Sony+ کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Nov 2, 2017 #1 خریدار بازی God of war ascension اقلام : بلوری دفترچه کاور بلوری قاب سالم یا علی ترجیها حضوری تهران
Jecht's Son کاربر سایت Rating - 100% 32 0 0 Jan 8, 2018 #2 سلام دارم معمولی اما دفترچه نداره ۹۰ استیل بوک هم دارم در خد آکبند ۲۱۵ ۰۹۱۲۴۵۰۲۰۹۷
Sony+ کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jan 8, 2018 #3 نوشته شده توسط Jecht's Son: سلام دارم معمولی اما دفترچه نداره ۹۰ استیل بوک هم دارم در خد آکبند ۲۱۵ ۰۹۱۲۴۵۰۲۰۹۷ بیشتر... سلام.فقط دفترچه نداره یا کاور هم نداره؟دیسکش خش نداره؟
نوشته شده توسط Jecht's Son: سلام دارم معمولی اما دفترچه نداره ۹۰ استیل بوک هم دارم در خد آکبند ۲۱۵ ۰۹۱۲۴۵۰۲۰۹۷ بیشتر... سلام.فقط دفترچه نداره یا کاور هم نداره؟دیسکش خش نداره؟
Sony+ کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jan 13, 2018 #5 نوشته شده توسط Jecht's Son: خیر خش نداره کاور داره فقط دفترچه نداره بیشتر... سلام رفیق با توجه به اینکه دفترچه نداره قیمت 90 بالا هستش منتظر پیشنهاد جدیدتون می مونم.مرسی
نوشته شده توسط Jecht's Son: خیر خش نداره کاور داره فقط دفترچه نداره بیشتر... سلام رفیق با توجه به اینکه دفترچه نداره قیمت 90 بالا هستش منتظر پیشنهاد جدیدتون می مونم.مرسی