خرده فروشان انگلستان میگویند همیشه آنلاین بودن Xbox ایده بدی است

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
xbox360ukeditionskin.jpg

Don McCabe خرده فروش انگلیسی به این اشاره کرده که متصل شدن دائم به اینترنت توسط کنسول یک ایده ی بد است این کار باعث میشه که مصرف کنندگان به اجبار پول بیشتری برای بازی ها بپردازند و عناوین دست دوم نیز مسدود شوند .
خرده فروشان اعتقاد بر این دارند که بلوک بازی های دست دوم و نیروی اتصال ثابت به اینترنت هم سود ماکرو را بسیار کاهش میدهد هم سود خرده فروشان را
مدیر عامل مرکز بازی رابرت لیندسی، احساس می کند، این امر می تواند یک اشتباه مهم برای مایکروسافت باشد ، و این اشتباهبه سونی اجازه می دهد که رده ی بالاتری در نسل بعد برسد.خرده فروشان خوشبین هستند که شایعه ها برای متصل شدن دائم XBOX بعدی به اینترنت فقط در حد شایعه هست و هیچوقت اتفاق نمیوفتد .استیون دویل، مدیر صنعت بازی دوجو موافقت می کند که چنین حرکتی "کشتن ایکس باکس" هست و سونی برنده نهایی جنگ کنسول در نسل بعدیست.
"، مشتریان ناراضایتی خود را با شایعات اخیر در مورد مسدود کردن بازی ها و اتصال به اینترنت اعلام کردند استیون گفت. "اگر ایکس باکس 720 به روند کنسول قبلی خود ادامه بدهد ما بسیار خوشحال می شویم ، و اگر به اتصال دائم در کنسول بعدی خود دست بزند هم ما و هم مشتریان را ناراضی و ناراحت می کند

"در بریتانیا، اینترنت infrastucture پشت سر بقیه کشورهاست (از لحاظ سرعت و قدرت اینترنت) و این در کشور بریتانیا برای مردم ناراحت کننده است."حرکت آنلاین ماکروسافت باعث می شود که سوپر مارکت های گیم و عناوین جدید بی ارزش شوند .استیون افزود من در صفحه ی فیس بوک خود طی کامنتی که یک مشتری گذاشته بود آن مشتری گفته بود من در صورتی ایکس باکس بعدی را میخرم که متصل به اینترنت نباشد.
در نهایت Chris Muckell مدیر بخش Xpress Games هم اشاراتی به این موضوع داشت که اگر فروشگاه ها نتوانند بازی های دست دوم ایکس باکس بعدی را بفروشند و بخش اتصال دائم در کنسول بعدی ماکرو مطرح باشد سود نسل بعد به سونی تعلق میگیرد.ماکروسافت نیاز به خرده فروشی دارد.
با این همه واکنش آیا ماکروسافت به اتصال دائم دست به ریسک میزند؟
اعتراض کلی خرده فروشان بریتانیا بسیار شک بر انگیز بود
تا بعد یا حق نویسنده النا ریاضی
منبع

Last edited by a moderator:
همیشه به اینترنت وصل باشه من باهاش مشکلی ندارم و (صدسال سیاه) nتومن پول میزارم جیبم میرم از توپخونه کنسولو میخرم میام خونه میشینم پاش بعد چند ثانیه این پیغامو میبینم :

"بعلت تحریم های بلاه بلاه بلاه(!) ما در کشور شما سرویسی ارائه نمیکنیم و کنسول شما بن شد . "

با تشکر فراوان ماکروسافت
index.php

:|

و ما همچنان امیدواریم که شایعه ای بیش نباشد...

آخرین ویرایش:
چقد واکنش از خرده فروشان اعلام شده یه تلنگر جدی به ماکرو دادن که اگه ام میخواست این کارو کنه نکنه از همه مهمتر واکنش:
.استیون دویل، مدیر صنعت بازی دوجو موافقت می کند که چنین حرکتی "کشتن ایکس باکس" هست و سونی برنده نهایی جنگ کنسول در نسل بعدیست.
"، مشتریان ناراضایتی خود را با شایعات اخیر در مورد مسدود کردن بازی ها و اتصال به اینترنت اعلام کردند استیون گفت. "اگر ایکس باکس 720 به روند کنسول قبلی خود ادامه بدهد ما بسیار خوشحال می شویم ، و اگر به اتصال دائم در کنسول بعدی خود دست بزند هم ما و هم مشتریان را ناراضی و ناراحت می کند
واقعا نگران کنندس این چیز باسه همه امیدوارم ماکرو ایده های خوبشو فدای ایده های بدش نکنه وگرنه سرنوشت دریمکست در انتظارشه من بشدت دارم حرص میخورم چون طرفدار کنسولمم و دوس ندارم جلوی سوپر کنسول سونی کم بیاریم

حتی یک درصد هم امکان نداره این کار رو بکنه و دستگاه رو با اتصال همیشگی و حتی اتصال مقطعی ارائه کنه ماکروسافت به فکر بازار جهانی هست نه بازار آمریکا هر چند که در امریکا هم که باشید بعضی جاها اینترنت در دسترس نیست ثانیا به نظرم این شایعه ها رو خود ماکرو راه انداخته تا تبلیغی باشه بر کنسول و در خبر ماندن کنسول نسل بعدش البته نباید این رو منکر شد که نسل بعد کپی خور شدن به راحتی این نسل نخواهد بود ولی کپی خور هم خواهد شد

جریان چِیه.؟هنوز کنسول بعدی ماکرو نیومده همه میگن PS برنده ی نسل بعد هست..!:dاینا یه چیزشون میشه ها بابا بزارید حداقل یه عکس معتبر از کنسول ماکرو بیاد بعد این 2 تا رو باهم مقایسه کنید والا من دیگه به یه عکس راضی شدم از دست اینا:|اصلا شاید دیگه ماکرو حال کرد نسل بعد کنسول نداد بیرون ماشین مسابقه داد بیرون اینا هنوز همون حرفو میزنن:|بابا بخدا هنوز زوده اونم نه یکم دو کم خیلی زیاد:|بخدا اگه ماکرو یه کنسول بده از PS بهتر همه ی اینا دوباره نظر کارشناسانه میدن که آی Xbox فلانه آی Xbox بسانه:|

اقا بزار خیال همه رو راحت کنم بره عمرا مایکروسافت همچین قابلیتی رو کنسولش بزاره خود ماکرو دوست داره کنسولش هک شه چرا؟ چون هرچی کنسول هک شه فروشش تو کشورایی مثل هند و ایران و چین که کلا قانون کپی رایت نیست بیشتر میشه اونا که میگن ما رو نرم افزار سد نمیکنیم لااقل تو سخت افزار سود کنیم اگه هک نشه اخه چه هندی یا خود ماها میریم 60$ بازی اریج بخریم قاعده بازی همینه

این همه شایعه و موضع گیری واسه این اقدام احتمالی مایکروسافت منتشر شده، اگه واقعیت داشته باشه که هیچی ولی کافیه تو E3 بگه همچین چیزی واقعیت نداره دقیقا میشه یه سورپرایز بزرگ واسه چیزی که اصلا قرار نبوده وجود داشته باشه :دی

این همه شایعه و موضع گیری واسه این اقدام احتمالی مایکروسافت منتشر شده، اگه واقعیت داشته باشه که هیچی ولی کافیه تو E3 بگه همچین چیزی واقعیت نداره دقیقا میشه یه سورپرایز بزرگ واسه چیزی که اصلا قرار نبوده وجود داشته باشه :دی
این جریان اتصال دائمی Xbox بعدی به اینترنت شاید به نوعی اهمیت فوق العاده زیاد اینترنت را واسه نسل بعد نشون میده ،اگه طول عمر کنسولهای بعدی را مثل این نسل 7سال و تا سال 2020 در نظر بگیریم مشخصه که اون زمان همه چیز به اینترنت وابسته است ،با پیشرفتی هم که اینترنت داره تقربیا تا اون زمان همه یه اینترنت خیلی خب دارن ، یه جورایی مشخصه نسل بعد کنسولی برنده است که سرویس های آنلاین بهتری داره فقط کافیه تعداد بازیهایی که سال 2006 بخش مولتی پلیر داشتن را با الان مقایسه کنی که تقربیا همه بازیها یه بخش آنلاین داره و نسل بعد هم بازیها جنبه اجتماعی خیلی بیشتری دارن کنسولی هم که تو این بخش بهتر عمل کنه موفق تره .

ایده ی بد اصلیش همون سه چراغه شدن بود

:|............................

جان من الان اینی که گفتی چه ربطی داشت ؟! با توجه به عقیده شما میشه اینطوری فهمید که مایکروسافت مدت ها برنامه ریزی کرده بود که در اولین سال های انتشار X360 ، با سه چراغ شدن دستگاه هاش ،حسابی شرمنده گیمرا بشه و مجبور بشه مدت ضمانت محصولشو بیشتر کنه:| ! عجب ایده ایه خدایی:-o!!!!! آقا چه شما قبول بکنی چه نکنی ، این وصله سه چراغ شدن دیگه به Xbox نمیچسبه همون طور که وصله فروش کم و ضرر و زیان مالی دیگه به PS3 و سونی نمیچسبه !

آخرین ویرایش:
این گزینه اتصال دائمی میتونه واقعا وجود داشته باشه ... ولی کاملا اختیاری ... کنسول سونی هم همینطوریه... قابلیت اتصال دائم رو داره ... ولی اختیاریه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or