ps lover کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 28, 2008 #1 سلام من يه درايو هيتاچي 360 ميخام بخرم.هركي داره اينجا بگه تا با هم معامله كنيم. قابل توجه كسايي كه كنسولشون 3 چراغ شده .
سلام من يه درايو هيتاچي 360 ميخام بخرم.هركي داره اينجا بگه تا با هم معامله كنيم. قابل توجه كسايي كه كنسولشون 3 چراغ شده .
Vulgaris عضو جدید Rating - 100% 6 0 0 Apr 3, 2008 #4 میشه بگی درایو رو برای چی میخوای چون اگر برای frimware اش نخوای من می تونم کمک کنم :laughing: چون طی یک شاهکار برای یک آزمایش من اون IC کذایی رو برداشتم ولی خانم والده به عنوان آشغال راهی دیار باقیش کرد
میشه بگی درایو رو برای چی میخوای چون اگر برای frimware اش نخوای من می تونم کمک کنم :laughing: چون طی یک شاهکار برای یک آزمایش من اون IC کذایی رو برداشتم ولی خانم والده به عنوان آشغال راهی دیار باقیش کرد
ps lover کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 8, 2008 #8 درايو هيتاچي داراش بيان جلو.كسي فروشنده نيست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps lover کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 13, 2008 #9 سلام يعني هيچ كس يه دونه درايو هيتاچي نداره؟!!!!عجب دوره زمونه اي شده ها!!!!!
eblis749 کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Apr 13, 2008 #10 سلام با west تماس بگیر فکر کنم یه هیتاچی 59 داشته باشه
ps lover کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 May 6, 2008 #12 سلام به همگی شرمنده من چند وقت به خاطر مشغله زیاد یادم رفت به این تاپیک سر بزنم. هر کی درایو هیتاچی داره من میخرم.
سلام به همگی شرمنده من چند وقت به خاطر مشغله زیاد یادم رفت به این تاپیک سر بزنم. هر کی درایو هیتاچی داره من میخرم.
A .ALEX. کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 May 6, 2008 #13 نوشته شده توسط ps lover: سلام به همگی شرمنده من چند وقت به خاطر مشغله زیاد یادم رفت به این تاپیک سر بزنم. هر کی درایو هیتاچی داره من میخرم. بیشتر... من دارم .. قیمت ../؟؟/
نوشته شده توسط ps lover: سلام به همگی شرمنده من چند وقت به خاطر مشغله زیاد یادم رفت به این تاپیک سر بزنم. هر کی درایو هیتاچی داره من میخرم. بیشتر... من دارم .. قیمت ../؟؟/
Midpoorya کاربر سایت Rating - 0% 0 1 0 May 7, 2008 #15 دوست عریز منم یکی دارم لنز و بدنه مال 78 هستش برد ماله 59 کاملا هم سالمه خودم تضمینش می کنم دلیل عوض کردن برد هم بریک شدن اون بود من فقط برد رو 30 تومان خریدم حالا خودت یه قیمت منصفانه بده مرسی موفق باشید
دوست عریز منم یکی دارم لنز و بدنه مال 78 هستش برد ماله 59 کاملا هم سالمه خودم تضمینش می کنم دلیل عوض کردن برد هم بریک شدن اون بود من فقط برد رو 30 تومان خریدم حالا خودت یه قیمت منصفانه بده مرسی موفق باشید