خرده فروشان انگلستان میگویند همیشه آنلاین بودن Xbox ایده بدی است

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
xbox360ukeditionskin.jpg

Don McCabe خرده فروش انگلیسی به این اشاره کرده که متصل شدن دائم به اینترنت توسط کنسول یک ایده ی بد است این کار باعث میشه که مصرف کنندگان به اجبار پول بیشتری برای بازی ها بپردازند و عناوین دست دوم نیز مسدود شوند .
خرده فروشان اعتقاد بر این دارند که بلوک بازی های دست دوم و نیروی اتصال ثابت به اینترنت هم سود ماکرو را بسیار کاهش میدهد هم سود خرده فروشان را
مدیر عامل مرکز بازی رابرت لیندسی، احساس می کند، این امر می تواند یک اشتباه مهم برای مایکروسافت باشد ، و این اشتباهبه سونی اجازه می دهد که رده ی بالاتری در نسل بعد برسد.خرده فروشان خوشبین هستند که شایعه ها برای متصل شدن دائم XBOX بعدی به اینترنت فقط در حد شایعه هست و هیچوقت اتفاق نمیوفتد .استیون دویل، مدیر صنعت بازی دوجو موافقت می کند که چنین حرکتی "کشتن ایکس باکس" هست و سونی برنده نهایی جنگ کنسول در نسل بعدیست.
"، مشتریان ناراضایتی خود را با شایعات اخیر در مورد مسدود کردن بازی ها و اتصال به اینترنت اعلام کردند استیون گفت. "اگر ایکس باکس 720 به روند کنسول قبلی خود ادامه بدهد ما بسیار خوشحال می شویم ، و اگر به اتصال دائم در کنسول بعدی خود دست بزند هم ما و هم مشتریان را ناراضی و ناراحت می کند

"در بریتانیا، اینترنت infrastucture پشت سر بقیه کشورهاست (از لحاظ سرعت و قدرت اینترنت) و این در کشور بریتانیا برای مردم ناراحت کننده است."حرکت آنلاین ماکروسافت باعث می شود که سوپر مارکت های گیم و عناوین جدید بی ارزش شوند .استیون افزود من در صفحه ی فیس بوک خود طی کامنتی که یک مشتری گذاشته بود آن مشتری گفته بود من در صورتی ایکس باکس بعدی را میخرم که متصل به اینترنت نباشد.
در نهایت Chris Muckell مدیر بخش Xpress Games هم اشاراتی به این موضوع داشت که اگر فروشگاه ها نتوانند بازی های دست دوم ایکس باکس بعدی را بفروشند و بخش اتصال دائم در کنسول بعدی ماکرو مطرح باشد سود نسل بعد به سونی تعلق میگیرد.ماکروسافت نیاز به خرده فروشی دارد.
با این همه واکنش آیا ماکروسافت به اتصال دائم دست به ریسک میزند؟
اعتراض کلی خرده فروشان بریتانیا بسیار شک بر انگیز بود
تا بعد یا حق نویسنده النا ریاضی
منبع

Last edited by a moderator:
ایده بد Xbox 360 چی بوده اون وقت؟! :|

تيتر خبر غلط اندازه و اصلا همچين حرفي زده نشده:

[h=1]Always-on Xbox is a bad idea, say UK retail bosses[/h]
Always-on Xbox يعني ايكس باكسي كه هميشه به اينترنت متصل باشه و گفتن اين ايده‌ي بديه! نه اينكه همه ايكس باكس ها هميشه يك ايده‌ي بد دارند!

تيتر خبر غلط اندازه و اصلا همچين حرفي زده نشده:

Always-on Xbox is a bad idea, say UK retail bosses

Always-on Xbox يعني ايكس باكسي كه هميشه به اينترنت متصل باشه و گفتن اين ايده‌ي بديه! نه اينكه همه ايكس باكس ها هميشه يك ايده‌ي بد دارند!

اومدم همین رو بگم که دیدم حسین زودتر زحمتش رو کشیده.
-----------------
این سر و صداها هم میتونه به نفع مایکرو باشه هم به ضررش، اینکه همه الان فکر میکنند مایکرو قرار کنسولش همیشه آنلاین باشه سطح توقعشون رو میاره پایین و وقتی رسما مایکروسافت اعلام کنه اینطوری نیست خود به خود تبدیل میشه به یه سورپرایز و خبر خوب (در صورتی که این کار کردن بدون نیاز به اینترنت توی PS4 هم هست)

از طرف دیگه اگه مدت زمان زیادی بگذره (همین الانش چندین ماه میشه که این شایعات روی نت پخش شدن) و همینطوری توی فروم ها و انجمن های مختلف نسبت به کنسول نسل بعد مایکرو واکنش منفی نشون بدن ممکنه حتی بعدا که کنسول رسما معرفی شد و این موضوع همیشه آنلاین هم درش وجود نداشت بازم شخص اون ذهنیت منفی رو نسبت بهش داشته باشه و خود به خود PS4 رو به Next Xbox ترجیح بده.

به نظرم مایکرو باید خیلی سریع کنسولش رو معرفی و به این شایعات پایان بده و نزاره این ذهنیت منفی نسبت به Next Xbox بیشتر از این در بین گیمرها باقی بمونه.

ولی کافیه تو E3 بگه همچین چیزی واقعیت نداره دقیقا میشه یه سورپرایز بزرگ واسه چیزی که اصلا قرار نبوده وجود داشته باشه :biggrin1:

به نظر من که این قضیه لوس شده و اصلا سوپرایزی نداره. دیگه بیش از اندازه داره بلد میشه. انقدر تکرار شده و ملت نارضایتیشون رو ابراز کردن که مایکرو اگه تصمیم به این کار داشت هم تا الان پشیمون شده. در نتیجه احدی باور نمیکنه و همه مطمئن هستن که رد میشه. اینکه شایعه جدی باشه هم انقدر احمقانه هست که اصلا نباید روش بحث کرد.

تحلیل شخص من به لحاظ مهندسی تبلیغات با شوما فرق داره. مایکرو این کارو نکرده تا مثلا توی E3 یه خبر خیلی ساده رو تبدیل به بمب خبری کنه. دلیلش رو هم گفتم. الان به هرکسی در مورد این شایعه بگی میگه چرته. در نتیجه بعد از اعلام خبر رسمی احتمالی هم واکنش ها چیزی بغیر از "دیدی گفتم" و یا "از اول معلوم بود..." نیست. در نتیجه من فکر میکنم همه این شایعات صرفا برای این هست که Xbox بیاد سر زبون ها و بیشتر از PS4 سرچ بشه.

مایکرو توی GDC هم معرفی نداشت و Sony و PS4 فعلا تنها کنسولی هستن که میتونن از این فضای باز استفاده کنن و تبلیغ کنن. به همین دلیل مایکروسافت باید راهی پیدا کنه که بتونه بدون معرفی هیچ چیزی اذهان عمومی رو به سمت خودش کمی منحرف کنه و تمرکز رسانه هارو از روی PS4 برداره. در نتیجه از ساده ترین راه، یعنی شایعه سازی، استفاده میکنه. خودش شایعه راه میندازه، بهش دامن میزنه، و انقدر این کارو خوب انجام میده که بقیه اشخاص این صنعت رو مجبور به واکنش نشون دادن میکنه. در نتیجه بدون هیچ زخمتی همه دارن بخاطر یه شایعه کمابیش احمقانه در مورد Next Xbox صحبت میکنن! این میشه جنگ تبلیغاتی که مایکروسافت استاد بی چون و چراش هست.

تنها چیزی که میتونه این تحلیل من رو مردود کنه اینه که مایکرو واقعا این حماقت رو بکنه که هرچند ازش بعید نیست اما واقعا خیلی بعیده!

منم با ماکان موافقم حتی خیلیا دارن خودشون رو راضی میکنن که با این قضیه کنار بیان ! :دی
اصولا طرفدارا خیلیاشون که سایتی دارن یا تو انواع فروم ها دارن سر این قضیه بحث میکنن که این همیشه انلاین بودن چیز بدی نیست و باید باهاش کنار اومد ! البته هنوز نمونش تو بازی سنتر دیده نشده :دی

ولی این شایعات هم هر از چندگاهی بد نیستا.مثل مورچه ای میمونه که میندازن تو تنبان بعضی از فن ها و همه چیز رو به فنا میده.فکر میکنم فشار روی مایکرو زیاد شده و الکی هست که مایکرو رو وادار به رونمایی از کنسول کنند.خوشم میاد شرکتهای بزرگ جهانی هم با بی تفاوتی از کنار این چیزا رد میشند.

همین مونده بود برن با مغازه دارای انگلیس مصاحبه کنن بابا بسه دیگه بخ خدا :|

Sent from my iPod touch using Tapatalk 2
اتفاقا اين خورده فروشان كلي تجربه دارن و ميتونن تو فروش كمك كنن چون ميدونن گيمر چه كنسولي ميخواد.
البته به قول يكي از دوستان دارن اين كارو ميكنن تا تو e3 بگن اين حقيقت نداره و همرو هايپ كنن مثله همون قضيه اجرا نشدن بازي هاي دسته دوم

بابا مایکرو هیچ سوپرایزی نداره رو کنه حداقل سخت افزاری میخواد با اینکه کنسولش always on نیست مردم رو سوپرایز کنه که قدرت کم gpuش نسبت به ps4 رو هم ماسمالی کنه و مردم یهو خوشحال بشن بگن حداقل اگه گرافیکش ضعیفتره بجاش اینترنت همیشگی نیاز نداره. قولتون میدم سونی هم همین کارو با 8 گیگ رم کرد که زیاد نبودن قدرت gpu شو نسبت به کارتهای قوی تر رو بپوشونه از همون اولم میخاستن 8 گیگ بزارن.
اخرشم یه چیزه لهی 2 تاشون به بازارهای جهانی عرضه میکنند. کاش اون شایعه 2 ورژن بودن xbox 3 واقعیت داشته باشه و همه این شایعها و dev kit ها ماله نسخه casual ایکس باکس باشه یا مثلا بشه کنسول کژوالو فقط یک بار با یک gpu و cpu قویتر اپگرید کرد.(که با این جو سازی مایکرو فکر نکنم چون اونوقت یه سوپرایز بزرگ داشته دیگه به این always on گیر نمیداد)
اصلا این مایکرو و سونی تا از همه برنامهای هم خبر دارن و با هماهنگی دارن پیش میرن.(نظر شخصی)

به نظر من هم ایده بد کم نداشت یکی اینکه نصب بازی روی هارد رو چند سال طول داد تا روی دستگاه بزاره و ایده بد دیگر اینکه فقط باید از دسته خود xbox استفاده کرد و نمیشه دسته عادی بهش وصل کرد مثل ps3 یا ایده بد دیگش d PAd مزخرفی بود که گزاشته بود و هنوز که هنوزه من باهاش سرو کله میزنم البته میدونم که دسته های جدید اینطوری نیست ولی خوب من پول ندارم یک بار دیگه دسته بخرم 3 تا دسته میخوام چیکار -ایده بد بعدی باطری گزاشتن برای دسته بود نکردن مثل دسته ps3 باطری رو بزارن توی خود دسته و قابل شارژش کنن یا حداقل قابلیت سیم دار شدن با یک کابل usb را بزارن کلا تمام سیاست ها بر این قرار است که جیب شما را خالی کنن تازه محدود کردن 16 گیگ برای استفاده از هارد های اکسترنال و فلش رو هم اضاف کنید و کینکت هم که بماند که واقعا میتونست دقیق تر باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or