خريد هدست

کلا مدل هایی که پیشنهاد میشه اگه به صورت Usb میخوان razer یخ مدل Usb بیشتر نداره اونم مدل megalodon هست ولی analog headset های خولی داره یکی piranaha هست و یکی دیگه که تاره امده electra هست و یه مدل دیگه هم هست که carcharias هست
زیر 100 تومن هم هست؟قیمتشون هم بگو و خواهشن یه سایت که اینا رو بفروشه هم اگه میشناسی معرفی کن!

حالا يقه هاي همديگه رو ول كنين : دي
والا اين كه ميگي ميارن منظورتون اشنا هست يا شركتي اين كارو ميكنه؟
يه جايي نقد هدست نكردن؟
Steelseries سري هاي جديدش كه خوشگله اما چرا انقدر گرونه؟ مدلي كه خوشم اومد ١٦٠ تومن بود منم بيشتر از ١٣٠ نميخوام بدم
حالا توي حرفه اي هاي fps بيشتر چي استفاده ميكنن؟
ديگه از همين ٤ مارك كه خارج نيست؟ razer steelseries. LogiteCh creative

حالا يقه هاي همديگه رو ول كنين : دي
والا اين كه ميگي ميارن منظورتون اشنا هست يا شركتي اين كارو ميكنه؟
يه جايي نقد هدست نكردن؟
Steelseries سري هاي جديدش كه خوشگله اما چرا انقدر گرونه؟ مدلي كه خوشم اومد ١٦٠ تومن بود منم بيشتر از ١٣٠ نميخوام بدم
حالا توي حرفه اي هاي fps بيشتر چي استفاده ميكنن؟
ديگه از همين ٤ مارك كه خارج نيست؟ razer steelseries. LogiteCh creative
یکبار گفتم دوباره هم میگم
1.steelseries
2.razer
3.logitech
4.creative

من نوکیا BH-503 دارم دیشب هوا گرم بود اون ابری که روی اسپیکرش هست رفت رو اعصابم از روش کندمش !
الان حس میکنم صدا یکم زیر شده ... نمیدونم اون ابر فقط برای راحتی توی گوش بود یا روی کیفیت صدا هم اثر داشت ؟!

آخرین ویرایش:
مد نظرم fps هست اما خوب اهنگ هم ميخوام گوش بدم
راستي ميشه اينا رو به xbox هم وصل كرد؟

خیر نمی شه مدل xb برای 360 هست که xb5 برای کاناله هست که داخل همون سایته هست xb7 هست که 7 کاناله اما داخل ایران نیست

امروز دو مدل معرفی می کنم کف کنید

logitech 930 7.1

sony xb1000

مشکل اولی فقط اینه که بیسش زیاد نیست دومی اینه که بسیار گرون هست 450 دلار:d

اقا در ضمن اگه خریدی بیا بگو چطوره من که زیاد تفاوتی در این چند کاناله بودن ها ندیدم

سلام دوستان
یکی از رفقا هدست آیفونش داغون شد حالا میخواد یک هدست تو محدود ۵۰ هزار تومان بخره.
تاپیکی رو پیدا نکردم برای هدست ! گفتم بیام اینجا حتما میتونید کمک کنید.

سلام دوستان
یکی از رفقا هدست آیفونش داغون شد حالا میخواد یک هدست تو محدود ۵۰ هزار تومان بخره.
تاپیکی رو پیدا نکردم برای هدست ! گفتم بیام اینجا حتما میتونید کمک کنید.
تو محدوده 50 تومن مدل shp8500 هست که عالیه توی قیمتش ولی اگه چیز تک زیر 100 میخواد بهتره 8900 همین مدل رو بگیره که کولاکه
اولی 47 دومی حدود 70

تو محدوده 50 تومن مدل shp8500 هست که عالیه توی قیمتش ولی اگه چیز تک زیر 100 میخواد بهتره 8900 همین مدل رو بگیره که کولاکه
اولی 47 دومی حدود 70

رفیق برند این دو مدل رو نگفتی ! برندشون خود SHP هست ؟ یکم بیشتر توضیح بده لطفا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or