واقعا خجالت داره 20 تا پست پاك كردم از اين تاپيك! دوستان هم كه فقط منتظر موقعيت هستن من نميدونم اينقدر با مسخره بازي و زدن پست هاي چرت و پرت حال ميكنيد؟
واقعا خجالت داره 20 تا پست پاك كردم از اين تاپيك! دوستان هم كه فقط منتظر موقعيت هستن من نميدونم اينقدر با مسخره بازي و زدن پست هاي چرت و پرت حال ميكنيد؟
ببخشید اسپم میدم،ولی از یه طرف حرفتون برای باز بودن اسپم درست ولی از طرف دیگه شما توی یه فضای مرتبط به سایت و با اسم سایت داری جنستون رو میفروشید.انگاری اجاره کردید ولی ملک اجاره ای رو هم ادم نمیتونه بزاره روی سرش.چون هم بقیه ممکنه رازی نباشن ،هم به اعتبار سایت یه مسخره باز خونه اضافه میشه پس میشه تا حدی حق رو به مدیر هم داد.اگه سلام احوال پرسی میکردن و 4 تا حرف دیگه چیزی نبود ولی واقعا خودتون به کارهای یسریا خندتون نگرفت؟جدا بچه بازی شده بود و خیلی لوث.باز خودتون که صاحب تاچیک هستید بهتر میدونید.ببخشید.باز هم بابت اسپم عذر میخوام
من که دست خودم نیست که جماعت میان مسخره بازی میکنن !! به والله من خدا شاهده این تاپیکو که زدم این پست هایی رو هم که شما نمونه نشون دادی رو ندیدم!! چیزی از قبل تایین شده نبود کاملا به صورت ناخود آگاه بود
بلاگ شخصی هم که واسه تفریح و یه نوع یادگاری هست
من به شخصه از مدیریت و همه بچه ها شدیدا غذر میخوام
ببخشید اسپم میدم،ولی از یه طرف حرفتون برای باز بودن اسپم درست ولی از طرف دیگه شما توی یه فضای مرتبط به سایت و با اسم سایت داری جنستون رو میفروشید.انگاری اجاره کردید ولی ملک اجاره ای رو هم ادم نمیتونه بزاره روی سرش.چون هم بقیه ممکنه رازی نباشن ،هم به اعتبار سایت یه مسخره باز خونه اضافه میشه پس میشه تا حدی حق رو به مدیر هم داد.اگه سلام احوال پرسی میکردن و 4 تا حرف دیگه چیزی نبود ولی واقعا خودتون به کارهای یسریا خندتون نگرفت؟جدا بچه بازی شده بود و خیلی لوث.باز خودتون که صاحب تاچیک هستید بهتر میدونید.ببخشید.باز هم بابت اسپم عذر میخوام
ببينيد من اصلا اينو قبول ندارم كه همش ميگيد تاپيك خودتون و اجازه ميديد كه اسپم بزنن تاپيك هاي خريد و فروش هم داخل سايت بازيسنتر هستن و همانند تاپيك هاي ديگه از قانون اصلي سايت پيروي ميكنن:
پیام های تکراری و آن دسته از مطالبی که ارتباطی با موضوع اصلی گفتگو ندارند به محض مشاهده و بدون آگاه سازی نویسنده آن حذف می شوند و شخص خاطی اخطاری به جهت ارسال اسپم دریافت می کند. در صورت تکرار این عمل از سوی کاربر، دسترسی وی به مدت 2 هفته قطع خواهد شد. ادامه این روند پس از پایان محرومیت موجب قطع دائم دسترسی به انجمن خواهد گردید.
من میتونستم بگم واسه خودم میخوام دیگه؟؟؟درسته؟؟کسی که نمیفهمید؟؟در ضمن من کلی هم تاپیک دیدم که نوشته شده واسه پسرخالم میخوام یا دوستم میخوام یا با این کاربر در تماس باشید و ...
بلاگ هم عرض کردم که جنبه طنز داره فقط!!! خلاصه:
بازم من از همه کاربرا اگر باعث این شدم که محیط اینجا بهم بخوره عذر میخوام