شایعه خداحافظ Xbox؛ مایکروسافت ساخت کنسول نسل بعدی را لغو کرد (تکذیب شد)

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
6365.jpg
به گفته‌ی یک منبع آگاه و قابل اعتماد، مایکروسافت در ماه‌های آینده تغییرات شدیدی را برای برند X در نظر دارد. طبق این ادعاها، قرار است در سه‌ماهه‌ی اول سال ۲۰۲۶ میلادی (دی تا اسفند ۱۴۰۴ شمسی) یک دور بزرگ از اخراج‌ها انجام شود (که چندان هم دور از ذهن نیست)، و برنامه‌های پیش‌تر قطعی برای نسل بعدی کنسول ایکس‌باکس اکنون در وضعیتی نامعلوم قرار گرفته‌اند و ممکن است هرگز به واقعیت نپیوندند.

این منبع همچنین ادعا کرده است که آینده‌ی برند Xbox در «انتشار بازی‌ها» است نه «سخت‌افزار». به گفته‌ی او، مایکروسافت قصد دارد تمرکز خود را روی آی‌پی‌های پرفروش و موفق خود بگذارد و دیگر دغدغه‌ی ساخت کنسول‌های سنتی را نداشته باشد.

البته نویسنده‌ی گزارش تأکید کرده است که این اطلاعات باید با کمی تردید در نظر گرفته شود، اما منبع این شایعه توسط تام وارن (خبرنگار وب‌سایت The Verge) در قسمت اخیر پادکست XboxEra تأیید ضمنی شده است و گفته شده این فرد از اتفاقات داخلی مایکروسافت آگاه است.

آیا نسل بعدی Xbox در وضعیت بحرانی قرار دارد؟
در یک پست که در انجمن NeoGAF منتشر شده، کاربری با نام SneakersSO – که قبلاً نیز به‌درستی از تغییر جهت مایکروسافت به‌سمت انتشار بازی‌های مولتی‌پلتفرم و جایگزینی برخی کارکنان با ابزارهای هوش مصنوعی در مایکروسافت خبر داده بود – شایعه‌ای بزرگ درباره‌ی آینده‌ی سخت‌افزار Xbox مطرح کرد.

او نوشت:
«بدون ورود به جزئیات زیاد، مدت کوتاهی پس از آخرین موج اخراج‌ها (موج بعدی هم در سه‌ماهه‌ی اول سال ۲۰۲۶ خواهد بود و به همان اندازه گسترده است)، زمزمه‌هایی از داخل Xbox به گوش رسید که باورشان سخت بود.
نتایج شکست استراتژی گیم‌پس و Call Of Duty تازه داشتند مشخص می‌شدند، اما چیزی که من را واقعاً شوکه کرد این بود که ناگهان برنامه‌های بسیار قطعی برای سخت‌افزار جدید Xbox از حالت «قطعی» به «نامعلوم» تغییر کردند. این در حالی بود که کنسول جدید قرار بود به‌زودی عرضه شود. با این‌که گفته شده بود «می‌خواهیم در سال ۲۰۲۶ آن را عرضه کنیم»، اما اقداماتی که برای آماده‌سازی یک نسل جدید کنسول لازم است اصلاً انجام نمی‌شد. خیلی از چیزهایی که پیش‌تر قطعی بودند، شروع کردند به عقب افتادن.
خروج خرده‌فروشی مانند Costco از فروش ایکس‌باکس – که گفته می‌شود فقط یکی از چندین فروشگاهی است که به‌زودی از این برند فاصله می‌گیرند – برای من نشانه‌ی روشنی بود.»​

6426.jpg

به روز رسانی ماکروسافت:

«ما به‌طور فعال در حال سرمایه‌گذاری روی کنسول‌ها و دستگاه‌های آینده‌ی خود هستیم که توسط تیم Xbox طراحی، مهندسی و ساخته می‌شوند. برای جزئیات بیشتر، می‌تواند به اعلامیه‌ی توافق ما با شرکت AMD مراجعه کند.»​

آخرین ویرایش:
ماکروسافت هر جایی تکذیب کرد من تن و بدنم بیشتر لرزید. این شرکت های بزرگ تصمیم گیری درونشون خیلی سخته اون هم وقتی هزینه خیلی زیادی براش میشه هر لحظه ممکنه تصمیم عوض بشه ولی موضوع جمع شدن کنسول از فروشگاه ها خیلی سیگنال بدی هست و ممکنه واقعا خبری باشه

• Like
Reactions: IMANOKA
وضعیت سخت افزار xbox خیلی بدتر از چیزیه که فکرشو میکردیم !
فکر کن چندماه دیگه قراره GTA6 و سال دیگه Forza horizon 6 و Fable و Gears E-day و … بیان ، خود GTA باعث فروش چندین میلیونی هرچیزی میشه که روش عرضه میشه بعد xbox میاد کنسول هاشو از بازار جمع میکنه .

امروز یه خبر خوندم که ماکروسافت قصد داره گیم پس رایگان راه اندازی کنه که باهاش میتونید از طریق کلاد بازی کنید و مثل یوتیوب تبلیغات نشون میده وسطش :D
این دیگه فکر کنم آخرین تیر ماکروسافت باشه ممکنه یهو بازی برگرده و یا اکس باکس به خاطره بپیونده.

من خودم با اینکه همیشه طرفدار ماکروسافت بودم و همه محصولاتش رو دوست داشتم حتی ویندوز فون داشتم و هنوز عاشق ویندوزفون هستم ولی نمیدونم واقعا چرا ماکروسافت اینجوری میکنه؟
همیشه خیلی ایده های جذاب و دوست داشتنی داشته ولی انگار اصلا بیزینس بلد نیست برعکس رقبای دیگه.

• Like
Reactions: IMANOKA
امروز یه خبر خوندم که ماکروسافت قصد داره گیم پس رایگان راه اندازی کنه که باهاش میتونید از طریق کلاد بازی کنید و مثل یوتیوب تبلیغات نشون میده وسطش :D
این دیگه فکر کنم آخرین تیر ماکروسافت باشه ممکنه یهو بازی برگرده و یا اکس باکس به خاطره بپیونده.

من خودم با اینکه همیشه طرفدار ماکروسافت بودم و همه محصولاتش رو دوست داشتم حتی ویندوز فون داشتم و هنوز عاشق ویندوزفون هستم ولی نمیدونم واقعا چرا ماکروسافت اینجوری میکنه؟
همیشه خیلی ایده های جذاب و دوست داشتنی داشته ولی انگار اصلا بیزینس بلد نیست برعکس رقبای دیگه.
ویندوز فون مقصرش MS نبود. متا و گوگل تصمیم گرفتن از بین ببرنش. هیچ اپی براش ارائه ندادن. هیچ سوشال مدیایی روش نداشت.
اینقدر سخت می‌تونست پیشرفت کنه که در نهایت تعطیلش کردن.

فکر کنم تا روزای اخر داشت با یه نسخه‌ی دستکاری شده اینستاگرام رو نشون میداد😁
وقتی اپ‌‌هایی که برای مردم مصرف روزانه دارند برای ویندوزفون نیومد، با یازده دو صفر فرقی نداشت😁

نه، فروشگاه‌های Target و Walmart محصولات Xbox را از فروشگاه‌های خود حذف نمی‌کنند — در حالی که انتشار اطلاعات نادرست درباره‌ی Xbox به سطح تازه‌ای رسیده است
Walmart and Target are NOT removing Xbox products from shelves
.
اخیراً شایعه‌ای در فضای مجازی پخش شد مبنی بر اینکه فروشگاه‌هایی مثل Target و Walmart در حال حذف محصولات Xbox از قفسه‌هایشان هستند.

• اما این شایعات صحت ندارد: شرکت مایکروسافت تأکید کرده که این فروشگاه‌ها همچنان «شریک متعهد» برای عرضه کنسول‌ها، لوازم جانبی و بازی‌های Xbox هستند.

• گزارش‌ها نشان می‌دهند که حتی طی بررسی‌های میدانی، قفسه‌های Xbox هنوز در فروشگاه‌ها موجود است.

• یکی از دلایلی که موجب افزایش شایعات شده، عدم موجودی کنسول Xbox Series X در برخی فروشگاه‌هاست — اما دلیلش کمبود در زنجیره تأمین و سیاست تولید مایکروسافت است، نه تصمیم حذف محصولات.

• مایکروسافت همچنین بارها اعلام کرده است که قصد خروج از بخش سخت‌افزار Xbox را ندارد.

• نویسنده می‌گوید حجم شایعات و اطلاعات نادرست (حتی ناشی از هوش مصنوعی و بات‌ها) در حال افزایش است و می‌تواند به اعتبار و اعتماد عمومی به برند صدمه بزند.
زیاد تو مطالب زرد ردیت غوطه ور نشید😂

قفسه فروشگاه هارو میبینی و با درون مملکت مقایسه میکنی یادت میاد چه بلایی سر این مملکت رو به توسعه درجه 1 و اباد اومد :دی شانست ایرانی، اوف بر اول و اخر عاملان و طرفداران پیدا و پنهان این بلا :D

*واقعا هم عجیبه چند ماه قبل گرند دفت اتو و بازی های هیت خود مایکرو بیاد اینطوری کنسول رو از بیخ بزنه نابود کنه، بازار شایعات داغه.... مایکرو هم خودش فکر کنم بدش نمیاد از این شایعات و در راه پیشبرد اهدافش ازشون استفاده میکنه...

یه نکته هم بگم از اول پیدایش ویدیو گیم کنسولها چند بار تغییرات ریز و درشت داشتن مهمترینش مثلا تغییر فرمت بازیها از کارتریج به دیسک، فوقش کلود هم کلا بیاد باز راه برای قالب کردن سخت افزار در قالب انواع و اقسام کنترلر خاص، تلویزیون، VR و... زیاد دارن شرکتها.
ویندوز فون مقصرش MS نبود. متا و گوگل تصمیم گرفتن از بین ببرنش. هیچ اپی براش ارائه ندادن. هیچ سوشال مدیایی روش نداشت.
اینقدر سخت می‌تونست پیشرفت کنه که در نهایت تعطیلش کردن.

فکر کنم تا روزای اخر داشت با یه نسخه‌ی دستکاری شده اینستاگرام رو نشون میداد😁
وقتی اپ‌‌هایی که برای مردم مصرف روزانه دارند برای ویندوزفون نیومد، با یازده دو صفر فرقی نداشت😁
داداش حرفهایی میزنید پس مقصر عمه ما بود:دی
خود مایکروسافت مقصر بود بارها قرار شد برنامه های اندروید رو کاری کنه روش اجرا شن نکرد
از اون گذشته روی برندهای دیگه زیاد زور نمیزد پلتفرمشو جا بندازه یادمه بعضی گوشیای htc و ... ویندوز فون روشون بود یکم زور میزد رو برندهای دیگه هم میوردش این مشکلات مرتفع میشد
خیلی کم کاری کرد در کل بعضا برنامه هایی که رو ویندوز بودن و راحت رو موبایلم میشد اجرا شن پورت نمیکرد!

یکی از دلایلی که موجب افزایش شایعات شده، عدم موجودی کنسول Xbox Series X در برخی فروشگاه‌هاست — اما دلیلش کمبود در زنجیره تأمین و سیاست تولید مایکروسافت است، نه تصمیم حذف محصولات.

• مایکروسافت همچنین بارها اعلام کرده است که قصد خروج از بخش سخت‌افزار Xbox را ندارد.

• نویسنده می‌گوید حجم شایعات و اطلاعات نادرست (حتی ناشی از هوش مصنوعی و بات‌ها) در حال افزایش است و می‌تواند به اعتبار و اعتماد عمومی به برند صدمه بزند.
[/SPOILER]
زیاد تو مطالب زرد ردیت غوطه ور نشید😂
مایکروسافت و ویندوزسنترال در این مواقع طبیعیه دمیج کمترل کنن ولی اون جز کوردنی که از مطلب زرد می گه خودش مطلب قهوه ای کم نداره :D
دلیلش کمبود در زنجیره تأمین و سیاست تولید مایکروسافت است، نه تصمیم حذف محصولات
مگه چقدر خروجی (فروش) دارن که کمبود ورودی در زنجیره! داشته باشن :-" "سیاست تولید مایکروسافت است":-j
نویسنده می‌گوید حجم شایعات و اطلاعات نادرست (حتی ناشی از هوش مصنوعی و بات‌ها) در حال افزایش است و می‌تواند به اعتبار و اعتماد عمومی به برند صدمه بزند.
این صحبتا برای ما خیلی آشناست..

خود GTA باعث فروش چندین میلیونی هرچیزی میشه که روش عرضه میشه

الان بیشتر از خود راکستار، سونی هیجان‌زدس واسه انتشار بازی. یعنی واقعا نمیشه تصور کرد که چه اوجی میگیره فروش PS5 با عرضه‌ی GTA 6. البته از اول هم مشخص بود مقصد اصلی این بازی کجاس ولی خب الان شرایط بهترم شده برای سونی :D

مایکروسافت و ویندوزسنترال در این مواقع طبیعیه دمیج کمترل کنن ولی اون جز کوردنی که از مطلب زرد می گه خودش مطلب قهوه ای کم نداره :D

مگه چقدر خروجی (فروش) دارن که کمبود ورودی در زنجیره! داشته باشن :-" "سیاست تولید مایکروسافت است":-j

این صحبتا برای ما خیلی آشناست..
جز کوردن مرز های ژورنالیستی رو جابجا کرد.
فکر کن زنگ زده walmart محلشون یه بچه ۱۵ ساله که ساعتی کار میکنه برداشته گفته تا جایی من میدونم قرار نیست xbox ها جمع کنیم بعد جز گرفته مقالش کرده :))

"I just called my local Walmart to ask if they were discontinuing or pulling Xbox stock. They said, 'At least to my knowledge, I haven't heard anything about like clearing inventory or anything like that. Or about being discontinued." They also said still have them in stock."

مایکروسافت رفته سر چشمه رو قبضه کرده، کلاود فقط گیمینگ نیست، هر کابر سونی برای مولتی یا حتی آپدیت یه گیم بره psn، مایکرو و امازون برای سونی فاکتورش رو رسید میکنن
این یعنی مایکرو کنسولش رو جمع کنه، نکنه، سونی بالا بره پایین بیاد، سالی 100 تا انحصاریم بده، (که رسیده به 2 تا) بازم تو این مارکت مستاجره.
کلاود گیمینگ به جایی میرسه که زنجیره تامین به جای اینکه کنسول رو کامرشیال بین مصرف کننده پخش کنه میصرفه که اینداستریال (صنعتی) رک ها و ماژولها رو بچینه کنار هم و سرویس استریم بده
که در جهت منافع مستر ریس هم هست چون تقاضای زاید کنسولی جمع (با tv ادغام) و مارکت سنتی pc به خاطر افترمارکت ها (msi asus giga و ...) جذابتر میشه

دقدقه: دغدغه
واقعن: واقعا
اساسن: اساسا

مردود:D

این چند سال اخیر یه بحثی تو زبان فارسی راه افتاده که یه سری کلمات رو نه به شکل عربی که به شکل فارسی بنویسم. مثلا واقعا رو بنویسیم واقعن، یا اساسا رو بنویسیم اساسن، حتی رو بنویسیم حتا. و کلا فرمت عربی کلمات حذف و در عوض فارسی نوشته بشن. چون برای نمونه اساسا فقط در ساختار عربی میتونه اساسن تلفظ بشه و تو نوشتار فارسی باید همون اساسا خونده بشه، یعنی Asaasaa:دی در نتیجه این دوتا آخری با این فرمول دقیقن(:دی) درستن:دی

آخرین ویرایش:
یادش بخیر،اوایل نسل کل کل در مورد این بود که کدوم کنسول قویتره و کدوم فریم بیشتری میده.الانم که آخرای نسله و ماکروسافت داره میکشه کنار بحثشون اینه که کلود بهتره و اصولا کنسول چیز بدیه :))
و در ادامه یه عده بی طرف نما میگن که کلود برا pc جواب نمیده و فقط رو کنسول جواب میده :)

چقدر ساده اید جدی جدی یعنی فکر میکنید قطعه سازهایی که برای فروش یه مدت تو نسل هفت از پایرسی پشت پرده حمایت میکردن بیان بذارن کلود کامل جا بیفته و کلا شرکتهایی که قطعه تولید میکنن جمع کنن برن😀
کنسول سازم بذاره اونا نمیذارن.
ته تهش کنترلر-نمایشگر رو میخواید رو هوا یهو تصویر نمیاد بعد رو هوا دکمه بزنی و قشنگ برای اینا برنامه ها دارن😁

#فوری

فروشگاه های مایکروسافت در اکثر اروپا دیگر سخت افزار xbox نمیفروشند .

فروشگاه زنجیره ای Walmart و Target دارن کنسول های xbox رو جمع میکنند .

Microsoft Stores across most of Europe no longer stocking Xbox Series consoles
[The Gamer] Target and Walmart are allegedly pulling their Xbox stock, according to staff and customers Rumor

پ.ن :

SneakersSO تو لیکش اشاره کرده بود بجز costco بقیه فروشگاه ها هم xbox های خودشون رو جمع میکنن
گند این خبرم آمد که تصاویر و خبر مال سالهای قبل بود که همون موقع هم تکذیب شده
متاسفانه بازی سنتر داره با این کار اعتبار خبری خودش از دست میده و سایت تبدیل شده به اخبار فیک جهت فن بوی بازی های مسخره
دارند هدفمند بمباران خبرهای فیک میکنن و متاسفانه کاربرهای های بازی سنتر هم گول این اخبار فیک میخوراند باید مدیریت یک فیلتری بگذاره هرکس خبر فیک گذاشت و بعدا مشخص شد که فیک هست اون شخص بن کنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or