خداحافظی زیبا با کنسول افسانه‌ای PS2 با بازی FIFA 14

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
nj1f5q6bt6un46zfhbe.png

درود.

بی‌شک کنسول افسانه‌ای PlayStation 2 را می‌توان بهترین کنسول تمام دوران صنعت بازی‌های کامپیوتری خواند. این کنسول ارزشمند که دیگر به خاطرها پیوسته است دیگر عنوانی برایش ساخته نمی‌شود و همین اوایل سال جاری بود که شرکت سونی اعلام کرد که دیگر PS2 جدیدی تولید نمی‌کند و ساخت این دستگاه را متوقف نموده است.

در همین راستا نیز طبق خبری که EA Sports اعلام کرد قرار است آخرین بازی این کنسول یعنی FIFA 14 برای این دستگاه عرضه شود. EA که به مدت 13 سال به حمایت از PS2 پرداخه بود، می‌رود که آخرین بازی این دستگاه را خلق نماید و وداعی زیبا برایش رقم بزند.

کنسول PlayStation 2 آخرین بازیش به مارچ باز می‌گردد که اکسپنشن بازی Final Fantasy XI بود.

آخرین ویرایش:
صدای بوت شدن اولش با اون مکعب ها که توی فضا بودن ( دقیق یادم نمیاد ولی چنین تصویری الان تو ذهنمه ) و قرمز شدن محیط وقتی دیسک خراب بود :d همش خاطراتی هست که هیچ وقت فراموش نمیشه ، هیچ وقت.
یادش بخیر ؛ GTA III تازه اومده بود ، من مموری کارتم سوخته بود و هرچی میرفتم نمیتونستم save کنم :d خلاصه ، هر روز صبح با شور و شوق شروع میکردم به بازی کردن تا برسم به شهر بعدی ، تا میرسیدم ، مادرم صدام میزد بیا ناهار و ... و منم کنسول رو خاموش میکردم و دفعه ی بعد دوباره از اول شروع میکردم به رسیدن به شهر دوم بازی برای اینکه برم پیش اون استادیومه :d این شده بود کار هر روز من.
انقدر خاطره داریم با این کنسول که میشه باهاش یه کتاب نوشت. خاطراتی که بهترین بازیهای امروزی هم نمیتونن جاشون رو بگیرن.
خداحافظ افسانه....

منو یاد ps1 انداختی یادش بخیر پول نداشتم مموری بخرم و هر روز کارم شده بود dino crisis2!هیچوقت خسته نمیشدم و تونستم یه روز بکوب بازی کنم و تمومش کنم و موزیک آخر بازی بعلاوه گرافیک فوق شاهکار فیلم آخرش اشکم رو در آورد!!همممم یادش بخیر...

نمی خوام تو دل بعضی ها رو خالی کنم نظر خودم رو میگم امیدوارم سونی تو این نسل از ps3 درس گرفته باشه و فهمیده باشه همه چیز اسم و رسم نیست..!!خدایش این کنسول ps2 برای من حتی 1% قابل مقایسه نیست با ps3 از بس تنوع بازی روش بود به خدا قسم روزی نمیشد برم پشت شهرداری بگن براش بازی نیومده..!!!!!!! اصلا از افسانه هم بالاتر بود از بس تنوع بازی داشت برخلاف کنسول این نسل سونی امیدوارم(که بعید میدونم)تو ps4 سونی چند قدم به کنسول افسانه ای خودش نزدیک بشه بلکه خاطرات دوران جوانی ما زنده بشه..!!

میشه گفت اوج دوران گیمری من با این کنسول و بازی های واقعا افسانه ایش بود
سایلنت هیل 2
سایلنت هیل 3
دویل می کرای 1-2-3
سایلنت هیل 4
رزیدنت اویل
سری فاتال فریم
فاینال فانتزی 12
پرینس آو پرشیا -1-2-3
و و و خیلی بازی های دیگه که هیچوقت هیچوقت تکرار نمیشن
بهترین کنسول تاریخ بود بازی هاش بهترین بازی های تاریخ بودن و مهمتر از همه ارزون بود :d (هر چند در زمانش خودش ارزونِ ارزون هم نبود ولی قابل تحمل بود لااقل :d)
به هر حال دلم براش تنگ میشه :(
می دونم اون خاطرات هم هیچوقت تکرار نمیشن :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or