شایعه خداحافظ Xbox؛ مایکروسافت ساخت کنسول نسل بعدی را لغو کرد (تکذیب شد)

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
6365.jpg
به گفته‌ی یک منبع آگاه و قابل اعتماد، مایکروسافت در ماه‌های آینده تغییرات شدیدی را برای برند X در نظر دارد. طبق این ادعاها، قرار است در سه‌ماهه‌ی اول سال ۲۰۲۶ میلادی (دی تا اسفند ۱۴۰۴ شمسی) یک دور بزرگ از اخراج‌ها انجام شود (که چندان هم دور از ذهن نیست)، و برنامه‌های پیش‌تر قطعی برای نسل بعدی کنسول ایکس‌باکس اکنون در وضعیتی نامعلوم قرار گرفته‌اند و ممکن است هرگز به واقعیت نپیوندند.

این منبع همچنین ادعا کرده است که آینده‌ی برند Xbox در «انتشار بازی‌ها» است نه «سخت‌افزار». به گفته‌ی او، مایکروسافت قصد دارد تمرکز خود را روی آی‌پی‌های پرفروش و موفق خود بگذارد و دیگر دغدغه‌ی ساخت کنسول‌های سنتی را نداشته باشد.

البته نویسنده‌ی گزارش تأکید کرده است که این اطلاعات باید با کمی تردید در نظر گرفته شود، اما منبع این شایعه توسط تام وارن (خبرنگار وب‌سایت The Verge) در قسمت اخیر پادکست XboxEra تأیید ضمنی شده است و گفته شده این فرد از اتفاقات داخلی مایکروسافت آگاه است.

آیا نسل بعدی Xbox در وضعیت بحرانی قرار دارد؟
در یک پست که در انجمن NeoGAF منتشر شده، کاربری با نام SneakersSO – که قبلاً نیز به‌درستی از تغییر جهت مایکروسافت به‌سمت انتشار بازی‌های مولتی‌پلتفرم و جایگزینی برخی کارکنان با ابزارهای هوش مصنوعی در مایکروسافت خبر داده بود – شایعه‌ای بزرگ درباره‌ی آینده‌ی سخت‌افزار Xbox مطرح کرد.

او نوشت:
«بدون ورود به جزئیات زیاد، مدت کوتاهی پس از آخرین موج اخراج‌ها (موج بعدی هم در سه‌ماهه‌ی اول سال ۲۰۲۶ خواهد بود و به همان اندازه گسترده است)، زمزمه‌هایی از داخل Xbox به گوش رسید که باورشان سخت بود.
نتایج شکست استراتژی گیم‌پس و Call Of Duty تازه داشتند مشخص می‌شدند، اما چیزی که من را واقعاً شوکه کرد این بود که ناگهان برنامه‌های بسیار قطعی برای سخت‌افزار جدید Xbox از حالت «قطعی» به «نامعلوم» تغییر کردند. این در حالی بود که کنسول جدید قرار بود به‌زودی عرضه شود. با این‌که گفته شده بود «می‌خواهیم در سال ۲۰۲۶ آن را عرضه کنیم»، اما اقداماتی که برای آماده‌سازی یک نسل جدید کنسول لازم است اصلاً انجام نمی‌شد. خیلی از چیزهایی که پیش‌تر قطعی بودند، شروع کردند به عقب افتادن.
خروج خرده‌فروشی مانند Costco از فروش ایکس‌باکس – که گفته می‌شود فقط یکی از چندین فروشگاهی است که به‌زودی از این برند فاصله می‌گیرند – برای من نشانه‌ی روشنی بود.»​

6426.jpg

به روز رسانی ماکروسافت:

«ما به‌طور فعال در حال سرمایه‌گذاری روی کنسول‌ها و دستگاه‌های آینده‌ی خود هستیم که توسط تیم Xbox طراحی، مهندسی و ساخته می‌شوند. برای جزئیات بیشتر، می‌تواند به اعلامیه‌ی توافق ما با شرکت AMD مراجعه کند.»​

آخرین ویرایش:
بنظرم خیلی مقایسه درستی نیست.
تجربه کدوم یکی از اینا قابل جایگزینی هست؟

تو بشینی پای یک تلویزیون 75 اینچ OLED بازم تجربه سینما IMAX بهت نمیده.
تو با کیفیت ترین کتاب صوتی رو گوش کنی یا دیجیتالیش رو روی گرون قیمت ترین کتابخون بازار بخونی بازم تجربه کتاب کاغذی رو بهت نمیده.

بنظرت کنسول اینطوریه؟
من شک ندارم اکثر کاربرای این سایت هنوز دوست دارن همه بازیارو فیزیکی بخرن و بازی کنن و بزارن تو آرشیوشون اما به دلیل سهولت یا قیمت یا هرچیزی اکثرمون به دیجیتالی رو آوردیم.

حالا فرض کن یک نسل دیگه دو نسل دیگه اینترنت به قدری قوی و دردسترس باشه که دیگه با یه استیک USB یا حتی فقط با لاگین کردن تو اکانت PSN ـت بدون هیچ دستگاهی بتونی همه بازیارو بدون دانلود و انتظار واسه آپدیت شدن و ... بدون اینپوت لگ بازی کنی آیا بازم کنسول فیزیکی گزینه جذابی بنظر میرسه؟
در نهایت رو تجربت تاثیری نمیزاره چون تنها چیزی که فرق کرده اینه که رخ کنسول رو پایین تلویزیون نمیبینی :دی همین! مثل الان که دیگه رخ دیسک بازیو نمیبینی.

منم دوست دارم کنسول تو همین فرم الانش بمونه تا ابد اما حدس من اینه که دیر یا زود بالاخره این اتفاق میوفته و اگه هم کنسول فیزیکی از بین نره حالت ظاهری پیدا میکنه، یه چیز سبک و جمع و جور که فقط به سرورا وصلت کنه در عین حال کنسول فنا رو هم راضی کنه.
کلود یه طوری بعدها دست بالا رو میگیره که اونموقع هرکسی پول بیشتری داره روی میاره به سمت کلود. (اگه فرض بگیریم که در آینده هزینه اشتراک سرویس و سرعت اینترنت ، ترافیک و... بیشتر از قیمت تمام شده کنسول در بیاد)
کنسول تهش یکبار وسط نسل آپگرید میگیره ولی اگه بگن با کلود همه بازیها رو روی 8K یا بیشتر ، نهایت تنظیمات گرافیکی و با تاخیر پایین میتونیم تجربه کنیم اونوقت چرا باید کنسول رو انتخاب کنیم که با سخت افزار ضعیف تر بازیها رو اجرا کنیم؟
مسائل خرابی دستگاه ، برق مصرفی و... هم بماند.
وقتی وضعیت اینترنت و کلودگیمینگ به اون حد برابر یا حتی بهتر از PC/کنسول برسه واقعا برای خرید کنسولهای کلاسیک باید دلیل موجه پیدا کرد.

کلود یه طوری بعدها دست بالا رو میگیره که اونموقع هرکسی پول بیشتری داره روی میاره به سمت کلود. (اگه فرض بگیریم که در آینده هزینه اشتراک سرویس و سرعت اینترنت ، ترافیک و... بیشتر از قیمت تمام شده کنسول در بیاد)
کنسول تهش یکبار وسط نسل آپگرید میگیره ولی اگه بگن با کلود همه بازیها رو روی 8K یا بیشتر ، نهایت تنظیمات گرافیکی و با تاخیر پایین میتونیم تجربه کنیم اونوقت چرا باید کنسول رو انتخاب کنیم که با سخت افزار ضعیف تر بازیها رو اجرا کنیم؟
مسائل خرابی دستگاه ، برق مصرفی و... هم بماند.
وقتی وضعیت اینترنت و کلودگیمینگ به اون حد برابر یا حتی بهتر از PC/کنسول برسه واقعا برای خرید کنسولهای کلاسیک باید دلیل موجه پیدا کرد.
این در صورتی درسته که وضعیت کلود برای تمام ریجن ها به یک اندازه پیشرفت کنه و تضمین بشه.

نمیشه که ژاپن و آمریکا داشته باشن بعد بخش هایی از اروپا عقب بیوفتن یا عربستان مثلا از این سه تا ضعیف تر باشه.

همچین چیزی تا زمانی که 6G فراگیر نشه امکان پذیر نیست و کنسول همچنان حضورش توجیه داره برای 20 سال دیگه.

• Like
Reactions: IMANOKA and u.s.a
این در صورتی درسته که وضعیت کلود برای تمام ریجن ها به یک اندازه پیشرفت کنه و تضمین بشه.

نمیشه که ژاپن و آمریکا داشته باشن بعد بخش هایی از اروپا عقب بیوفتن یا عربستان مثلا از این سه تا ضعیف تر باشه.

همچین چیزی تا زمانی که 6G فراگیر نشه امکان پذیر نیست و کنسول همچنان حضورش توجیه داره برای 20 سال دیگه.
خب کنسول که تولید میشه همچنان.
مناطقی که اینترنت خوبی ندارن حتما انتخابشون رو انجام میدن.
ولی اشاره کردم که در شرایطی که کلود خروجی برابر یا حتی بهتری از کنسول /PC سنتی پیدا کنه واقعا موندن روی حالت سنتی(خرید سخت افزار ، هزینه برق، آپگرید سخت افزاری و مواجه شدن با خرابیهای احتمالی و...) خیلی سخت تره تا قبول کلود گیمینگ.

این شرایط حتی میتونه روی همین 5G هم عملی بشه به شرط اینکه راهکاری برای مصرف ترافیک ارزون پیدا بشه.

ماها 20 سال پیش داشتیم روی dial up با 64 کیلوبایت سرعت سروکله میزدیم اما الان فیبرنوری زیر دستمونه که روش میشه حتی کلود رو هم با شرایط نسبتا خوبی بازی کرد ، تازه توی ایران که رتبه اینترنتش 100 به بالاست.
مطمئنا این 20سال طول نمیکشه.

آخرین ویرایش:
من خودم به عنوان کسی که هر دو کنسول پلی استیشن و اکس باکس رو دارم (و البته کمی به سیستم اکس باکس علاقه بیشتری دارم)اما از این اتفاق حذف کنسولها ناراحتم واقعا چون حداقل برای ما در ایران با سرعت کم اینترنت حذف کنسول و رفتن سمت کلاد فاجعه خواهد بود ولی حقیقت اینه که فکر میکنم نسل آینده اخرین نسل کنسولهای سنتی خواهد بود و حتی بنظرم پلی استیشن هم بعدها به این سمت خواهد رفت . همین الانم دو تا لست اف اس و گاد اف وار و اسپایدر من و دیز گان و چند تا بازی مهم روی پی سی منتشر شده و اگه قدیم به کسی میگفتی بازی های مهم سونی میاد روی پی سی بهت میخندیدن و بنظرم در آینده بازی انحصاری به معنای الان برای هیچ کنسولی وجود نخواهد داشت.

به نظرم (بهتر بگم امیدوارم :دی چون شدنی میشه بلاخره) که کنسول همیشه بمونه به عنوان سخت افزار، بحث فقط تکنولوجی نیست و ما انسان ها به لمس کردن و دیدن و درک چشمی عادت داریم و نمیشه و اصلا لزوم نداره این خیلی مهمه اصلا لزوم نداره که یک سری چیز ها مثل کنسول مثل گوشی حذف شه، الان ساعت هام تقریبا همه کار یک گوشی رو میکنند، عینک ها، در اینده کلی پدیده الان حتی غیر قابل تصور کار گوشی یا ساعت رو میکنند، حالا ایا ساعت و گوشی هم رو حذف کردند و میکنند؟ احتمالا نه،

من امیدوارم کنسول شده اندازه یک فلش یو اس بی یک خودکار یک دیوایس شده 1 سانتی، اوایل اندازه موبایل و سوپر اسلیم، باقی بمونه، همچنان یک قدرت استاندارد سخت افزاری رو ارائه بده، یعنی فارغ از "وابستگی" به کلود، بتونه افلاین کامل بازی رو با گرافیک و پرفورمنس استاندارد رو به بالا اجرا کنه، کامل، این ضرورت داره، چون حتی 100 سال دیگه هم، که کلود شده عین برق عادی و پیش پا افتاده همه جا، حتی اون موقع هم نمیشه به زیرساخت کلود "وابسته" شد و همیشه باید سخت افزار های افلاین وجود داشته باشند که مدیا بازی یا هرچی رو در بهترین وهماهنگ ترین و استانداردترین حالت ممکن اجرا کنند،

دقیقا عین پی سی که هیچ وقت نباید جایگزین یک سیستم عامل کلود محور باشه، پی سی میتونه کلود محور و بی نیاز به سخت افزار و کاملا انلاین رو هر اسکرینی بشه (باید بتونه دیگه؟) اما این به این معنی نیست که روش کلاسیک "سخت افزار پی سی" به شکل افلاین حذف بشه، همونطور که اتوموبیل هوشمند راننده خودکار هیچ وقت رانندگی دستی و منوئل رو حذف نمیکنه،

کنار هم توسعه پیدا میکنند... هم کلود، هم سخت افزار، احتمالا تا ابد، یک انسان باید بتونه در هر شرایطی به تکنولوجی های نرم افزاری دسترسی داشته باشه، چه در معرض برق (کلود) چه در معرض فقط سخت افزار (با برق یا باتری یا هرچی).... جفتش با هم باید باشه.

هم با کلود بتونی رو هر اسکرینی انلاین وارد کنسولت شی، هم با خود کنسول بتونی رو هر اسکرینی افلاین وارد کنسولت شی....

باز مايكروسافت تو يه زمينه ايي نتيجه نگرفت و ممكنه كنار بره دوستان اومدن از بيخ دارن دوره اون مقوله رو تموم شده اعلام ميكنن :D
دوران کنسول که قطعا تموم نمیشه.
بحث امکان اجرایی شدن کلود و مزیتهاش نسبت به کنسولهای سنتی بود.
اینکه وقتی کلود گیمینگ به شرایط برابر یا حتی بهتر از اجرای بازیها روی کنسول/PCها رسید و... چقدر میتونه جذابیت داشته باشه؟

برای ارضای حس نوستالژیمون انصافا وجود یه تیکه پلاستیک کنار TV/مانیتور که کار خاصی انجام نمیده. (برای توجیه کنسول/PCگیمینگ از کتاب ، کاغذ و... مثال زدن کاملا اشتباست چون ما باهاش تعامل خاصی نداریم)
شرایط کلود که ایده آل شد ، یعنی مصرف و قیمت ترافیک به خروجی گرافیکی و تاخیرش بهینه و ارزون شد و...
از اون به بعد ما با گیم پد/کیبورد-موس تعامل داریم که خب همچنان میمونه.
بعدش هم خروجی تصویر روی TV و تعامل با UI/UX اون سرویسی که مشتریش میشیم.
بازیها هم که قربونش برم همین الان همه دیجیتالی شدن ، دانلودی ، نیاز به اینترنت و آپدیت روز اول حجیم.

اینکه به همه اینها از طریق یه کابل که به پشت TV/مانیتور وصل میشه دسترسی داشته باشم یا این وسط یه جعبه پلاستیکی چندکیلیویی(چه PC و چه کنسول) هم وجود داشته باشه فکر نمیکنم آنچنان تفاوتی با هم داشته باشه.
حالا اینکه از طریق کلود میشه همواره به نهایت تنظیمات گرافیکی تو هر بازی هم دست پیدا کرد ، هزینه آپدیتهای سخت افزاری ، مصرف برق و تعمیر-نگهداری و... نداره خودش خیلی مهمه که کنسولها/PCها نمیتونن پا به پاش بیان.

ولی ساخت کنسول حتما تموم نمیشه و حتما تا سالها در دسترس قرار میگیره.
ولی توجیه خریدش به مرور هم حتما کمتر میشه.

ولی خب همه اینها به خروج مایکروسافت ارتباطی نداشت ، ایشون وضعیتش برای همه واضحه که رقابت فعلی رو بدجوری باخته و برنامه هاش هیچ جای توجیهی نداره.
اما کلا بحث کلودگیمینگ برای آینده بود که با این شرایطی که داره پیش میره خیلی زودتر از اونی که فکر میکنیم میتونه همه گیر بشه.
حالا شاید مایکرو بتونه اونموقع دوباره عرض اندام کنه و جون تازه ای بگیره.

آخرین ویرایش:
دوران کنسول که قطعا تموم نمیشه.
بحث امکان اجرایی شدن کلود و مزیتهاش نسبت به کنسولهای سنتی بود.
اینکه وقتی کلود گیمینگ به شرایط برابر یا حتی بهتر از اجرای بازیها روی کنسول/PCها رسید و... چقدر میتونه جذابیت داشته باشه؟

برای ارضای حس نوستالژیمون انصافا وجود یه تیکه پلاستیک کنار TV/مانیتور که کار خاصی انجام نمیده. (برای توجیه کنسول/PCگیمینگ از کتاب ، کاغذ و... مثال زدن کاملا اشتباست چون ما باهاش تعامل خاصی نداریم)
شرایط کلود که ایده آل شد ، یعنی مصرف و قیمت ترافیک به خروجی گرافیکی و تاخیرش بهینه و ارزون شد و...
از اون به بعد ما با گیم پد/کیبورد-موس تعامل داریم که خب همچنان میمونه.
بعدش هم خروجی تصویر روی TV و تعامل با UI/UX اون سرویسی که مشتریش میشیم.
بازیها هم که قربونش برم همین الان همه دیجیتالی شدن ، دانلودی ، نیاز به اینترنت و آپدیت روز اول حجیم.

اینکه به همه اینها از طریق یه کابل که به پشت TV/مانیتور وصل میشه دسترسی داشته باشم یا این وسط یه جعبه پلاستیکی چندکیلیویی(چه PC و چه کنسول) هم وجود داشته باشه فکر نمیکنم آنچنان تفاوتی با هم داشته باشه.
حالا اینکه از طریق کلود میشه همواره به نهایت تنظیمات گرافیکی تو هر بازی هم دست پیدا کرد ، هزینه آپدیتهای سخت افزاری ، مصرف برق و تعمیر-نگهداری و... نداره خودش خیلی مهمه که کنسولها/PCها نمیتونن پا به پاش بیان.

ولی ساخت کنسول حتما تموم نمیشه و حتما تا سالها در دسترس قرار میگیره.
ولی توجیه خریدش به مرور هم حتما کمتر میشه.

ولی خب همه اینها به خروج مایکروسافت ارتباطی نداشت ، ایشون وضعیتش برای همه واضحه که رقابت فعلی رو بدجوری باخته و برنامه هاش هیچ جای توجیهی نداره.
اما کلا بحث کلودگیمینگ برای آینده بود که با این شرایطی که داره پیش میره خیلی زودتر از اونی که فکر میکنیم میتونه همه گیر بشه.
حالا شاید مایکرو بتونه اونموقع دوباره عرض اندام کنه و جون تازه ای بگیره.

همه اينايي كه گفتى قبول و درستم هست ولى منظور من بعضى از دوستانه كه به محض شنيدن خبر ديالوگ ثابت "اصلا دوره فلان چيز ديگه تموم شده" رو ارائه ميدن.
حالا جاى فلان چيز ميتونى بازى فيزيكى،فروش بازى خارج سرويس،بازى انحصارى،كنسول و ... بذارى.

آخرین ویرایش:
همه اينايي كه گفتى قبول و درستم هست ولى منظور من بعضى از دوستانه كه به محض شنيدن خبر ديالوگ ثابت "اصلا دوره فلان ديگه تموم شده"
حالا جاى فلان ميتونى بازى فيزيكى،فروش بازى خارج سرويس،بازى انحصارى،كنسول و ... بذارى.
من نگفتم کلن تموم شده. منظورم کنسولهای سوبسیدی به این شکلی که الان هست برای مایکروسافت تموم شدست و در آینده برای سونی هم تموم میشه.
همین حرفهایی که اون دوستمون بالاتر زد رو میخاستم بگم که ایشون خیلی جامع و کامل توضیح داد.

سونی هم نشانه های خروج از تولید کنسولش رو میشه دید. همینکه بازیهاش رو داره برای pc منتشر میکنه، یا اون آگهی استخدام، نشون دهنده اینه که در آینده میخاد مسیر مایکروسافت رو پیش بگیره.
خرید کنسول بدون انحصاری در شرایطی که کلاود به مرحله استیبلی برسه، هیچ توجیهی نداره.
منظور اینکه از دیدگاه مصرف کننده اگر نگاه کنی، چرا باید بری N دلار پول یه جعبه بدی که ریسک خرابی و آپدیت بازی و سخت بودن حمل و نقل و هزارتا مشکل دیگه داره. در صورتی که به راحتی میتونی بازیهات رو روی هر اسمارت tv بدون دردسر اجرا کنی.

البته من قبول دارم که اینکار شاید یکی دو نسل دیگه طول بکشه. ولی در نهایت کنسول به این شکل در آینده گیمینگ جایگاه خاصی نداره. یعنی حتی اگر بازهم تولید بشه به عنوان یک کالای لوکس و غیر ضروری برای گیمینگ محسوب خاهد شد و نه یک محصول استراتژیک.

• Like
  • Smile
Reactions: Alien87 and MyJinx
بحث جعبه پلاستیکی نیست اصلا :دی بحث کاربرد هست و این موضوع بینهایت ساده است،

بحث "وابسته" نبودن به کلود هست، همونطور که کلود نباید پی سی رو حذف کنه (با اینکه میتونه جایگزین باشه برای کاربر عادی یا هر کاربری، از ان سال پیش سرور های مجازی شبیه دسکتاپ مجازی وجود داشت، قائدتا روزی میتونه به شکل کامل پی سی رو پوشش بده)

اصن لزوم نداره کسی از بازار کنسول سخت افزاری خارج شه به همون دلیلی که لزوم نداره کسی از بازار سخت افزار پی سی خارج شه، نباید فقط به زیرساخت کلود وابسته شد، اینکه کلود همه گیر و پیش پا افتاده میشه هم که 10 15 سالی میشه همه میدونیم و واضح هست.

سونی بازی هاش برای پی سی میاد دقیقا برای روزی که کلود فراگیر میشه، از الان داره مخاطب پی سی هم جذب پلی استیشن میکنه برای اینده کلود محور که پی سی گیمر هم خیلی راحت به پلی استیشن رو کلود دسترسی داره، اینکه مایکرو زودتر خبر های جمع شدن کنسولش میاد به دلیل شکست خوردنش در بازار هست همینم به نظر من بهتره کامل جمع نشه و کنسول اکس باکس سخت افزاری هم همیشه بمونه شده سوپر مینیمال...

باید بشه افلاین هم به محتوا دسترسی داشت، در کنار انلاین و کلود. بدون وابستگی به یک نوع خاص، 2+2=4، کمااینکه رانندگی هم نباید وابسته به نوع خاص هوش مصنوعی یا منوئل باشه و هر 2 باید در دسترس باشه،

تا ببینیم چی پیش میاد.

کنسول سنتی هیچ وقت از بین نمیره :دی مگه با گسترش تکنولوژی، سینما و کتاب چاپی و غیره از بین رفتن که کنسول بخواد از بین بره؟ الان هم فروش کنسول‌ها در مجموع هیچ افتی نسبت به قبل نداشته و هنوز همون میزان متقاضی داره و برای همین خیلی زود هست بخواهیم فاتحه‌اش رو بخونیم! :دی
یه مثال بارزتر شو من بگم: ساعت کلاسیک:دی
هنوز اسمارت واچ و مچ بند سلامتی با N تا قابلیت رو‌ خیلیا استفاده نمی کنن ساعت کلاسیک میندازن:دی

باز مايكروسافت تو يه زمينه ايي نتيجه نگرفت و ممكنه كنار بره دوستان اومدن از بيخ دارن دوره اون مقوله رو تموم شده اعلام ميكنن :D
ولی انصافا خدا از سرشون نگذره نوکیا رو زمین زدن گوشی برای من تموم شد...:(
بعدش هر گوشی خریدم دیگه اون ذوق و شوق خرید گوشی نوکیای جدید رو نداشتم.

• Like
Reactions: bayern_vahid
سینما و کتاب و ساعت، واقعن ارتباطی با کنسول نداره. سینما تجربه متفاوتی نسبت به فیلم دیدن در خونس جدا از اینکه خودش یه اکتیویتی محسوب میشه. ساعت هم کاملن به سلیقه افراد و نیازهاشون مرتبط میشه. کتاب فیزیکی هم تجربه متفاوتیه نسبت به دیجیتالیش داره.
ولی شما کنسول رو برای چی میخرید؟ آیا جنبه دکوراتیو داره براتون؟ خیر. صرفن برای بازی کردن کنسول رو میخرید. حالا اگر راهی باشی که به جای خرید کنسول بتونید خیلی آسونتر همون بازیها رو تجربه کنید، چرا باید برید کنسول بخرید؟
پس منطقیه که بگیم کلاود گیمینگ در آینده جایگزین کنسول خاهد شد.

• Smile
Reactions: MyJinx
حالا یه مساله درمورد کنسولها بحث خصیصه مهم سمعی-بصری-حرکتیشون هست که نینتندو توش استاد کهنه کار هست با چیزایی که از همون اوایل ساخته از کنسول Virtual Boy و تفنگ NES بگیر تا کنترلر و دم و دستگاههای Wii و... و قطعا نمیذاره این خواب دوستان که کلود جایگزین کنسول میشه رو بذاره تعبیر شه:دی
فعلا نیاز نداره ولی ببینه کنسول فیزیکی درخطره ایده هاشو چنان رو میکنه تا صد سال دیگه ایده حذف کنسول فیزیکی بره قاطی باقالیا:دی
خود وجود بازار ژاپن اصلا بزرگترین مانع سر حذف کنسول فیزیکی و بازی فیزیکیه اصلا:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or