خبر هاي جديد از Max Payne 3 به زودي

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت

خيلي وقت بود خبرهايي از MaxPayne3 نبود، اما راكستر قول خبر هاي جديد از بازي رو به زودي داده است. همراه با اين خبر دو عكس نيز از بازي منتشر كرده است اما اين دو عكس در موقعيت هاي كاملا مختلفي هستند ، يكي شيشه هاي شكسته و ديگري پشت به ديوار در موقعيتي مخفي. البته دو عكس از بازي چيز زيادي نيست ، اما در اين شرايط براي بازي MaxPayne3 كه خبرهاي بسيار كمي از آن ميشنويم بسيار خوب است.به گفته ي راكستار MaxPayne3 بازي بزرگ بعدي آنهاست كه قرار است برروي كنسول و PC عرضه شود.

اميدواريم خبرهاي جديدي به زودي از مكس پير بشنويم.

• Like
Reactions: PXG
ای بابا جون مادرتون حداقل یه تریلر ازش بدید بیرون بعد از این همه مدت ، تا الان هر چی نشون دادن فقط عکس و اسلاید شو بوده امیدوارم نسخه 3 رو عالی بسازن بعد از این همه سکوت/:)
یادش به خیر قدیم با نسخه 2 چه عشقی میکردیم من که همش صحنه آهسته رو هوا بودم:d

قیافه ی مکس درست شده!!!
یادم یه زمانی یه عکس منتشر کردن که کچل شده بود و ریش داشت،ولی الآن عین قبله!
(نمیدونم شاید قبلا گفته بودن که قیافه اش مثل قبل شده و نمیدوستم)

خدا رو شکر مثل اینکه بیخیال اون مکس کچل و خونواده ی مکزیکی شدن و بازی داره به جو سابق بر میگرده.نمیدونم چرا به نظرم میاد مدل گیم پلی اش یکم شبیه SC:Conviction ِ
فقط امیدوارم زودتر یه تریلر مشتی بدن بیرون :d

این عکس ها قدیمیه فکر کنم.در ضمن مکس کچل هنوز تو بازی هست ولی طی فلش بک هایی به زمان قدیم برمی گردیم که مکس مو داشت.این چیزا رو یکی دو ماه پیش گفتن فکر کنم...

بدتر از این بازی La noire همش میگن برای PC میاد و راک استار لیدز روش داره کار میکنه ولی هیچ خبری نمیدن با اینکه ژوئن ( طرفا اردیبهشت و خرداد) خبر انتشارشو دادن.

• Like
Reactions: ARN31

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or