Ali Rz کاربر سایت Rating - 100% 8 0 0 May 22, 2017 #1 با سلام خدمت دوستان عزیز اگر کسی بازی Diablo 3 رو کارکرده برای PS4 داره بنده خریدارم فقط دیسک و قاب بازی سالم باشه و قیمت هم مناسب
با سلام خدمت دوستان عزیز اگر کسی بازی Diablo 3 رو کارکرده برای PS4 داره بنده خریدارم فقط دیسک و قاب بازی سالم باشه و قیمت هم مناسب
brokensword کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 May 24, 2017 #2 نوشته شده توسط gamerbaz: با سلام خدمت دوستان عزیز اگر کسی بازی Diablo 3 رو کارکرده برای PS4 داره بنده خریدارم فقط دیسک و قاب بازی سالم باشه و قیمت هم مناسب بیشتر... سلام دوست عزیز من دارم این بازی رو اگه مایل به خرید بودید در خدمتم Attachments IMG_1060.JPG 361.9 KB · مشاهده: 10 IMG_1059.JPG 454.3 KB · مشاهده: 8 IMG_1058.JPG 374.3 KB · مشاهده: 10
نوشته شده توسط gamerbaz: با سلام خدمت دوستان عزیز اگر کسی بازی Diablo 3 رو کارکرده برای PS4 داره بنده خریدارم فقط دیسک و قاب بازی سالم باشه و قیمت هم مناسب بیشتر... سلام دوست عزیز من دارم این بازی رو اگه مایل به خرید بودید در خدمتم
Ali Rz کاربر سایت Rating - 100% 8 0 0 May 24, 2017 #3 نوشته شده توسط brokensword: سلام دوست عزیز من دارم این بازی رو اگه مایل به خرید بودید در خدمتم بیشتر... داداش بی زحمت قیمت رو برام پ.خ کنین آخرین ویرایش: May 24, 2017
نوشته شده توسط brokensword: سلام دوست عزیز من دارم این بازی رو اگه مایل به خرید بودید در خدمتم بیشتر... داداش بی زحمت قیمت رو برام پ.خ کنین
Ali Rz کاربر سایت Rating - 100% 8 0 0 May 24, 2017 #5 نوشته شده توسط brokensword: ۹۰ تومان قابل شما رو هم نداره بیشتر... داداش بی زحمت شماره کارتتون رو برای من پ.خ کنین من شهرستان زندگی می کنم هزینه پستش هم همراه با پول بازی براتون واریز می کنم فردا صبح پول رو براتون واریز می کنم آخرین ویرایش: May 24, 2017
نوشته شده توسط brokensword: ۹۰ تومان قابل شما رو هم نداره بیشتر... داداش بی زحمت شماره کارتتون رو برای من پ.خ کنین من شهرستان زندگی می کنم هزینه پستش هم همراه با پول بازی براتون واریز می کنم فردا صبح پول رو براتون واریز می کنم
brokensword کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 May 24, 2017 #6 شما کجا تشریف دارین ۶۰۳۷۹۹۷۱۸۹۳۳۴۹۳۲ کاوه انعامی بانک ملی با پست براتون بفرستم یا تیپاکس
Ali Rz کاربر سایت Rating - 100% 8 0 0 May 24, 2017 #7 نوشته شده توسط brokensword: شما کجا تشریف دارین ۶۰۳۷۹۹۷۱۸۹۳۳۴۹۳۲ کاوه انعامی بانک ملی با پست براتون بفرستم یا تیپاکس بیشتر... با پست پیشتاز بی زحمت فردا صبح براتون مبلغ واریز می کنم و ادرس هم براتون میفرستم
نوشته شده توسط brokensword: شما کجا تشریف دارین ۶۰۳۷۹۹۷۱۸۹۳۳۴۹۳۲ کاوه انعامی بانک ملی با پست براتون بفرستم یا تیپاکس بیشتر... با پست پیشتاز بی زحمت فردا صبح براتون مبلغ واریز می کنم و ادرس هم براتون میفرستم
brokensword کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 May 24, 2017 #8 من ساری هستم اگر نزدیک هستید میتونید حضوری بیاید بگیرید
Ali Rz کاربر سایت Rating - 100% 8 0 0 May 24, 2017 #9 نوشته شده توسط brokensword: من ساری هستم اگر نزدیک هستید میتونید حضوری بیاید بگیرید بیشتر... نه من کرمان زندگی می کنم ، پس فردا صبح براتون 90 تومن + هزینه پست پیشتاز رو براتون واریز می کنم
نوشته شده توسط brokensword: من ساری هستم اگر نزدیک هستید میتونید حضوری بیاید بگیرید بیشتر... نه من کرمان زندگی می کنم ، پس فردا صبح براتون 90 تومن + هزینه پست پیشتاز رو براتون واریز می کنم
Ali Rz کاربر سایت Rating - 100% 8 0 0 May 25, 2017 #10 نوشته شده توسط brokensword: من ساری هستم اگر نزدیک هستید میتونید حضوری بیاید بگیرید بیشتر... داداش 100 تومن براتون واریز کردم این شماره من 09215380773 به من داخل تلگرام یه پیام بدین که فیش واریز رو براتون بفرستم
نوشته شده توسط brokensword: من ساری هستم اگر نزدیک هستید میتونید حضوری بیاید بگیرید بیشتر... داداش 100 تومن براتون واریز کردم این شماره من 09215380773 به من داخل تلگرام یه پیام بدین که فیش واریز رو براتون بفرستم
brokensword کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 May 25, 2017 #11 مشگلی نیست دوست عزیز اس ام اسش اومد شما لطف کنید ادرستونو کامل برام بنویسید با اسم کاملتون و شماره تلفن که براتون بفرستم
مشگلی نیست دوست عزیز اس ام اسش اومد شما لطف کنید ادرستونو کامل برام بنویسید با اسم کاملتون و شماره تلفن که براتون بفرستم