شایعه خبر هایی از Medal of Honor 2

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
سلام
eaجزوه رو در داخل Battlefield 3 قرار داده بود که یه لوگو از Tier 1 و یک وب سایت بازی در ان قرار داشت
البته شایعه ی مدال افتخار 2 زیاد هم جدید نیست و خبری بود منبی بر این که EA Los Angeles در حال کار بر روی عنوان جدیدی
است البتهexecutive producer Greg Goodrich بازی اصلی در بلاگش صحبت هایی انجام داده :
بله مدال افتخار بعدی وجود داره .
او همچنین گفت امید داره که بازی بالای 5 میلیون فروش خواهد داشت
او همینطور گفت که ما از بازی قبلی که در اکتبر سال قبل عرضه شد درس گرفتیم که به نظرات شما بیشتر عمل کنیم
تا بازی بهتری رو ارایه کنیم
جزوه گنجانده در Battlefield 3 نشان می دهد مدال افتخار 2 دور از انتظار نیست
البته باید به احتمال بسیار منتظر این بازی تا 2013 باشیم
a_med_moh1_810x1024bq27.jpg.jpg

EA کم کم داره راه خودش رو توی سبک اول شخص شوتر پیدا میکنه !!
یه مدت دور خودش میچرخید !
و اینطور که من میبینم بدجوری داره با سرعت به سوی موفقیت گام بر میداره !
زمین میلرزه با هر قدمش :d
--------
ای پی های بنامی هم داره
بتلفیلد
میرورز اج
مدال آو آنر
------------
میتونه مثل سبک ریسینگ و ورزشی
تا حدودی
کل بازار اول شخص شوتر رو هم ازان خودش کنه !

من کلا مخالفم خود بازیش چی بود ادامه هم داشته باشه حالا اگه برگرده به اصالتش یعنی جنگ جهانی و اینا خوبه ولی نه اینکه مثل Airborne بیاند عنوان متوسط رو به خوب بدند بیرون ولی در مجموع مخالف هستم جز اینکه از BF3 تقلید نشه که فاتحه بازی از الان خونده است

EA کم کم داره راه خودش رو توی سبک اول شخص شوتر پیدا میکنه !!
یه مدت دور خودش میچرخید !
و اینطور که من میبینم بدجوری داره با سرعت به سوی موفقیت گام بر میداره !
زمین میلرزه با هر قدمش :d
--------
ای پی های بنامی هم داره
بتلفیلد
میرورز اج
مدال آو آنر
------------
میتونه مثل سبک ریسینگ و ورزشی
تا حدودی
کل بازار اول شخص شوتر رو هم ازان خودش کنه !
crysis رو از قلم انداختی:d

وقتی اکتی سالی 1 کال میده بیرون چرا EA نتونه!؟
حالا این شاید بکنه سالی یه مدال یه بتل!
ضمنا بازی قبلی مدال آشغال نبود فقط به هیچ وجه به اندازه ای که هایپ شده بود ارزش نداشت و ضعف های خودشو داشت!
و در آخرم باید بگم بازیی که میاد انقدر میفروشه ناشرش باید یه احمق باشه که ادامش نده!

crysis رو از قلم انداختی:d
نه تاجایی که میدونم IP خود بازی دست Crytek هست و EA نقش ناشر رو داره.

کلا ناشری که دو عدد به اسم MOH و BF رو داشته باشه میتونه بر سبک FPS حکم فرمایی کنه البته در بخش مولتی پلتفورم.

اینا اگر به سازنده های COD که پیوستن بدن یه عدد MOH بسازن چی میشه

نه تاجایی که میدونم IP خود بازی دست Crytek هست و EA نقش ناشر رو داره.

کلا ناشری که دو عدد به اسم MOH و BF رو داشته باشه میتونه بر سبک FPS حکم فرمایی کنه البته در بخش مولتی پلتفورم.

اینا اگر به سازنده های COD که پیوستن بدن یه عدد MOH بسازن چی میشه
از فاصله ی 999 کیلومتری زدی تو خال:dاین بازیو respawn میسازه و cod هم شکست میده;)

بچه ها من متوجه نمیشم چه دلیلی وجود داره براب اضافه شدن یه نام جدید به لیست این ژانر بازی از طرف EA (منظورم با وجود BF هست)
بعد این مدال آخریه من با خودم فکر میکردم چه فرقی هست بین بازی با نام های همچون COD , BF
دیدید که پایان این مدال اخریه مثل تموم شدن جوهر خودکار تو دستِ نویسنده بود
به نظرم تنها دلیل تولید دوباره این سری بازی ، گذشته ذهنی این بازی در اذهان گیمرهای قدیمی هست :-/

اين مدال آخري يكي از مزخرفترين بازيهاي بود كه من تو اين نسل بازي كردم.بعد 20 دقيقه سرگيجه گرفتم.ديسك رو در آوردم انداختم تو سطل آشغال.

آبروي MOH رو برد اين EA.نا سلامتي به نظرم من MOH AA بهترين شوتر تاريخ هستش.فوق العاده بود در يك كلام.ولي الان چي.

آرزوم اینه که این مدال رو ewspawn بسازه و ببرتش به زمان گذشته...
=))=))=))
دیدیم خیارر در میدانتون چیکار کرد :))
اون نتونست باز رو آوردین به این :))
ادامه بدین
مطمئن باش اگه respawn مدال بسازه,کال جلوش کم میاره....یه زمانی IW مدال رو چنان غولی کرده بود که همه می گفتن عمرا زمین بخوره...اما خود IW با کال زمینش زد...حالا هم همون سازنده ها با respawn تنها کسایی هستن که می تونن تو اول شخص کال رو زمین بزنن...اونم با مدال,اونم تو جنگ جهانی...مدت هاست حوس جنگ جهانی کردم....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or