1-کسی اینجا ربطش نداده به شرکت سازنده (شما اینطوربرداشت کردی)
2-عموما تو دنیا جنسی که زیادی دارن رو حراج میکنن نه اون که ندارن
3- فهم شماره 2 برای شما خیلی سخته؟
شاید میخواد با فروشگاه های دیگه رقابت کنه. از طرقی مشتریهاشو زیاد کنه. خودم بارها شده برای رقابت جنس به قیمت خرید دادم
شاید میخواد تو موج دوم شیپ کنسولها دستش تو خرید بازتر باشه تا بتونن تخفیف بیشتر بگیرن.
شاید کنسولهای جدید تا دوهفته دیگه برسن و این آقا نسبت به موجودیش تشخیص داده حراچ بزنه بهتره.
شاید رییس فروشگاه چک داره.
اصلا چرا زنگ نمیزنی از خودش بپرسی؟
شاید میخواد با فروشگاه های دیگه رقابت کنه. از طرقی مشتریهاشو زیاد کنه. خودم بارها شده برای رقابت جنس به قیمت خرید دادم
شاید میخواد تو موج دوم شیپ کنسولها دستش تو خرید بازتر باشه تا بتونن تخفیف بیشتر بگیرن.
شاید کنسولهای جدید تا دوهفته دیگه برسن و این آقا نسبت به موجودیش تشخیص داده حراچ بزنه بهتره.
شاید رییس فروشگاه چک داره.
اصلا چرا زنگ نمیزنی از خودش بپرسی؟
ببين دوست عزيز واسه ما ايرانيا قابل درك نيست چون عادت كرديم همه چيزو بكنن تو پاچمون. يعني اگه جايي جنس خوب با قيمت خوب بهمون بده معدمون تعجب ميكنه. اين مشكل شما نيست هممون به اين درد دچاريم الان من يه جا سراغ دارم كه PS4 رو داره با قيمتي ميفروشه كه ميشه حدود 550 دلار. بيا ببين مردم چه هورايي براش ميكشن شده قهرمان ملي چون از همه جا ارزونتره حواسشون نيست كه 150 دلار يعني 450 هزار تومن بالاي قيمت ميخرن. بايد هم تعجب كنيم كه توي جاي ديگه ي اين دنيا فروشگاههايي هستن كه جنس پر فروششون رو با تخفيف ميفروشن