مقدمه
جدیدترین نسخه از سری بازی های Assassin's Creed آبان امسال عرضه می شود و با توجه به کم توجهی گیمرها نسبت به نسخه قبلی باید دید برای این نسخه Ubisoft چه در سر دارد!
"مکاشفات" نام بازی جدید Assassin's Creed است.
داستان
دزموند به کما رفته و دوستان او برای زنده نگه داشتنش او را به انیموس متصل کرده اند!
از همین رو دزموند نیز خاطرات جدیدی از زندگی اتزیو را مشاهده میکند.اتزیو در این قسمت پیرتر شده والبته با تجربه تر!
اتزیو هر از گاهی هاله ای از "الطائر" را می بیند و سوال های زیادی در ذهنش نقش میبندد،به همین خاطر راهی شهر مصیاف میشود تا اسرار اساسین ها را کشف کند ولی قلعه اساسین ها را در تسخیر تمپلار ها میبیند و تصمیم میگیرد به قسطنطنیه فرار کند تا از این مکان شروع به تحقیقات کند.
از قرار معلوم "الطائر" شی ای باستانی قدرتمند را در زمان جنگ های صلیبی در قلعه ی اساسین ها در شهر مصیاف پنهان کرده و برای دستیافتن به این شی 5 کلید لازم است و اتزیو وظیفه دارد این 5 کلید را پیدا کند همچنین در زمان پیدا کردن کلید ها خاطراتی از "الطائر" بازگو می شود که در آن شما کنترل "الطائر" را نیز برعهده خواهید داشت.
اگر یادتان باشد در زمان بارگذاری Assassin's Creed های قبلی یک اتاق سفید نشان داده میشد که شخصیت در آن حضور داشت،حال دزموند در آن روی دستگاه انیموس یعنی اتاق سیاه گیرافتاده و با حل بعضی از معما ها تلاش میکند که هوشیاری خود را بدست آورد.
گیم پلی
بازی از محیط های جدید و بزرگی بهره میبرد به طور مثال شهری به نام "کاپادوکیه" در بازی وجود دارد که در منطقه ای کوهستانی قرار دارد.این شهر در ترکیه امروزی قرار دارد و در گذشته اکثر ساکنان آن خانه ها خود را در دل کوه و غارها بنا میکرده اند،سازنده های بازی نیز تصمیم گرفته اند که این شهر را به طور کامل در اختیار تمپلار ها قرار دهند و تا چالشی بزرگ سر راه اتزیو قرار گیرد.
نکته ای که گیمر ها از بازی قبلی سری یعنی Assassin's Creed:Brotherhood استقبال خوبی نکرده اند روند تکراری بازی بود،که در سه بازی قبلی به یک شکل پیاده سازی شده بود.
اکشن مخفی کاری محیط باز که بیشتر بر سکوبازی تمرکز دارد.البته در این نسخه سازنده ها تمهیداتی اندیشیده اند و آن افزایش سرعت بازی است،یکی از وسایل جدیدی که اتزیو در اختیار خواهد داشت قلاب است اتزیو به وسیله این قلاب میتواند در تمام شهر توسط طناب هایی که کشیده شده به سرعت حرکت کند.
البته این وسیله کاربرد های دیگری نیز دارد و از این رو میتوان به استفاده آن در مبارزات و بالارفتن از سکوهای بلند اشاره کرد.
یکی از ابزارهای جدیدبازی انواع بمب است در این نسخه اتزیو از بمب های صوتی،آتش زا،دودزا و ... بهره میبرد که میتوان با ارتقا و ترکیب آنها تعداد آنها را افزایش داد.
همچنین "دید عقاب" جای خود را به "حس عقاب" داده،در این حالت این نیرو نیز پرکاربردتر شده و با این حس مسیر رفت و آمد دشمن را نیز تشخیص دهید!
در بازی قبلی مراحلی وجود داشت که باید برج هایی را تسخیر میکردید،در این شماره این برج ها تبدیل به مراکز استقرار نیروهای عثمانی شده اند.بازی 50 سال بعد از فتح قسطنطنیه توسط عثمانی دنبال میشود به همین دلیل در بعضی مراحل باید مردم شهر را از دست نیروهای عثمانی نجات دهید.
از بخش چندنفره بازی اطلاعات زیادی در دسترس نیست فقط اینکه حال میتوانید کارکتر خود را شخصی سازی کنید و البته این قضیه در مورد سلاح ها هم صدق میکند.
سازنده ها سیستم امتیازدهی جدیدی در این شماره به کار برده اند که بازیکننده ها را به بازی تیمی تشویق میکند.
گرافیک و صداگذاری
گرافیک در این نسخه پیشرفت هایی داشته است که میتوان به نورپردازی و تخریب پذیری های بزرگتر محیط اشاره کرد.
گفته شده برای حرکات چهره ی شخصیت ها از تکنولوژی شبیه به MotionScan استفاده شده البته نه به دقیقی بازی L.A NOIRE!
صداگذاری های بازی نیز پیشرفت داشته اند و حالا واقعی تر از قبل به نظر میرسند و البته موسیقی در این بازی از نسخه های پیشین بهتر است و واقعا شنیدنی.
البته در طراحی دقیق شهر ها و مکان ها تاریخی و همچنین جزئیات بازی تیم سازنده عالی عملکرده و میتوان از این بخش انتظار زیادی داشت.
پایان
در پایان میتوانم نظرشخصی خود را بگویم که چقدر دوست دارم یکبار دیگر با "الطائر" بازی کنم.البته جدا از اینکه به شدت علاقه دارم با دزموند در شهر های مدرن امروزی جولان دهم ولی دوست دارم هر Assassin's Creed یک صده را دنبال کند و به ترتیب تاریخ را ورق بزند.
به هر حال اگر دوست دارید باز هم "الطائر" را ببینید حتما این نسخه را دنبال کنید.
"مکاشفات" پایانی بر سه گانه اتزیو خواهد بود!

خیلی دوست دارم انمیشین رو تو ایران روی دیسک بخرم متاسفانه تو ایران یا اصلا انیمیشن و فیلم خارجی گیر نمیاد یا نصفش سانسوره
من دلم برای Monte carlo شور میزنه اگه گیرش نیارم به فامیلم میگم از دوبی اریجینالشو بیاره....دلتون بسوزه:d