خبر شوکه کننده: Sega در حال ساخت نسخه بعدی Yakuza !

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
8gknzdyefrrqbq6j2zkx.jpg

مجله Famitsu در آخرین شماره خود طی مصاحبه ای با آقایان Toshihiro Nagoshi و Masayoshi Yokoyama سرپرست و تهیه کننده سری Yakuza، از ساخت نسخه ای جدید در این سری پرده برداری کرد.

هنوز اطلاعات دیگری مانند پلتفرم های بازی و شماره دار یا فرعی بودن این نسخه منتشر نشده، اما با توجه به عرضه آخرین نسخه این سری (Ishin) بر روی PS4 و PS3، دیدن این عنوان جدید بر روی کنسول نسل هشتمی سونی یعنی PS4 دور از ذهن نیست.

آخرین نسخه از سری بازی های Ryu Ga Gotoku - به مانند اژدها- (که در غرب به Yakuza معروف است) به نام Ishin در 22 فبریه سال جاری برای کنسول های PS3 و PS4 در ژاپن منتشر شد. با توجه به سابقه شرکت SEGA در عدم عرضه نسخه های اخیر این سری (Ishin - 5 - Kenzan) در غرب میتوان انتظار داشت که این عنوان جدید نیز به این زودی ها ژاپن را ترک نکند.

منبع

آپدیت:

- بازی قراره به صورت Cross-Gen برای کنسول های PS3 و PS4 عرضه بشه.
- این عنوان جدید Spin-Off نیست (Kenzan - Dead Souls - Ishin) اما شماره دار بودن اون هم هنوز تایید نشده.
- تمرکز بازی بر روی محیط های شهری خواهد بود.
- تیم بازی سعی داره هوادارای مذکر سری از این نسخه لذت ببرند.
- هنوز تاریخ عرضه ای برای بازی تعیین نشده.

پ.ن: اون "خبر شوکه کننده" کنایه اییه به عرضه تقریبا سالانه سری Yakuza. البته توی ژاپن! وگرنه ما غیر ژاپنی ها که سالهاست Yakuza ـی جدید ندیدیم :crying1:
پ.ن2: در صورت انتشار اطلاعات جدید پست اول آپدیت میشه.

آخرین ویرایش:
دقیقا :|

اگرم زورشون میاد بدن لااقل به صورت دیجیتالی بفروشن
دقیقا!
دیگه عرضه بازی روی PSN مگه چقدر خرج داره؟! :|
وای وای چقدر شوکه کننده بود !! تیتر دیدم گفتم حتما Shenume هست.
این ساخت نسخه بعد yakuza محتمل ترین خبر بود.:|
:arrowd:
پ.ن: اون "خبر شوکه کننده" کنایه اییه به عرضه تقریبا سالانه سری Yakuza. البته توی ژاپن! وگرنه ما غیر ژاپنی ها که سالهاست Yakuza ـی جدید ندیدیم :crying1:

البته در مورد این یاکوزا یه گروه هست که شروع به ترجمه کرده و کات سین ها رو به همراه زیرنویس گذاشته که کسایی که میخوان بتونن بازی کنن

KHHsubs

فقط اگه دیالوگ ها رو هم میشد یه کاری کرد ممنونشون میشدیم:d

دقیقا :|

اگرم زورشون میاد بدن لااقل به صورت دیجیتالی بفروشن

دقیقا!
دیگه عرضه بازی روی PSN مگه چقدر خرج داره؟! :|
البته به خود علی گفتم:-"
ولی کلا توی آمریکا این قانون هست که اگر بازی زبون انگلیسی نداشته باشه و فقط زیرنویس باشه،عرضه ی فیزیکی نمیشه و فقط دیجیتالی! :-" (این چیزا رو سر PW بهشون پی بردم :d )
بعد من نمیدونم...بازی های Koei زیرنویس میشن، یا بعضا یه سری بازی درب و داغون ژاپنی که همون ژاپنی ها هم محلشون نمیزارن.... بعد یه بازی مثل یاکوزا که 4 شمارش برای غرب اومده و یه عالمه طرفدار داره، یعنی اونقدر سود آوری نداره؟ :| امکان نداره نداشته باشه! :|

مثلا PW1 شاید زیر 100 هزارتا توی غرب فروش رفته باشه :-" ولی PW2 رو هم با این اوصاف توی غرب منتشر کردن! :| بعد سگا نمیاد یاکوزا منتشر کنه؟ :|

علی و احسان و بهنام،باید بار و بندیل رو جمع کنید، و با مشعل های فروزان،برید سراغ سگا :|

البته به خود علی گفتم:-"
ولی کلا توی آمریکا این قانون هست که اگر بازی زبون انگلیسی نداشته باشه و فقط زیرنویس باشه،عرضه ی فیزیکی نمیشه و فقط دیجیتالی! :-" (این چیزا رو سر PW بهشون پی بردم :d )
بعد من نمیدونم...بازی های Koei زیرنویس میشن، یا بعضا یه سری بازی درب و داغون ژاپنی که همون ژاپنی ها هم محلشون نمیزارن.... بعد یه بازی مثل یاکوزا که 4 شمارش برای غرب اومده و یه عالمه طرفدار داره، یعنی اونقدر سود آوری نداره؟ :| امکان نداره نداشته باشه! :|

مثلا PW1 شاید زیر 100 هزارتا توی غرب فروش رفته باشه :-" ولی PW2 رو هم با این اوصاف توی غرب منتشر کردن! :| بعد سگا نمیاد یاکوزا منتشر کنه؟ :|

علی و احسان و بهنام،باید بار و بندیل رو جمع کنید، و با مشعل های فروزان،برید سراغ سگا :|

امیر اینی که میگی با بعضی بازی هایی که خود SEGA توی غرب منتشر کرده مغایرت داره :دی مثلا غیر از Yakuza 1 باقی بازی های سری فقط زیرنویس انگلیسی داشتن ولی به صورت فیزیکی توی آمریکا و اروپا عرضه شدن.یا Hatsune Miku Project Diva F که همین چند وقت پیش اومد (فصل 2 ـش هم برای غرب تایید شده) نه تنها فقط زیرنویس انگلیسی داره، بلکه SEGA حتی به خودش زحمت نداده متن آهنگ ها رو ترجمه و زیرنویس کنه :| :| :|

کلا بعید میدونم اینی که میگی مشکلی برای عرضه بازی های Yakuza توی غرب ایجاد کنه :دی

به نظرم شیوه Localize کردن SEGA ایراد داره :| علاوه بر PW که امیر مثال زد، من موندم چطور شرکتی مثل XSEED میتونه بازیی مثل Akiba's Trip 2 رو Localize کنه (اونم به صورت Dual Language!) و سود بدست بیاره ولی Sega نمیتونه همین کار رو با Yakuza انجام بده! :|

امیر اینی که میگی با بعضی بازی هایی که خود SEGA توی غرب منتشر کرده مغایرت داره :دی مثلا غیر از Yakuza 1 باقی بازی های سری فقط زیرنویس انگلیسی داشتن ولی به صورت فیزیکی توی آمریکا و اروپا عرضه شدن.یا Hatsune Miku Project Diva F که همین چند وقت پیش اومد (فصل 2 ـش هم برای غرب تایید شده) نه تنها فقط زیرنویس انگلیسی داره، بلکه SEGA حتی به خودش زحمت نداده متن آهنگ ها رو ترجمه و زیرنویس کنه :| :| :|

کلا بعید میدونم اینی که میگی مشکلی برای عرضه بازی های Yakuza توی غرب ایجاد کنه :دی

به نظرم شیوه Localize کردن SEGA ایراد داره :| علاوه بر PW که امیر مثال زد، من موندم چطور شرکتی مثل XSEED میتونه بازیی مثل Akiba's Trip 2 رو Localize کنه (اونم به صورت Dual Language!) و سود بدست بیاره ولی Sega نمیتونه همین کار رو با Yakuza انجام بده! :|
این رو من اون زمان که PW تازه تایید شده بود و ملت داشتن بحث میکردن میاد برای غرب یا نه، ملت گذاشته بودن که قضیه ـش اینه و قانونه که توی غرب فیزیکی نمیتونه بیاد! :d
حالا اینکه چجوریه نمیدونم :d

البته اروپا مشکلی نداره ها! همینطور که جفت PWـها و خیلی بازی های دیگه منتشر شدن، اما توی آمریکا نشدن :d

این سگا شیوه ـش هم مشکل نداره! خودش مشکل داره:| اگر نمیخواد وقت بزاره،با این فن ها که زیرنویس کردن کنار بیاد! :|

این رو من اون زمان که PW تازه تایید شده بود و ملت داشتن بحث میکردن میاد برای غرب یا نه، ملت گذاشته بودن که قضیه ـش اینه و قانونه که توی غرب فیزیکی نمیتونه بیاد! :d
حالا اینکه چجوریه نمیدونم :d

البته اروپا مشکلی نداره ها! همینطور که جفت PWـها و خیلی بازی های دیگه منتشر شدن، اما توی آمریکا نشدن :d

این سگا شیوه ـش هم مشکل نداره! خودش مشکل داره:| اگر نمیخواد وقت بزاره،با این فن ها که زیرنویس کردن کنار بیاد! :|

حتما یه شرایط خاصی اونجا مطرح بوده وگرنه همونطوری که گفتم خود سری Yakuza سالهاست که فقط داره با زیرنویس خالی به صورت فیزیکی توی آمریکا منتشر میشه :دی (لعنتی ها حتی همین نسخه های زیرنویسی رو هم توی PSN نزاشتن تا یکم فروش بازی بیشتر بشه :| )

حالا زیرنویس فن ها یه طرف، این SEGA ـی لعنتی حتی حاضر نیست حق نشر Yakuza توی غرب رو به یه شرکت دیگه واگذار کنه تا تمام هزینه مارکتینگ و Localize کردن بیوفته گردن اون شرکت! مطمئنا شرکت هایی مثل XSEED یا NISA از خداشونه SEGA حق نشر یاکوزا در خارج از ژاپن رو به اونا واگذار کنه. اینجوری همه سود میکنند!

SEGA بخاطر واگذار کردن حق نشر در غرب یه پولی از اون شرکتا میگیره.
NISA, XSEED و... با مارکتینگ درست و حسابی فروش بازی رو تضمین و عرضه بازی توی غرب رو سود آور میکنند.
هوادارا هم میتونند بدون نگرانی سری محبوبشون رو با زبون انگلیسی (زیرنویس یا دوبله) تجربه کنند.

SEGA خودش بازی رو توی غرب عرضه نمیکنه ولی اجازه هم نمیده یه شرکت دیگه اینکار رو براشون انجام بده :|

حتما یه شرایط خاصی اونجا مطرح بوده وگرنه همونطوری که گفتم خود سری Yakuza سالهاست که فقط داره با زیرنویس خالی به صورت فیزیکی توی آمریکا منتشر میشه :دی (لعنتی ها حتی همین نسخه های زیرنویسی رو هم توی PSN نزاشتن تا یکم فروش بازی بیشتر بشه :| )

حالا زیرنویس فن ها یه طرف، این SEGA ـی لعنتی حتی حاضر نیست حق نشر Yakuza توی غرب رو به یه شرکت دیگه واگذار کنه تا تمام هزینه مارکتینگ و Localize کردن بیوفته گردن اون شرکت! مطمئنا شرکت هایی مثل XSEED یا NISA از خداشونه SEGA حق نشر یاکوزا در خارج از ژاپن رو به اونا واگذار کنه. اینجوری همه سود میکنند!

SEGA بخاطر واگذار کردن حق نشر در غرب یه پولی از اون شرکتا میگیره.
NISA, XSEED و... با مارکتینگ درست و حسابی فروش بازی رو تضمین و عرضه بازی توی غرب رو سود آور میکنند.
هوادارا هم میتونند بدون نگرانی سری محبوبشون رو با زبون انگلیسی (زیرنویس یا دوبله) تجربه کنند.

SEGA خودش بازی رو توی غرب عرضه نمیکنه ولی اجازه هم نمیده یه شرکت دیگه اینکار رو براشون انجام بده :|
ممکنه! :d
البته بازی های قدیمی معمولا روی PSN نمیان! تقریبا از 2011 بود که کم کم شروع شد و PSN همه ی بازی ها رو میزاشت! مثلا هنوز GOW III نیست! یا Infamous 1 و ... ( بدنام2 جزو اولین بازی های خفنی بود که اومد و کف کرده بودیم که چه عجب!!!!! :d ) البته مثلا سونی همین هفته ی پیش رچت ToD و aCiT رو هم گذاشت روی PSN :-"

خود فن ها بشتابید،برید حقش نشر رو از سگا بخرید:)) شاید به مغزشون خطور نکرده حق نشر رو بدن یکی دیگه:|
البته شاید همون مرضی که اکتی داره،سگا هم داره! :-" (محتمل ترین گزینه! :d )

البته من فکر میکنم سونی هم زیاد براش مهم نیست:|

بابا اینقدر طرفداری از گذاشتن بازی ژاپنی یا اون بازی هایی که ریسک داره فروششون فقط توی PSN انتشارش کنن نکنید {خارج از ژاپن} !
خدایی خیلی ضد حاله شاید یکی بخواد آرشیو کنه یا نتونه اونقدر دان کنه :|

مثلا من خیلی این ماه منتظر Dynesty Warriors : Gundam Reborn بودم ولی دیدم خارج از ژاپن این ماه فقط روی PSN منتشر شد و نسخه ی فیزیکی نداره :| با اینکه تو ژاپنش داشت :|
الان آمیر آکیبا خودت عشق Warriors هستی ضد حال نخوردی ؟! :(( من خوردم :((

بابا اینقدر طرفداری از گذاشتن بازی ژاپنی یا اون بازی هایی که ریسک داره فروششون فقط توی PSN انتشارش کنن نکنید {خارج از ژاپن} !
خدایی خیلی ضد حاله شاید یکی بخواد آرشیو کنه یا نتونه اونقدر دان کنه :|

مثلا من خیلی این ماه منتظر Dynesty Warriors : Gundam Reborn بودم ولی دیدم خارج از ژاپن این ماه فقط روی PSN منتشر شد و نسخه ی فیزیکی نداره :| با اینکه تو ژاپنش داشت :|
الان آمیر آکیبا خودت عشق Warriors هستی ضد حال نخوردی ؟! :(( من خوردم :((

مکا که کلا میخوام سر به تنش نباشه:-"
اما اروپا رو چک کردی؟ احتمالا تو اروپا عرضه فیزیکی داره ها!!!
---
بعد اینکه بازی بیاد برای غرب، خیلی مهم تر از آرشیو کردنشه! من الان خیلی دلم میخواد ایشین بازی کنم...ولی وقتی کامل ژاپنی باشه ارزش نداره:((

مکا که کلا میخوام سر به تنش نباشه:-"
اما اروپا رو چک کردی؟ احتمالا تو اروپا عرضه فیزیکی داره ها!!!
---
بعد اینکه بازی بیاد برای غرب، خیلی مهم تر از آرشیو کردنشه! من الان خیلی دلم میخواد ایشین بازی کنم...ولی وقتی کامل ژاپنی باشه ارزش نداره:((

چک کردم نسخه ی اروپایی فیزیکی داشت :-":d

=========

در مورد یاکوزا اره معلومه اومندش اولویت داره حالا هرجور میخواد برای خارج از ژاپن بیارن ولی خوب بیارن دیگه :((
Voice ژاپنی که خیلی خوبه مهم زیرنویس و منوهاشه دیگه :|

من که هم کنزان هم ایشین هم 5 را بازی کردم .کنزان و ایشین جزو بهترین یاکوزاهایی بوده که بازی کردم واقعا فوق العاده بودن حیف که تو غرب نمیان .البته انقدر راهنما انگلیسی براشون اومده که انگار دارید نسخه انگلیسی را بازی میکنید از دستشون ندید فوق العادن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or