خریدار خریدار ایکس باکس وان ریجن 2 بدون کینکت

سلام دوست عزیز.
یه xbox one 500GB مدل مات با دسته جدید که جک 3.5 داره موجوده کاملا نو هست و حدود 1 ماه و یک هفتس خریداری شده و نهایت 30-35 ساعت روشن بوده.
ریجن 2 هست.گلد 14 روزه داخل جعبه هم استفاده نشده.اخرین ورژن اپدیتش هم انجام شده.
قیمت پیشنهادی:900

سلام دوست عزیز.
یه xbox one 500GB مدل مات با دسته جدید که جک 3.5 داره موجوده کاملا نو هست و حدود 1 ماه و یک هفتس خریداری شده و نهایت 30-35 ساعت روشن بوده.
ریجن 2 هست.گلد 14 روزه داخل جعبه هم استفاده نشده.اخرین ورژن اپدیتش هم انجام شده.
قیمت پیشنهادی:900
اکبندش 950 هست دوست عزیز

داداش شما دیگه خیلی توقعت بالاست، بره کنسولو به یه گدا ببخشه بهتره تا با این قیمت بفروشه.
به شما ربطی نداره توی کار بقیه دخالت نکن باندل هیلو قبلی باکد رو دارم 820 میخرم هدست هم روشه

به شما ربطی نداره توی کار بقیه دخالت نکن باندل هیلو قبلی باکد رو دارم 820 میخرم هدست هم روشه
نوش جونت ما که بخیل نیستیم فقط وقتی میبینم حق یکی داره ضایع میشه توسط آدمایی مثل شما، آگاهشون میکنم.

نوش جونت ما که بخیل نیستیم فقط وقتی میبینم حق یکی داره ضایع میشه توسط آدمایی مثل شما، آگاهشون میکنم.
شما نگران فروخته شدن کنسولتون هستید
دوست عزیز فک نکنم کسی زیر بار کنسول ریجن 1 اونم الان که قیمت s روز به روز داره کمتر میشه بره
توی کار بقیه دخالت نکنید اینجا ناظم و مدیر داره سرتون به کار خودتون باشه شما نماینده کسی نیستید

رفیق نمیخواد دنبال حق گیری باشید کسی نمیخره بازار کنسول x1 راکد شده تو ایران به خود من شخصی 750 پقشنهاد داد از بس کسی نبود خسته شده بود گفتش فقط میخوام رد کنم بره بعد اومدن s وضعیت بدترم شده برای معمولی هاش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or