خبر هايي از inFAMOUS 2 !!!

ps3 lover

کاربر سایت
Infamous01--article_image.jpg

استديوي Sucker punch در اوايل امسال اولين بازيش رو براي PS3 به نام inFAMOUS منتشر كرد كه علاوه بر نمره هاي خوب و فروش راضي كننده ، گيم پلي سرگرم كننده و تجربه ي جديدي را نيز به بازيباز منتقل كرد.
امروز اقاي David sullvian در صفحه ي Twitter خود يكي از جمله هاي ضبط شده كه براي حالت منفي ‍Cole در نظر گرفته شده بود را فاش كرد...
I'll melt your face
"اولين موشن كپچر ها و صدا گذاري ها انجام شده كه همگي نويد يك بازي جديد را ميدهند."
احتمالا همين ديويد گوينده ي نقش اصلي اين بازي يعني Cole ميباشد كه يه Voice actor جديد هست.
همانطور كه ميدانيم Sucker punch هيچگونه خبري مبني بر ساخت بازي منتشر نكرده است ولي با توجه به فروش خوب و موفقيت هاي شماره ي قبل ، پيش بيني inFAMOUS 2 خيلي دور از انتظار نيست.

آخرین ویرایش:
من که همين الانشم شديد سورپرايز شدم ...... نميدونم چرا همه ميخوان ييهو تو E3 سورپرايز شن ( اينجوروی واسه قلبتون ضرر داره :biggrin1: ) ....... واسه من که زياد تفاوت نميکنه که الان لو بره يا بزارن تو E3 بگن ......

خدا کنه یه بازیه FPS باشه:love: ..وای چه شود ساکرپانچ دست به کار شده باشه:blushing:
:eek:
بگذریم

به خدا INFAMOUS 1 که اگ این خبر دوش واقعای باشه یکش کولاک بود و به نظرم دومیش کولاک تر میشه .

به نظرم بهترین OPEN WORLD این نسل بود چون انتظارات من رو براورده کرده تا الان شاید بعدم یکی بیاد بهتر اما تا الان بی رقیبه .

راستی ماکان جان شاید با هم بسازن Sly Cooper 4 رو با INFAMOUS 2 چند تا چیز هستش دیگه مثل شماره 1 زمان بر نیستش ساخت INFAMOUS 2 و متور بازی که قبلا ساخته شده شاید یه سری تغییر بهش بدن و این که به نظرم شهر قبلی رو بزرگ تر میکنن .

اما در کل زمان کمتری نسبط به 1 کش میبره ساخت شماره 2 تازه آشنا شدن با سخت افزار سونی .

منظورم تخم مرغ شانسیه(Hint)توی شماره اول بود که نوید بازیه Sly Cooper 4 رو دادن!
قرار نبود پوچ باشه تخم مرغه!:d

خب اینام الان نگفتن که Sly Copper 4 رو نمی سازن! در ثانی اون easter egg هم مشخص نکرده کِی Sly Cooper 4 ساخته میشه. بنابراین....

خب اینام الان نگفتن که Sly Copper 4 رو نمی سازن! در ثانی اون easter egg هم مشخص نکرده کِی Sly Cooper 4 ساخته میشه. بنابراین....
میدونم کیوان جان اما خوب این سینمای بازی بود و Sly Cooper4 اولین پخش رو داشت برای همین من گفتم بازی بعدیشون احتمالا همین باش.
با این حال نمیشه روی این چیزها حساب کرد
پ.ن:این شماره 2 که نوشته HONOR AMONG THIEVES ربطی به U2 داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or