خبر هاي بزرگ 2008 -bioshock2......-super mario2........-

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سايت game daily يك سري از اتفاقاتي كه در سال 2008 قراره بيفته رو نوشته كه بعضي هاش شايعست و بغضي هاش واقعي . مطلب جالبي
1-نينتندو بر روي Wii Sports 2 در حال كاره تا اين جاي كار اين بازي موفق ترين بازي اين كنسول
2- ماكروسافت و Epic قول دادند كه Gears of War 2 در تعتيلات 2008 به بازار عرضه ميشه داستان بازي قويتر از شماره 1 اون هست قسمت Online قويتري داره
3-استوديو Valve قراره بر روي يك عنوان جديد كار كنه البته اين احتمال هم هست كه بر روي يكياز بازي هاي The Orange Box كار كنه فعلا بايد منتظر بمونيم
4-قراره يك بازي بزرگ دوباره زنده بشه واين بازي عنواني نيست به جز Road Rash . شركت EA قراره اين پروژه رو دوباره باز سازي كنه و مسيوليتشم بر عهده Criterion { سازنده Burnout } گذاشته . با اين حساب بايد عنوان فوق العادهاي از اب در بياد
5-اين خبر يك شايعست اما احتمال به وقوع پيوستنش زياده قراره BioWare همراه با LucasArts پروژه Star Wars Knights of the OldRepublic III كليد بزنند باتوجه به مخلوط شدن اين استوديو همراه با EA احتمال اين كار بيشتره چون EA و Pandemic ميتونند به اين استوديو كمك كنند فعلا بايد منظر خبر رسمي باشيم
6-اينم يك خبر فوق العاده كه بازي بزرگ Super Mario Galaxy II فراره در سال 2009 عرضه بشه احتمال اين همهست كه بازي از عنصر MMO برخوردار باشه
7-حالا كه Irrational تبدل به 2K Games Boston شده همه منتظر bio shock 2 هستند .با توجه به اينكه قبلا گفته شده از سوي 2K Games كه منتظر شماره 2 هم باشيد به احتمال زياد قسمت دوم مياد و به احتمال بيشتر اين دفعه بر روي PlayStation 3 هم مياد
8- قراره ماكروسافت بالا خره اجازه اومدن DX10 رو بر روي XP رو بده كه اين ميتونه خيلي خبر خوبي باشه{ DX10 Moves to xp }
9-بله قراره NVIDIA و Ageia PhysX با هم مخلوط بشند
10- WiiFit قراره در 3 ماه اول 2008 در امريكا عرضه بشه فعلا قيمت تخمين زده اين دستگاه بين
180-200 دلار هستش
10 - تو متن اين خبر گفته توشيبا براي جنگ با بلو ري بايد پشتيباني داشته باشه و قراره يك
360 همراه با HD DVD باشه { با توجه به خبر حمايت وارنر از بلوري احتمالا اين پروژه هم كنسل بشه }
11 - شايعه شده كه ea ميخواد دو شركت بزرگ sega . atari رو بخره و ميخواد بر روي عناوين اين شركت ها كار كنه .البته هيچ اشاره اي به عرضه كنسول نشده و اين حركت ea صرفا به خاطر رقابت با Activision هست
12-همه شركت ها متوجه سود بازي سازي شدند . شركت بزرگ Disney'هم قصد داره شركت
THQ رو بخره شركت THQ در اين چند وقت تمام كارتون هاي پيكسار به صورت بازي كرده
Cars, Finding Nemo and Ratatouille
13-نينتندو تا به حال عنوان هاي جديد Mario, Zelda and Metroid بيرون داده و الان ميخواد به سراغ ديگر بازي هاش يعنيStarFox, F-Zero, Animal Crossing بره
14-قراره يك مدل جديد PlayStation 3 بياد

به به واقعا ادم لذت ميبره
ولي يك تيكه اين حرف باعث خنده من ميشه :فشار Ps3 به قسمت بازيها و فشار لينوكس دسكتاپ بر قسمت Pc ها
اگه واقعا چنين فكري ميكني بايد بگم فكرت غلط چرا ؟ فكر ميكني الان كه فروش Ps3 بالا رفته براي بازياشه
نخير فقط به خاطر پايين اومدن قيمت
فراموش نكنيد سوني از اول گفت ميخوام هوم سنتر بدم در اين كار موفق بو د اما در بازي اصلا
اگه بيل گيتس مخواست از اين جور چيزها بترسه 50 درصد دارايش نميداد خيريه
اميدوارم ديگه تاپيك منحرف نشه

خب فكر كنم بد نيست اين مقاله رو بخونيد شايد بفهميد كه مايكروسافت امسال چه مشكلاتي داشته و ويستا چه شكستي بوده.
لينك كامل مقاله بريد بخونيد
اين طرف اومده نظر شخصيش را درباره ويندوز ويستا گفته و تو خود لينك از كل محصولات مايكروسافت . و اومده ويستا و سخت افزار و با mac مقايسه كرده . ولي خوب اصل نتيجه چيه اينه كه اين طرفه گفته .
شما بريد فروش ويستا را ببينيد فوق العاده نيست ولي خوبه پس نميتونه يه شكست باشه براي مايكرو و اين روند هم همينطوري ادامه پيدا ميكنه و روز به روز بيشتر ميشه كه كلا ويستا يه انتخاب اول ميشه .
پس با اين نتيجه كه گرفتي بايد مايكرو بره در ويستا را تخته كنه چون شكست خورده به خاطر نتيجه گيري چند تا سايت كه فقط به درد خودشون ميخورن .
به اين تحليلها زياد گوش نده .

بعضي از دوستان فكر مي كنم من مثلا با ويندوز پدر كشتگي دارم . اما اصلا اينطور نيست و من اينو ميگم كه تا ابد سيستم عاملي نمياد كه مثل XP كاربر پسند باشه.ولي خب چون خودم ويستا رو تجربه كردم و سالهاست كه دارم از كامپيوتر استفاده مي كنم به جرات ميگم كه ويستا اصلا اون چيزي نيست كه اينقدر براش سر و صدا به پا شد.

خوب حالا كه چي ؟!
يعني ويستا شكست خورد چون شما استفاده كردي و ازش خوشت نيومد .
يا ويستا از كي و چي شكست خورد از خودش يا لينوكس يا مك يا چي ؟!
لينوكس و مك كه اصلا از لحاظ فروش در مقابل ويستا عددي نيستند كه بخواد مايكرو شكست بخوره .
يا مثلا از xp شكست خورد يكم فكر كن ببين چنين چيزي ممكنه چيزي كه از xp بهتر باشه و محصول يه شركت باشه و بخواد شكست بخوره ؟!
وقتي مياي يه كلمه افتضاح را براي ويستا به كار ميبري! انتظار همه چي را داشته باش .
حداقل بگو در سطح اون تبليغات نبود . هر ادمي اينو ميدونه كه ويستا از xp بهتره پس اگه شرايطش را داشته باشي ويستا انتخاب اوله و شك نكن هرچند الان شايد اونطور نباشه ولي تو مدت زمان كوتاه كه ميگذره ميبيني .
به مرور زمان خودت ميبيني چه اتفاقي مي افته لازم به گفتن نيست .
نياز هم نميبينم اين بحث را كش بديم چون سر و ته معلومه چي ميشه .

آخرین ویرایش:
اقا انقدر فن بازی در نیارین گور بابای ماکرو و سونی رو هم
باور کن چند وقته میشنوم سایتتون یه فن بودن محروم شده
مدیرا کجایین این تاپیکو ببندین !!!!!!!!!!!!!!!!

با شكست سنگيني كه ويندوز Vista خورد ، انتظار همچين كاري از مايكروسافت مي رفت. مايكروسافت حالا داره مجبور ميشه كه بازم برگرده به سمت XP و اونو پرو بال بده.

آره دقیقا مثل روزایی که PS3 تازه اومده بود و اون موقع ها بود که PS2 فروشش چند برابر Ps3 بود :laughing:
اگه اینجوری خوبeeeee
از فردا همه PS3 هاشون بندازن دور یه PS2 بگیرن :laughing:
یه میل هم به سونی بزنید بگید PS3 که فروش نداره حداقل این PS2 رو یه توسعه بده و بازی ها رو
رو این کنسول ریلیز کن که ضرر نکنه

آخرین ویرایش:
ویستا ویندزو خوبیه من اولش که ازش استفاده کردم یک مقداری گیج شده بودم
مخصوصا سر نتورک و اینهاش ولی بعد از یک مدت کار کردت باید بگم فوق العاده هستش
همه کار رو خودش میکنه و نیاز به دخالت همه جانبه یوزر نیست
اگر هم کسی دوباره برگشته سراغ XP چون سیستمش کشش vista رو نداشته
الان چنتا از دوستام میگن که چون کامپیورتهاشون نکشیده با نهایت تاثر و تاسف
برگشتن سراغ XP
اون پست رو که اون آقا در مورد ویندوز و شکست vista نوشته و برگشت نوت بوک سازا از این
ویندوز و ... دیدم بود یک لحظه تعجب کردم
الان بهترین نوت بوکها همشون مجهز به vista هستن حتی نوت بوک های گیمر ادیشن dell
که خیلی گرونن از vista ultimate استفاده میکنن به چه عظمت هم زده که همه ببینن
به هرحال از جالب ترین خبرهای 2008 همینی بود که اون آقا گفته بودن

دسترسی کاربر omid750 به دلیل بهم ریختن تاپیک، ارسال پست‌های بی‌محتوا و سعی در تحمیل نظرات شخصی غلط به مدت 1 هفته از سایت قطع شد

منم واقعا نميدونم اين آقاي Gartal چرا توي همه تاپيك ها مي خواد از مايكروسافت دفاع كنه و فن بوي بازي در بياره
آخه با اين كارهاش چي نصيبش ميشه؟؟؟؟؟؟؟
دباره ويندوز ويستا هم ماخوام بگم كه تا حالا زياد موفق نبوده ولي در آينده حتما رشد ميكنه
باز اين omid750 به دليل طرفداري از PS3 بن شد
آخه اميد عزيز مگه نميدوني تو اين سايت فقط فن بوي هاي مايكروسافت حق انتقاد رو دارند نه طرفدارهاي PS3
اگه يه كم با اين فن بوي هاي 360 كه غير از حرفهاي بي منطق چيزي نميگن بحث كني فورا از سايت اخراج ميشي
ميگم چه طوره اسم سايت رو عوض كنيد بگذاريد
Microsoft Fanboys Center

منم واقعا نميدونم اين آقاي Gartal چرا توي همه تاپيك ها مي خواد از مايكروسافت دفاع كنه و فن بوي بازي در بياره
آخه با اين كارهاش چي نصيبش ميشه؟؟؟؟؟؟؟
دباره ويندوز ويستا هم ماخوام بگم كه تا حالا زياد موفق نبوده ولي در آينده حتما رشد ميكنه
باز اين omid750 به دليل طرفداري از PS3 بن شد
آخه اميد عزيز مگه نميدوني تو اين سايت فقط فن بوي هاي مايكروسافت حق انتقاد رو دارند نه طرفدارهاي PS3
اگه يه كم با اين فن بوي هاي 360 كه غير از حرفهاي بي منطق چيزي نميگن بحث كني فورا از سايت اخراج ميشي
ميگم چه طوره اسم سايت رو عوض كنيد بگذاريد
Microsoft Fanboys Center
نمیخوام الکی با کسی بحث کنم
ولی مطمعن باش اشتباه فکر میکنی... اینجا فقط جلوی حرف غلط گرفته می شه حالا میخواد طرف سونی فن باشه یا مایکرو..
فقط فن بوي هاي مايكروسافت حق انتقاد رو دارند نه طرفدارهاي PS3
حق انتقاد از چی؟! از کی؟! تا حالا فکر کردی؟! (من که شک دارم)
...چقدر ...:sick:

اقا اين بحث هاي فكاهي رو بريزيد دور
الان اين عشقه
4-قراره يك بازي بزرگ دوباره زنده بشه واين بازي عنواني نيست به جز Road Rash . شركت EA قراره اين پروژه رو دوباره باز سازي كنه و مسيوليتشم بر عهده Criterion { سازنده Burnout } گذاشته . با اين حساب بايد عنوان فوق العادهاي از اب در بياد
10 ساله تو كف بازي موندم براي ps2كه نساختنش الان بهترين خبر در طول اين 10 سال اخير رو بمن
دادن - اون روزي كه 360 خريدم اينقدر خوشحال نبددم
بازي اخرته بازيه:punk::dancing::boxing::toot::excited:

قرار بود خيلي از شركت هاي دولتي آمريكا برن به سمت ويستا ولي الان اكثرشون اپل و لينوكس رو داره جايگزين مي كنن.
من نميدونم اين اطلاعات را تو از كجا اوردي كدوم دولت ها ؟
حد اقل يه لينوكسي بگو يه چيزي اين اپل مكينتاش ديگه تو وسط چه من نميدونم كه جز pc هاي خودش استفاده نداره .

شما كه فكر مي كني اپل هيچ جايگاهي نداره ،بهتره اينو بخوني.

استفاده از سيستم‌هاي اپل در وزارت دفاع آمريكا افزايش يافته است

آخرین ویرایش:
تكذيب اين خبر

سلام به همه دوستان
9-بله قراره NVIDIA و Ageia PhysX با هم مخلوط بشند

من اين خبر تكذيب ميكنم چون چند علت داره
1. قبلا اين شركت توسط ATI-AMD خريداري شده
2. حوب الان كمي فكر كنيد مبينيد كه همچين چيزي غير معقولانه هست
3.يعني شركت AMD اگر قبول كنه ATI بدون شك نخواهد گذاشت

امروز يه چيزي ديدم . گفتم بزارم اينجا .شايد براي كسايي كه فكر مي كنن ويستا سيستم عامل موفقي بوده جالب باشه.
سايت PCworld كه از سايتهاي خيلي معتبر در زمينه فناوري و IT است يه ليستي از بدترين و نا اميد كننده ترين تكنولوژي هاي سال اعلام كرده.

توي اين ردبندي ويندوز ويستا بدترين و نا اميد كننده ترين فناوري سال معرفي شده.

لنيك مقاله
PCworld

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or