kaletopol کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Feb 16, 2008 #1 با سلام من به اکانت Gold برای Live احتیاج دارم 3 ماهه یا 1 ساله هر کی داره لطفا پیام خصوصی بذاره قیمت هم بگه
با سلام من به اکانت Gold برای Live احتیاج دارم 3 ماهه یا 1 ساله هر کی داره لطفا پیام خصوصی بذاره قیمت هم بگه
west کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Feb 16, 2008 #2 توی فروشگاه های WestGame - نمایندگی های مرکزی و اکباتان و میلاد نور دارن
Console ناظم سابق انجمن کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Feb 16, 2008 #3 نوشته شده توسط kaletopol: با سلام من به اکانت Gold برای Live احتیاج دارم 3 ماهه یا 1 ساله هر کی داره لطفا پیام خصوصی بذاره قیمت هم بگه بیشتر... من می تونم با کردیت کارت برات از XBox.Com بخرم.هم 3 ماهه هم 1 ساله. 3 ماهه : 22 هزارتومان - 19 هزار تومان + 3 هزار تومان هزینه کارمزد شارژ 1 ساله : 53 هزار تومان - 50 هزار تومان + 3 هزار تومان هزینه کارمزد شارژ البته اگر کشور انتخابیتون آمریکا هست می تونم براتون خرید کنم.
نوشته شده توسط kaletopol: با سلام من به اکانت Gold برای Live احتیاج دارم 3 ماهه یا 1 ساله هر کی داره لطفا پیام خصوصی بذاره قیمت هم بگه بیشتر... من می تونم با کردیت کارت برات از XBox.Com بخرم.هم 3 ماهه هم 1 ساله. 3 ماهه : 22 هزارتومان - 19 هزار تومان + 3 هزار تومان هزینه کارمزد شارژ 1 ساله : 53 هزار تومان - 50 هزار تومان + 3 هزار تومان هزینه کارمزد شارژ البته اگر کشور انتخابیتون آمریکا هست می تونم براتون خرید کنم.