خريدار BF:BC2 ، رجين 2 براي PS3

kan'aan

کاربر سایت
Rating - 100%
2   0   0
ديگه همه چيز رو تو تيتر تاپيك گفتم . :d

ولي دوباره ميگم . خريدار يك عدد BF:BC2 رجين 2 براي PS3 هستم .

پيام خصوصي بديد چون ممكنه نتونم اينجا رو چك كنم

قيمت مناسبم بديد .

ممنون :x

رجین3 هست میخوایی؟:d35تومن

سلام .

وقتي اون بالا بزرگ نوشتم رجين دو يعني 3 نميخوام :d

براي آنلاين بازي كردن با يكي از دوستام ميخوام ، اون DLC و MAP و اينارو دانلود كرده (رجين پي اس ان يوزرش 2 هست ;) )

به هر حال ممنون .

دوستـــــــــــــــــــان فقط رجــــــــــــــــــــــــــــين 2

یکی دیگه از دوستان هم میخواست به اون هم گفتم.1جا دیگه هم پست زده بودم.دوستان خودتون که میدونین رجین ها با هم فرقی نمیکنن پس چرا بازم فرق بینشون میزارین.؟!
دستگاه من رجین2 هست بتلفیلد رجین3 آنلاین بازی میکنم بدون هیچ مشکلی.و همه چیش هم انگلیسی هست منو ,دفترچه و...

در ضمن حالا هم از فروشش منصرف شدم.

شرمنده اگه خیلی ربطی به تاپیک نداشت

یکی دیگه از دوستان هم میخواست به اون هم گفتم.1جا دیگه هم پست زده بودم.دوستان خودتون که میدونین رجین ها با هم فرقی نمیکنن پس چرا بازم فرق بینشون میزارین.؟!
دستگاه من رجین2 هست بتلفیلد رجین3 آنلاین بازی میکنم بدون هیچ مشکلی.و همه چیش هم انگلیسی هست منو ,دفترچه و...

در ضمن حالا هم از فروشش منصرف شدم.

شرمنده اگه خیلی ربطی به تاپیک نداشت

ببین دوست عزیز اگر ریجن 2 میخواد حتما برای این هست که:
1_همه ی بازی هاش ریجن 2 هست ومیخواد کالکشنش فقط ریجن 2 باشه
2_اکانتش ریجن 2 هست و psn card ریجن 2 خریده و میخواد که بره game pack هاش رو دانلود کنه
3_ربطی هم به دستگاه نداره مثلا دستگاه ریجنش 2 باشه نتونی ریجن 3 بازی کنی ps3 کلا free rejoin هست و بازی های هر ریجنی مثل 1 و 2 و 3 و 4 هم بهش میخوره

ببین دوست عزیز اگر ریجن 2 میخواد حتما برای این هست که:
1_همه ی بازی هاش ریجن 2 هست ومیخواد کالکشنش فقط ریجن 2 باشه
2_اکانتش ریجن 2 هست و psn card ریجن 2 خریده و میخواد که بره game pack هاش رو دانلود کنه
3_ربطی هم به دستگاه نداره مثلا دستگاه ریجنش 2 باشه نتونی ریجن 3 بازی کنی ps3 کلا free rejoin هست و بازی های هر ریجنی مثل 1 و 2 و 3 و 4 هم بهش میخوره
نکته2 شد 1چیزی :d

نکته2 شد 1چیزی :d

1 ) ممنون آقا امير كه جواب دادي .

2 ) مرد حسابي 4 پست قبل درشت به زبان فارسي نوشتم :

براي آنلاين بازي كردن با يكي از دوستام ميخوام ، اون DLC و MAP و اينارو دانلود كرده (رجين پي اس ان يوزرش 2 هست )

پستاي قبلي رو بخونيد بعد كامنت بديد !!!!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or