B Biohazard کاربر سایت Rating - 93.8% 15 1 0 May 6, 2017 #1 خریدار بازی megal gear solid 5 و re revelations 2 ریجن مهم نیست، دیسک و جعبه سالم و بدون خط و خش باشه، ممنون.:sunglasses: آخرین ویرایش: May 11, 2017
خریدار بازی megal gear solid 5 و re revelations 2 ریجن مهم نیست، دیسک و جعبه سالم و بدون خط و خش باشه، ممنون.:sunglasses:
PEDRAMGOLCHIN Loyal Member Rating - 100% 7 0 0 May 11, 2017 #2 سلام متال رو دارم قیمت پیشنهادیتون رو بدید
B Biohazard کاربر سایت Rating - 93.8% 15 1 0 May 11, 2017 #3 نوشته شده توسط PEDRAMGOLCHIN: سلام متال رو دارم قیمت پیشنهادیتون رو بدید بیشتر... شما چه قیمتی مد نظر دارین
نوشته شده توسط PEDRAMGOLCHIN: سلام متال رو دارم قیمت پیشنهادیتون رو بدید بیشتر... شما چه قیمتی مد نظر دارین
PEDRAMGOLCHIN Loyal Member Rating - 100% 7 0 0 May 11, 2017 #4 نوشته شده توسط Biohazard: شما چه قیمتی مد نظر دارین بیشتر... والا من آخرین باری که بازی خریدم زمان pes2017 بوده و توی قیمتا نیستم
نوشته شده توسط Biohazard: شما چه قیمتی مد نظر دارین بیشتر... والا من آخرین باری که بازی خریدم زمان pes2017 بوده و توی قیمتا نیستم
B Biohazard کاربر سایت Rating - 93.8% 15 1 0 May 13, 2017 #5 نوشته شده توسط PEDRAMGOLCHIN: والا من آخرین باری که بازی خریدم زمان pes2017 بوده و توی قیمتا نیستم بیشتر... همین هفته ی پیش یکی از بچه ها قکر کنم تاپیک زده بود با نقشه و این چیزا فکر میکنم حدود ۵۰ فروخت، هر قیمتی برای شما مقدور هست خوشحال میشم بهم بگین.
نوشته شده توسط PEDRAMGOLCHIN: والا من آخرین باری که بازی خریدم زمان pes2017 بوده و توی قیمتا نیستم بیشتر... همین هفته ی پیش یکی از بچه ها قکر کنم تاپیک زده بود با نقشه و این چیزا فکر میکنم حدود ۵۰ فروخت، هر قیمتی برای شما مقدور هست خوشحال میشم بهم بگین.