خریدار ایکس باکس اسلیم 4 گیگ دست دوم یا فت با برد Jasper

r.t.1.n

کاربر سایت
Rating - 100%
13   0   0
درود

خریدار یک عدد ایکس باکس دست دوم اسلیم 4 گیگ یا فت فقط Jasper هستم.

دستگاه سالم باشه.وسایل جانبی بازی کابل.. و و و نیاز ندارم.فقط وسایل همراه خود دستگاه

قیمت پرت ندید.

• الایت یا آرکید مهم نیست ولی ترجیحا آرکید به خاطر رنگ سفیدش. بدون هارد باشه بهتره
  • مدت کارکرد و استفادشو ذکر کنید.
  • کاربر فروشنده باید حتماً فرد مطمئنی باشه.
  • فقط پیغام خصوصی بدید دوستان.

با تشکر.

سلام دوست عزیز من یک elite jasper 120GBدارم با تمام وسایل جانبی- جعبه تمیز-به لایو وصل نشده- دستگاه بن نشده- کاملا تمیز- LT 2 روش آپدیت شده- تعمیر و باز نشده- من خودم 460 خریدم 330 برای خریدار. اگه مایلی به Ahmad_varzidehkar@yahoo.com یا با شماره 09387050372 تماس بگیرید خوشحال می شم.

سلام به همه ی دوستان.من یهxbox 360 slim 4gدارم.دو ماهه پیش خریدمش.کپی خور شده به همراه 10 بازی کپی.ولی متاسفانه دسته نداره ،بی دسته میدم 350تومن.اگر هم خواستین یه دسته اورجینال واسش میگیرم ولی با دسته میدمش 400 تومن.

من الات سری دو جاسپر دارم با دو دسته فوقالعاده تمیز اصلا وقت بازی باهاشو ندارم میدم 350 خواستی خبر خصوصی بده

---------- نوشته در 05:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:26 PM ارسال شده بود ----------

من الات سری دو جاسپر دارم با دو دسته فوقالعاده تمیز اصلا وقت بازی باهاشو ندارم میدم 350 خواستی خبر خصوصی بده

جاسپر فت دارم 2 ماه کار کرده نو نو هست.دلیل کم کار کردنشم اینه که کی ش موقع کپی خور کردن پرید ! اگه خواستی الان راحت می شه ریکاوریش کرد با ریکاوری می دم 300 تومن .بدون ریکاوری 260 تومن.

سلام
من یه xbox slim 4 gig دارم و kinect bundle هست : یعنی کینکت داخل جعبش هست + 2 تا بازی اورجینال +30 تا بازی کپی
قیمت:580 تومن
اگه خواستی sms بده به این شماره : 09187621319

سلام. من ایکس باکس ارکید دارم. تمیزه تمیز. ال تی 2 روش نصب نیست. چون خیلی کم ازش استفاده کردم. تو جعبش بوده کلا. با دو تا دسته 340 تومان میفروشم. فوق العاده تمیزه. خیلی کم کار کرده. پیام خصوصی بدید

کسی حاضره ایکس باکسشو با psp2000 کپی خور شده همراه با مموری 16 سونی اصل ژاپن و حدود 70 گیگ بازی روی دی وی دی و کابل اضافه چنج بزنه؟!!دستگام سری اوله 2000 هست و با نو مو نمیزنه اینو 3 ساله دارم ولی چون با ps3 بازی میکردم جمعا 2روز هم باش بازی نشده!آخرین آپدیت رو هم روش ریختم.اگه کسی اسلیم 4 گگ هم داشته باشه مبلغیرو با توافق پرداخت میکنم.عکس و لیست بازی ها رو هم اگه کسی خواست بش میدم ببینه.
لطفا هر کسی هر پیشنهادی داره پ.خ بده و اینم در نظر بگیرد ایکس باکس تمیز میخوام.

ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰ ﯾﮏ ﻋﺪﺩ elite ﺑﺎ ﮐﯿﻨﮑﺖ ﻭ ﺩﻭ ﺩﺳﺘﻪ ﺑﺎ ﻫﺎﺭﺩ 120 ﺑﺎ 25 ﺑﺎﺯﯼ ﮐﯿﻨﮑﺖ ﻭ xbox ﻭ ﯾﮏ ﺑﺎﺯﯼ ﺍﺻﻞ ﮐﯿﻨﮑﺖ ﺑﻪ ﻗﯿﻤﺖ 600 ﺑﻪ ﻓﺮﻭﺵ ﻣﯽ ﺭﺳﺪ ﺍﮔﻪ ﺧﺮﯾﺪﺍﺭ ﻫﺴﺘﯿﻦ ﺑﺎ 09126134131 ﺗﻤﺎﺱ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or