شایعه خداحافظ Xbox؛ مایکروسافت ساخت کنسول نسل بعدی را لغو کرد (تکذیب شد)

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
6365.jpg
به گفته‌ی یک منبع آگاه و قابل اعتماد، مایکروسافت در ماه‌های آینده تغییرات شدیدی را برای برند X در نظر دارد. طبق این ادعاها، قرار است در سه‌ماهه‌ی اول سال ۲۰۲۶ میلادی (دی تا اسفند ۱۴۰۴ شمسی) یک دور بزرگ از اخراج‌ها انجام شود (که چندان هم دور از ذهن نیست)، و برنامه‌های پیش‌تر قطعی برای نسل بعدی کنسول ایکس‌باکس اکنون در وضعیتی نامعلوم قرار گرفته‌اند و ممکن است هرگز به واقعیت نپیوندند.

این منبع همچنین ادعا کرده است که آینده‌ی برند Xbox در «انتشار بازی‌ها» است نه «سخت‌افزار». به گفته‌ی او، مایکروسافت قصد دارد تمرکز خود را روی آی‌پی‌های پرفروش و موفق خود بگذارد و دیگر دغدغه‌ی ساخت کنسول‌های سنتی را نداشته باشد.

البته نویسنده‌ی گزارش تأکید کرده است که این اطلاعات باید با کمی تردید در نظر گرفته شود، اما منبع این شایعه توسط تام وارن (خبرنگار وب‌سایت The Verge) در قسمت اخیر پادکست XboxEra تأیید ضمنی شده است و گفته شده این فرد از اتفاقات داخلی مایکروسافت آگاه است.

آیا نسل بعدی Xbox در وضعیت بحرانی قرار دارد؟
در یک پست که در انجمن NeoGAF منتشر شده، کاربری با نام SneakersSO – که قبلاً نیز به‌درستی از تغییر جهت مایکروسافت به‌سمت انتشار بازی‌های مولتی‌پلتفرم و جایگزینی برخی کارکنان با ابزارهای هوش مصنوعی در مایکروسافت خبر داده بود – شایعه‌ای بزرگ درباره‌ی آینده‌ی سخت‌افزار Xbox مطرح کرد.

او نوشت:
«بدون ورود به جزئیات زیاد، مدت کوتاهی پس از آخرین موج اخراج‌ها (موج بعدی هم در سه‌ماهه‌ی اول سال ۲۰۲۶ خواهد بود و به همان اندازه گسترده است)، زمزمه‌هایی از داخل Xbox به گوش رسید که باورشان سخت بود.
نتایج شکست استراتژی گیم‌پس و Call Of Duty تازه داشتند مشخص می‌شدند، اما چیزی که من را واقعاً شوکه کرد این بود که ناگهان برنامه‌های بسیار قطعی برای سخت‌افزار جدید Xbox از حالت «قطعی» به «نامعلوم» تغییر کردند. این در حالی بود که کنسول جدید قرار بود به‌زودی عرضه شود. با این‌که گفته شده بود «می‌خواهیم در سال ۲۰۲۶ آن را عرضه کنیم»، اما اقداماتی که برای آماده‌سازی یک نسل جدید کنسول لازم است اصلاً انجام نمی‌شد. خیلی از چیزهایی که پیش‌تر قطعی بودند، شروع کردند به عقب افتادن.
خروج خرده‌فروشی مانند Costco از فروش ایکس‌باکس – که گفته می‌شود فقط یکی از چندین فروشگاهی است که به‌زودی از این برند فاصله می‌گیرند – برای من نشانه‌ی روشنی بود.»​

6426.jpg

به روز رسانی ماکروسافت:

«ما به‌طور فعال در حال سرمایه‌گذاری روی کنسول‌ها و دستگاه‌های آینده‌ی خود هستیم که توسط تیم Xbox طراحی، مهندسی و ساخته می‌شوند. برای جزئیات بیشتر، می‌تواند به اعلامیه‌ی توافق ما با شرکت AMD مراجعه کند.»​

آخرین ویرایش:
نمیدونم منابع خبریت چیه. ولی تنها آماری که از سرویس کلاود انویدیا موجوده، مربوط به تعداد ثبت نام هاست. یعنی حتی برای یک ماه هم آمار کاربر فعال رو منتشر نکرده. از اونطرف مایکروسافت با نزدیک 40 میلیون کاربر فعال، پتانسیل خیلی بالاتری نسبت به انویدیا داره. البته که رقیب اصلی مایکروسافت در آینده نه چندان دور همین انویدیا و آمازون خاهند بود. سونی در حال حاضر و با رویکرد فعلی، جزو رقبای اصلی محسوب نخاهد شد.

در مورد سود اندک فروش کنسول ایکس باکس، جوابت رو با یه مثال میگم. فکر کن چندتا مغازه با فروش خوب داری یکیش ولی به سختی سوددهی داره یا به قول خودت اندکه. در بیزینس سود اندک چیزی جز ضرر نیست. چون تو برای اون مغازه باید به اندازه دیگر مغازه هات سرمایه، وقت و انرژی بزاری. از طرفی این هزینه ها داره جایی صرف میشه که آینده گیمینگ هم اونجا نیست. بنابراین نگه داشتن اون مغازه برات توجیه اقتصادی نداره. چون تو میتونی اون سرمایه،وقت و انرژی رو در جایه دیگه ای صرف کنی و سود بیشتری ببری.

مایکروسافت میتونه در آینده کنسول رو با حاشیه سود توجیه پذیر عرضه کنه که براش میزان فروش اهمیتی نداشته باشه (از لحاظ استرتژیک). در این مورد قبلن نظرات و سناریوهای مختلف رو بررسی کردم. هرچند بعضی از دوستان همونها رو کپی پیست کردن و اینجا به عنوان نظر شخصی خودشون ارایه دادن.
مایکروسافتم هیچ گزارشی از آمار پلیر های کلادش هیچوقت نداده یا حداقل من ندیدم. اما فقط کافیه سه دقیقه درمورد سرویس کلاد استریمینگ انویدیا و مایکروسافت یکی سرچ کنه که براش محرز شه باید از کدوم سرویس استفاده کنه.

این مثالی که زدی دقیقا حرفیه که من دارم میزنم منتها یه اصلاحی باید بشه. در اصل مایکروسافت یه تولیدی داره و یدونه مغازه داره نه چند تا! در اصل داره همون یدونه مغازه ای که داشته و در کنار جنسای خودش، تولید بقیه رو هم میذاشته پشت ویترین و درصد میگرفته، الان نه تنها اون سود فروش تولیدات بقیه رو از دست میده بلکه تولیدات خودشم باید بذاره تو مغازه های دیگه و بهشون درصد بده که بفروشنش.
هرجوری حساب کنی پلتفرم هولدر بودن سودش خیلی بیشتر از ناشر بودنه. منتها مایکروسافت که از عهده همون چهار تا استدیوشونم بر نمیومد یهو تصمیم گرفت اسکیل بیزینسشو چندین برابر کنه!

امیدوارم سخت افزار ایکس باکس کلا جمع بشه و اپل بیاد تو بازار کنسول

اپل هماهنگی بسیار زیادی توی سخت افزار و‌نرم افزار باهم داره و اگه کنسولی منتشر کنه یحتمل به شدت بهینه و پر بازده هست و کم مصرف

اپل چیپ های اختصاصی خودش رو داره و از دو سال پیش شروع کردن به به ساخت یه ترجمه گر api برای سخت افزار خودشون

مایکروسافت صرفا توی نرم افزار تخصص داره( که تو همونم ریده) و بهتر بچسبه به همون ویندوز و غیره.

از طرفی همکاری انویدیا و با اینتل برای ساخت کنسول میتونه جالب باشه.

فقط امیدوارم مایکروسافت گورش رو گم کنه از بخش سخت افزار که واقعا بوی فاضلاب ازش بلند میشه جدیدا.
مگه کشکه یکی یهو تصمیم بگیره وارد دنیای کنسول سازی بشه :دی اگه اینقد راحت بود که تاحالا همه شرکتای گنده وارد شده بودن.

فرض بگیریم اصلا تو زمینه تولید چیپ و قطعاتش به مشکل نخورن، اصلا اپل بیاد کنسولم بسازه و فروشم بره چجوری میخواد ساپورتش کنه دقیقا؟
استودیوهایی که سونی الان داره واسش بازی میسازن سال های سال تجربه پشتشون هست، بازیایی که الان دارن میان حداقل از 5-6 سال پیش ایده پردازی شده واسشون و تو برنامشون بوده، چیزی نیست که یهویی بشه خریدشون (برای ماکروسافت دیدیم که جواب نداد این حرکت)

از طرف دیگه تجربه ای که این چندتا شرکت کنسول سازی دارن رو هیچکس دیگه نداره، از کلی باگ و مشکلات مختلف تو نسلای قبل درس گرفتن که رسیدن به اینجا.

اپل همون ورودش به دنیای VR هم افتضاح بود با اون قیمت گذاریش! بعد بیاد رقیب شرکتایی که +20 سال سابقه دارن بشه؟ :دی
یه نفرو دیدی تو این یه سال اخیر در مورد Vision Pro حرف بزنه؟ :دی Meta واسه خودش داره با Quest و این عینکا جدیدش پادشاهی میکنه، حس میکنم اتفاقا بیشترم اومد تو چشم از وقتی که اپل ورود کرد!

آخرین ویرایش:
مگه کشکه یکی یهو تصمیم بگیره وارد دنیای کنسول سازی بشه :دی اگه اینقد راحت بود که تاحالا همه شرکتای گنده وارد شده بودن.

فرض بگیریم اصلا تو زمینه تولید چیپ و قطعاتش به مشکل نخورن، اصلا اپل بیاد کنسولم بسازه و فروشم بره چجوری میخواد ساپورتش کنه دقیقا؟
استودیوهایی که سونی الان داره واسش بازی میسازن سال های سال تجربه پشتشون هست، بازیایی که الان دارن میان حداقل از 5-6 سال پیش ایده پردازی شده واسشون و تو برنامشون بوده، چیزی نیست که یهویی بشه خریدشون (برای ماکروسافت دیدیم که جواب نداد این حرکت)

از طرف دیگه تجربه ای که این چندتا شرکت کنسول سازی دارن رو هیچکس دیگه نداره، از کلی باگ و مشکلات مختلف تو نسلای قبل درس گرفتن که رسیدن به اینجا.

اپل همون ورودش به دنیای VR هم افتضاح بود با اون قیمت گذاریش! بعد بیاد رقیب شرکتایی که +20 سال سابقه دارن بشه؟ :دی
یه نفرو دیدی تو این یه سال اخیر در مورد Vision Pro حرف بزنه؟ :دی Meta واسه خودش داره با Quest و این عینکا جدیدش پادشاهی میکنه، حس میکنم اتفاقا بیشترم اومد تو چشم از وقتی که اپل ورود کرد!
والا بنده ابراز امیدواری کردم :D آرزو هم بر جوانان عیب نیست.
به هر حال باید از یجایی شروع کرد
الان من ویندوز رو با مک او اس مقایسه میکنم. ویندوز رسما افتضاحه. رابط کاربری مزخرف. باگ. آپدیتای بدون هدف و بدرنخور و بعضا دردسر ساز.
حالا شما فکر کنین همچین کمپانی ای داره برامون بازی و کنسول میسازه.😬

اپل با چیپای اختصاصی سری M خیلی کارا میتونه بکنه.
برای بازی هم میتونه چن تا استودیو بخره یا تاسیس کنه و یواش یواش شروع کنه.
ولی خب اینا همه صرفا رویاپردازی منه😀

راجع به vr. اون هدست مجازی اپل اصلا برای بازی نیست. هدستای فیسبوک برای بازین.
در کل vr هم یه چیز همه پسند نیست. خیلیا اصلا خوششون نمیاد. حالا روی هر پلتفرمی. برای همون فیسبوک هم عموم به صورت گسترده علاقه ای بهش ندارن.

کلا بگم که نسل بعد با کنار رفتن ایکس باکس، توی زمینه کنسول خونگی فقط سونی وسط هست و این قطعا به ضرر مصرف کننده ها هست.

کلا بگم که نسل بعد با کنار رفتن ایکس باکس، توی زمینه کنسول خونگی فقط سونی وسط هست و این قطعا به ضرر مصرف کننده ها هست.
حالا که هنوز زوده اینکه بگیم مایکروسافت میره کنار ولی اگه در آینده همچنان کنسول ساختن و عرضه کردنش سودآور باشه مطمئن باش اگه مایکروسافت بره کنار بالاخره یک کمپانی دیگه جاش رو پرمیکنه و نمیزاره همه سودش تو جیب سونی بره.

کلا جایی که پول باشه همیشه سرمایه گذارش هم سر و کلش پیدا میشه.
به نظرم اون کمپانی باید از دل صنعت گیم بیاد بالا ، کار اپل ، گوگل یا حتی آمازونی هم نیست که خودش ناشره.

از این لحاظ تنسنت و کمپانیهای مشابه با تمام حواشیی که دارن خیلی بهتر میشه امید به موفقیتشون داشت.

آخرین ویرایش:

اتفاقا بسیار محتمل ـه مجید که همچین داستانی در آینده نه چندان دور رخ بده :دی اپل سال هاست زیرساخت Game Center رو داره و از طرفی هم پلتفرم Apple TV رو داشته، و باز از یه طرف دیگه ما پورت عناوینی مثل AC Mirage و Resident Evil و Death Stranding رو برای iOS اونم طی 2 سال گذشته داشتیم، و همچنان از یه طرف دیگه اپل طراحی/معماری خودش برای Apple Silicon رو سال ها ـست که گسترش داده و از این بابت هم تقریبا به کل بی نیاز شده. Never Say Never :دی
همین طرف ها رو کنار هم قرار بدیم، به شخصه اصلا بعید نمیبینم که به این صنعت هم جدی ورود کنن، و اتفاقا بالعکس به شدت هم محتمل میبینم. و یهویی هم این تصمیمات رخ نمیده، تمام این زیرساختی رو که کمپانی مثل Apple الان یک جا میبینیم با هم داره طی سال ها تجربه به دست آورده و کافیه یک درصد بعد از حذف Microsoft اراده کنه که به این مساله هم ورود کنه. صرفا الان دوران سعی و خطای اپل برای این موضوع هست و اینقدر یوزر وفادار در اکوسیستم این کمپانی وجود داره که بتونه به راحتی موفق بشه. همه این ها رو به این علت گفتم که دیگه تقریبا شناخت کامل از نحوه سعی و خطای اپل طی عرضه محصولات جدید رو بعد این همه سال دارم، معمولا به طور محدود یه داستان جدیدی رو شروع میکنه و به محض اینکه به اون اعتماد به نفس لازم رسید مثل بمب به عنوان One More Thing طی کنفرانس ها reveal میکنه :دی

قیاس داستان Vision Pro و Meta Quest با این موضوع هم اشتباه ـه، طبق همین استدلال زمانی که iPhone معرفی شده بود برندهایی مثل Nokia/BlackBerry/Motorola تا حتی Samsung و Sony Ericsson داشتن پادشاهی میکردن پس این لاین آپ عظیم اپل برای آیفون هم تا امروز نباید وجود میداشت! و طبق همین استدلال زمانی که MacBook معرفی شد برندهایی مثل VAIO/DELL/HP داشتن پادشاهی میکردن و طبق همین استدلال هم باید باز اپل شکست میخورد.
من به شخصه امیدوارم Microsoft از این داستان حذف نشه و همچنان هم مشابه پست قبلی ـم تو این تاپیک هم بعید میدونم حداقل برای نسل آتی سخت افزار کنسولی نداشته باشن، چون واقعا برند ریشه دار و پر از خاطره ای هست، ولی این اخباری که پشت سر هم داره میاد چه درست/چه غلط/چه با نیت damage control از سمت مایکروسافت، دیگه الان کاملا مشابه روند اخباری شده که سال 2012 در ارتباط با بخش موبایل (Nokia) پخش شده بود و خب خیلی ناراحت کننده است چون Microsoft تجربه رها کردن یه موضوع به طور کل رو بارها داشته. اصلا انگار هیچ وقت تلاشی برای حفظ یه داستان نمیکنن و با اولین زنگ خطر میل به خلاص شدن هر چه سریع تر از اون ماجرا رو دارن.

اتفاقا بسیار محتمل ـه مجید که همچین داستانی در آینده نه چندان دور رخ بده :دی اپل سال هاست زیرساخت Game Center رو داره و از طرفی هم پلتفرم Apple TV رو داشته، و باز از یه طرف دیگه ما پورت عناوینی مثل AC Mirage و Resident Evil و Death Stranding رو برای iOS اونم طی 2 سال گذشته داشتیم، و همچنان از یه طرف دیگه اپل طراحی/معماری خودش برای Apple Silicon رو سال ها ـست که گسترش داده و از این بابت هم تقریبا به کل بی نیاز شده. Never Say Never :دی
همین طرف ها رو کنار هم قرار بدیم، به شخصه اصلا بعید نمیبینم که به این صنعت هم جدی ورود کنن، و اتفاقا بالعکس به شدت هم محتمل میبینم. و یهویی هم این تصمیمات رخ نمیده، تمام این زیرساختی رو که کمپانی مثل Apple الان یک جا میبینیم با هم داره طی سال ها تجربه به دست آورده و کافیه یک درصد بعد از حذف Microsoft اراده کنه که به این مساله هم ورود کنه. صرفا الان دوران سعی و خطای اپل برای این موضوع هست و اینقدر یوزر وفادار در اکوسیستم این کمپانی وجود داره که بتونه به راحتی موفق بشه. همه این ها رو به این علت گفتم که دیگه تقریبا شناخت کامل از نحوه سعی و خطای اپل طی عرضه محصولات جدید رو بعد این همه سال دارم، معمولا به طور محدود یه داستان جدیدی رو شروع میکنه و به محض اینکه به اون اعتماد به نفس لازم رسید مثل بمب به عنوان One More Thing طی کنفرانس ها reveal میکنه :دی

قیاس داستان Vision Pro و Meta Quest با این موضوع هم اشتباه ـه، طبق همین استدلال زمانی که iPhone معرفی شده بود برندهایی مثل Nokia/BlackBerry/Motorola تا حتی Samsung و Sony Ericsson داشتن پادشاهی میکردن پس این لاین آپ عظیم اپل برای آیفون هم تا امروز نباید وجود میداشت! و طبق همین استدلال زمانی که MacBook معرفی شد برندهایی مثل VAIO/DELL/HP داشتن پادشاهی میکردن و طبق همین استدلال هم باید باز اپل شکست میخورد.
من به شخصه امیدوارم Microsoft از این داستان حذف نشه و همچنان هم مشابه پست قبلی ـم تو این تاپیک هم بعید میدونم حداقل برای نسل آتی سخت افزار کنسولی نداشته باشن، چون واقعا برند ریشه دار و پر از خاطره ای هست، ولی این اخباری که پشت سر هم داره میاد چه درست/چه غلط/چه با نیت damage control از سمت مایکروسافت، دیگه الان کاملا مشابه روند اخباری شده که سال 2012 در ارتباط با بخش موبایل (Nokia) پخش شده بود و خب خیلی ناراحت کننده است چون Microsoft تجربه رها کردن یه موضوع به طور کل رو بارها داشته. اصلا انگار هیچ وقت تلاشی برای حفظ یه داستان نمیکنن و با اولین زنگ خطر میل به خلاص شدن هر چه سریع تر از اون ماجرا رو دارن.
اپل وجود این رو ندارد که یک کنسول 500 دلاری که داخلش کنترلر، کابل برق و کابل HDMI داشته باشه رو به بازار عرضه کنه.

کنسول سازی دیگه منسوخ شده سونی و ماکروسافت هم دیگه دارن از آخر این داستان نهایت استفاده و سوء استفاده میبرن
یک زمانی نمیدونم یادتون هست یا نه تو ایران اصلا چیزی به اسم استریم ویدئو غیر ممکن بود من یادمه برای دیدن یک ویدئو 200 مگی میرفتم یک کافی نت مخصوص که مال یک شرکت ارائه دهنده اینترنت بود اونجا از 8 صبح تا 1 ظهر اینو دانلود میکردم بعد میزدم روی سی دی میاوردم تو خانه نگاه میکردم اما الان به فاصله چند سال دارم تو خانه فیلم 4K چند گیگی استریم میکنم اونم با PC نه با TV

حالا که هنوز زوده اینکه بگیم مایکروسافت میره کنار ولی اگه در آینده همچنان کنسول ساختن و عرضه کردنش سودآور باشه مطمئن باش اگه مایکروسافت بره کنار بالاخره یک کمپانی دیگه جاش رو پرمیکنه و نمیزاره همه سودش تو جیب سونی بره.

کلا جایی که پول باشه همیشه سرمایه گذارش هم سر و کلش پیدا میشه.
به نظرم اون کمپانی باید از دل صنعت گیم بیاد بالا ، کار اپل ، گول یا حتی آمازونی هم نیست که خودش ناشره.

از این لحاظ تنسنت و کمپانیهای مشابه با تمام حواشیی که دارن خیلی بهتر میشه امید به موفقیتشون داشت.
ماکان اپل آنچنان هم بی سابقه نیست.
IMG_0108.jpeg

این کنسول رو سال ۱۹۹۶ ساخته

به نظر من جدا از توی گیم بودن، شرکت باید بتونه سخت افزار و نرم افزار تولید کنه
اپل این رو داره و آماده هم هست
سونی هم این رو داره
تنسنت صرفا سرمایه گذاره و به نظر من کار خاصی نمیتونه بکنه.

اپل سیستم ایمیل خودش، اهراز هویت و اکوسیستم و همه چیش آماده هست
به نظرم به جای اون Vision pro کذایی باید کنسول میساختن.

ولی به نظرم کار آمازون و گوگل نیست چون اونا صرفا شرکت نمر افزارین.

اپل وجود این رو ندارد که یک کنسول 500 دلاری که داخلش کنترلر، کابل برق و کابل HDMI داشته باشه رو به بازار عرضه کنه.
کنسول ۵۰۰ دلاری نسل بعد هم وجود نداره
سونی کنسول بعدی رو حداقل ۷۰۰ دلار میده

ایکس باکس/پی سی بعدی هم حداقل ۸۰۰ ۹۰۰ تا هست

ماکان اپل آنچنان هم بی سابقه نیست.
View attachment 395682

این کنسول رو سال ۱۹۹۶ ساخته

به نظر من جدا از توی گیم بودن، شرکت باید بتونه سخت افزار و نرم افزار تولید کنه
اپل این رو داره و آماده هم هست
سونی هم این رو داره
تنسنت صرفا سرمایه گذاره و به نظر من کار خاصی نمیتونه بکنه.

اپل سیستم ایمیل خودش، اهراز هویت و اکوسیستم و همه چیش آماده هست
به نظرم به جای اون Vision pro کذایی باید کنسول میساختن.

ولی به نظرم کار آمازون و گوگل نیست چون اونا صرفا شرکت نمر افزارین.

کنسول ۵۰۰ دلاری نسل بعد هم وجود نداره
سونی کنسول بعدی رو حداقل ۷۰۰ دلار میده

ایکس باکس/پی سی بعدی هم حداقل ۸۰۰ ۹۰۰ تا هست
از این کنسول دوزاریها که خیلی ها مثل پاناسونیک ، فیلیپس و...هم تو اون دوران ساختن.(البته خب بعضیهاشون نسبتا موفق هم بودن)
فقط کم مونده بود که صاایران خودمون هم تو اون دوره کنسول بسازه:))

منظورم اینه که یه کمپانی که خودش ناشر باشه و بازی تولید کنه بهتره که یا خودش یا مشترکا با یه کمپانی سخت افزاری دیگه وارد بازی بشن.
اپل بیاد بازار رو خراب میکنه ، سونی رو هم به فنا میده.

کم مونده این بازار سمی فنهای اپل هم واردش بشن.
از اونطرف تنها نکته مثبتش اینه که فرومی مثل بازیسنتر آیندش تضمین میشه و جون دوباره میگیره:D
طوریکه اوج بحثهای مایکرو/سونی که اینجا داشتیم ناخون کوچیکه بحثهای اپل vs سونی هم نشه:))

از این کنسول دوزاریها که خیلی ها مثل پاناسونیک ، فیلیپس و...هم تو اون دوران ساختن.(البته خب بعضیهاشون نسبتا موفق هم بودن)
فقط کم مونده بود که صاایران خودمون هم تو اون دوره کنسول بسازه:))

منظورم اینه که یه کمپانی که خودش ناشر باشه و بازی تولید کنه بهتره که یا خودش یا مشترکا با یه کمپانی سخت افزاری دیگه وارد بازی بشن.
اپل بیاد بازار رو خراب میکنه ، سونی رو هم به فنا میده.

کم مونده این بازار سمی فنهای اپل هم واردش بشن.
از اونطرف تنها نکته مثبتش اینه که فرومی مثل بازیسنتر آیندش تضمین میشه و جون دوباره میگیره:D
طوریکه اوج بحثهای مایکرو/سونی که اینجا داشتیم ناخون کوچیکه بحثهای اپل vs سونی هم نشه:))
ایرانم کنسول ساخته بود
1000018079.jpg

کنسول سنتی هیچ وقت از بین نمیره :دی مگه با گسترش تکنولوژی، سینما و کتاب چاپی و غیره از بین رفتن که کنسول بخواد از بین بره؟ الان هم فروش کنسول‌ها در مجموع هیچ افتی نسبت به قبل نداشته و هنوز همون میزان متقاضی داره و برای همین خیلی زود هست بخواهیم فاتحه‌اش رو بخونیم! :دی

بازاز کنسول های فیزیکی مشابه چیزی که الان وجود داره بعید میدونم بیشتر از 10 سال دیگه ادامه پیدا کنه که معنیش اینه نسل بعدی آخرین نسل کنسول های فیزیکی هست:-"

همیشه روند تحولات توی هر زمینه ای با تغییر سهم بازار محصولات اتفاق میفته

مثلا یه زمانی فروش DVD و Bluray خیلی گسترده بود و تجارت مهمی محسوب میشد برای شرکت ها ولی به مرور VOD ها سهم بازارشون بیشتر شد و به همون نسبت بازار دیسک های فیزیکی محدود تر و کوچک تر

یا مثلا از وقتی کتاب خوان ها اومدن و کلا کتاب های دیجیتالی و صوتی رواج پیدا کردن تاثیر زیادی روی خرید کتاب های فیزیکی گذاشتن و الان هم که اشتراک ماهیانه و سالیانه استفاده از کتابخانه های دیجیتالی داره زیاد تر میشه

خلاصه که این داستان استریم و کلود گیمینگ هم با سرعت کم در حال رشد کردن هست و یهو به خودمون میایم میبینیم خیلی ها دارن از کلود استفاده میکنن

در مورد گند کاری های مایکروسافت که باعث لطمه به برند Xbox شده خیلی صحبت شده و من دیگه ورود نمیکنم ولی الان مایکروسافت میشه گفت بزرگترین ناشر گیمینگ هست و دلیلی وجود نداره از صنعت گیم خارج بشه فقط میخواد این چند سال اخیر که کلود گیمینگ و سرویس های اشتراکی رشد میکنه به فعالیت سنتی ادامه بده

کنسول سنتی هیچ وقت از بین نمیره :دی مگه با گسترش تکنولوژی، سینما و کتاب چاپی و غیره از بین رفتن که کنسول بخواد از بین بره؟ الان هم فروش کنسول‌ها در مجموع هیچ افتی نسبت به قبل نداشته و هنوز همون میزان متقاضی داره و برای همین خیلی زود هست بخواهیم فاتحه‌اش رو بخونیم! :دی

بعضی از محصولات فیزیکی با اومدن تکنولوژی های جدید بله از بین میرن مثل DVD پلیر ها یا واک من و VHS و خیلی از محصولات دیگه
سینما کالا نیست که صرفا با اومدن تکنولوژی جدید از بین بره یه نوع تفریح محصوب میشه
در مورد کتاب هم اگه در جریان باشی الان هستن کتاب هایی که نسخه چاپی ندارن و فقط دیجیتالی منتشر میشن
کلا هم تیراژ کتاب های چاپی به شدت کمتر شده به نسبت سال های قبل

منطقی اینه با توجه به افزایش جمعیت و البته گسترش بازار های مختلف فروش کنسول باید هر سال بهتر از قبل بشه ولی وقتی میبینی آمار تغییر خاصی نکرده یعنی کوچک شده بازار کنسول

هیچ چیزی کامل از بین نمیره من یک دایی دارم هنوز از فلاپی استفاده میکنه! مسئله اینکه کمرنگ میشه
بعد تکنولوژی خیلی تغییراتش سریع اتفاق می افته من الان هر دو کنسولم دیجیتالی هست و الان 15 ساله دیسک نخریدم یک زمانی باورم نمیشه از شر این دیسک ها خلاص بشم

مگه با گسترش تکنولوژی، سینما و کتاب چاپی و غیره از بین رفتن که کنسول بخواد از بین بره؟
بنظرم خیلی مقایسه درستی نیست.
تجربه کدوم یکی از اینا قابل جایگزینی هست؟

تو بشینی پای یک تلویزیون 75 اینچ OLED بازم تجربه سینما IMAX بهت نمیده.
تو با کیفیت ترین کتاب صوتی رو گوش کنی یا دیجیتالیش رو روی گرون قیمت ترین کتابخون بازار بخونی بازم تجربه کتاب کاغذی رو بهت نمیده.

بنظرت کنسول اینطوریه؟
من شک ندارم اکثر کاربرای این سایت هنوز دوست دارن همه بازیارو فیزیکی بخرن و بازی کنن و بزارن تو آرشیوشون اما به دلیل سهولت یا قیمت یا هرچیزی اکثرمون به دیجیتالی رو آوردیم.

حالا فرض کن یک نسل دیگه دو نسل دیگه اینترنت به قدری قوی و دردسترس باشه که دیگه با یه استیک USB یا حتی فقط با لاگین کردن تو اکانت PSN ـت بدون هیچ دستگاهی بتونی همه بازیارو بدون دانلود و انتظار واسه آپدیت شدن و ... بدون اینپوت لگ بازی کنی آیا بازم کنسول فیزیکی گزینه جذابی بنظر میرسه؟
در نهایت رو تجربت تاثیری نمیزاره چون تنها چیزی که فرق کرده اینه که رخ کنسول رو پایین تلویزیون نمیبینی :دی همین! مثل الان که دیگه رخ دیسک بازیو نمیبینی.

منم دوست دارم کنسول تو همین فرم الانش بمونه تا ابد اما حدس من اینه که دیر یا زود بالاخره این اتفاق میوفته و اگه هم کنسول فیزیکی از بین نره حالت ظاهری پیدا میکنه، یه چیز سبک و جمع و جور که فقط به سرورا وصلت کنه در عین حال کنسول فنا رو هم راضی کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or