k_jal کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 19, 2008 #1 سلام بچه ها من برد و فن 360 هر کسی رو که دستگاهش تعمیر نشه با قیمت 10000 تومن خریدارم.اگه کسی داشت بنویسه چون خیلی لازم دارم باهاش کنار میام.قربان شما.کورش
سلام بچه ها من برد و فن 360 هر کسی رو که دستگاهش تعمیر نشه با قیمت 10000 تومن خریدارم.اگه کسی داشت بنویسه چون خیلی لازم دارم باهاش کنار میام.قربان شما.کورش
k_jal کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 19, 2008 #2 بابا اینهمه آدم سه چراغ واسه فروش دارن هیچکی نمیفروشه به من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hamed_1989 کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Sep 19, 2008 #3 آقا من فقط یه برد دارم که سه چراغ هست ولی یک بار تهمیر شده ولی دوباره سه چراغ شده اگه میخوای پی ام بده.
آقا من فقط یه برد دارم که سه چراغ هست ولی یک بار تهمیر شده ولی دوباره سه چراغ شده اگه میخوای پی ام بده.
Iraj کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 19, 2008 #4 نوشته شده توسط hamed_1989: آقا من فقط یه برد دارم که سه چراغ هست ولی یک بار تهمیر شده ولی دوباره سه چراغ شده اگه میخوای پی ام بده. بیشتر... سلام برادر ! آقا من این هیدسینک gpu که ارتفاش کمه رو میخوام ! اگه میفروشییش بهم یه pmبده مزاکره کنیم مرسی ...
نوشته شده توسط hamed_1989: آقا من فقط یه برد دارم که سه چراغ هست ولی یک بار تهمیر شده ولی دوباره سه چراغ شده اگه میخوای پی ام بده. بیشتر... سلام برادر ! آقا من این هیدسینک gpu که ارتفاش کمه رو میخوام ! اگه میفروشییش بهم یه pmبده مزاکره کنیم مرسی ...
k_jal کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 19, 2008 #5 حامد جان پیغام خصوصیتو چک کن.مرسی.اگه کسی بود بگه بازم
Iraj کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 19, 2008 #7 نوشته شده توسط k_jal: ایرج جان من کامل ازش میخرم برد رو بیشتر... !!! خب نمیشه اون هدسینگش رو ه من بدی ؟ خدایی لازمه واسه روشهای کولینگ منو و رفیقم ممنون میشم ، خبرشو بهم بده ...
نوشته شده توسط k_jal: ایرج جان من کامل ازش میخرم برد رو بیشتر... !!! خب نمیشه اون هدسینگش رو ه من بدی ؟ خدایی لازمه واسه روشهای کولینگ منو و رفیقم ممنون میشم ، خبرشو بهم بده ...
k_jal کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 19, 2008 #8 وایسا حالا ببینیم اینشون فروشندست یا نه چون من پ.خ دادم جواب نداد.خودمم واسه همین کار میخوام عزیز......................
وایسا حالا ببینیم اینشون فروشندست یا نه چون من پ.خ دادم جواب نداد.خودمم واسه همین کار میخوام عزیز......................