خیلی تمیز و در حد نو هست 3ماهه کار کرده,جدیدا آپدیت 2011هم خورده,یعنی تمام فرمتهای تصویری و صوتی رو با فلش مموری باز میکنه نظیر: MKV,AVI,MPG,TS,DIVX,MP4,3GP و....
خودم 9میلیون و 700 از بانه خریدم و الان میدم 9میلیون و 300

من یه تلویزیون Sony LED TV سایز55 با کابل HDMI و سینمای خانگی BLU Ray 8باند دار دارم که خیلی تمیز و در حد نو هست 3ماهه کار کرده,جدیدا آپدیت 2011هم خورده,یعنی تمام فرمتهای تصویری و صوتی رو با فلش مموری باز میکنه نظیر: MKV,AVI,MPG,TS,DIVX,MP4,3GP و....

آقا خوبی؟
اینجا چکار می کنی؟
شما باید الان سواحل قناری باشی ( حاشیه جزایر قناری )

با عرض سلام خدمت دوست عزیز و گرامی حسین آقای گل گلاب >:d<

چطوری ؟ خوبی ؟

حدود قیمت مد نظرتون چقدره ؟

اینم به افتخارحسین آقای گل

UP
UPUP
UPUPUP
UPUPUPUP
UPUPUPUPUP
UPUPUPUPUPUP
UPUPUPUPUPUPUP
UPUPUPUPUPUPUPUP

:d

مرسی علی رضا جان

والا زیر 9 ملیون باشه دیگه !!! :d

خیلی گیره قیمت نیستم . چون بلدم چونه بزنم !!! :p

---------- نوشته در 10:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:37 PM ارسال شده بود ----------

اگه 9 ملیونو 299 هزار تومن میگفتی میخریدم !!! اما بالا گفتی :))

بابا جون من اگه 9 ملیون داشتم میدادم یه ماشین میخریدم !! نه تلوزیون !!! :d

علی آقا راست میگه . برو قناری ;)

:))
9 میلیون جونه من برای بازی ارزش نداره اخرش 2 تومن
میتونی 600 تومن یک led32 بخری
برو تو این سایت آمار دستت میاد

---------- نوشته در 10:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:56 PM ارسال شده بود ----------

e
سایت یادم رفت:d
digikala.com
موفق باشی;)

یک عدد سامسونگ 40 اینچ مدل ِLCD D575 هفته ی پیش پنچشنبه با گارانتی 18 ماهه سام سرویس خونواده بدون مشورت من گرفتن یک میلیون. متاسفانه بدلیل نداشتن خروجی هدفون که برا من خیلی لازمه ( چون فیلم زبان اصلی نگاه میکنم) مناسب من نیست. از لحاظ کیفیت تصویر با ال ای دی های تا 1400 تومن هم برابری میکنه. انواع فایل های ویدیویی رو هم میخونه. رنگ مشکی رو هم عالی نشون میده. input lag هم اصلا نداره که باب بازیهای کنسولی هستش. در کل عالی هستش اگه میخوای برا بازی و فیلم.

برچسب های روی تلویزیون هنوز کنده نشده و شماره ی قرعه کشی هم هنوز نخراشوندمش. خواستی خبر کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or