خبر شوکه کننده: Sega در حال ساخت نسخه بعدی Yakuza !

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
8gknzdyefrrqbq6j2zkx.jpg

مجله Famitsu در آخرین شماره خود طی مصاحبه ای با آقایان Toshihiro Nagoshi و Masayoshi Yokoyama سرپرست و تهیه کننده سری Yakuza، از ساخت نسخه ای جدید در این سری پرده برداری کرد.

هنوز اطلاعات دیگری مانند پلتفرم های بازی و شماره دار یا فرعی بودن این نسخه منتشر نشده، اما با توجه به عرضه آخرین نسخه این سری (Ishin) بر روی PS4 و PS3، دیدن این عنوان جدید بر روی کنسول نسل هشتمی سونی یعنی PS4 دور از ذهن نیست.

آخرین نسخه از سری بازی های Ryu Ga Gotoku - به مانند اژدها- (که در غرب به Yakuza معروف است) به نام Ishin در 22 فبریه سال جاری برای کنسول های PS3 و PS4 در ژاپن منتشر شد. با توجه به سابقه شرکت SEGA در عدم عرضه نسخه های اخیر این سری (Ishin - 5 - Kenzan) در غرب میتوان انتظار داشت که این عنوان جدید نیز به این زودی ها ژاپن را ترک نکند.

منبع

آپدیت:

- بازی قراره به صورت Cross-Gen برای کنسول های PS3 و PS4 عرضه بشه.
- این عنوان جدید Spin-Off نیست (Kenzan - Dead Souls - Ishin) اما شماره دار بودن اون هم هنوز تایید نشده.
- تمرکز بازی بر روی محیط های شهری خواهد بود.
- تیم بازی سعی داره هوادارای مذکر سری از این نسخه لذت ببرند.
- هنوز تاریخ عرضه ای برای بازی تعیین نشده.

پ.ن: اون "خبر شوکه کننده" کنایه اییه به عرضه تقریبا سالانه سری Yakuza. البته توی ژاپن! وگرنه ما غیر ژاپنی ها که سالهاست Yakuza ـی جدید ندیدیم :crying1:
پ.ن2: در صورت انتشار اطلاعات جدید پست اول آپدیت میشه.

آخرین ویرایش:
لعنتی ها! گناه طرفداران خارج از ژاپن این عنوان چیه؟ما که به همین زیر نویس انگلیسی هم قانع بودیم همونم نمیدید!
حالا نسخه 5 ب درد ولی انصافا حسرت تجربه ی kenzan و ishin رو دل طرفدارای خارج از ژاپن موند

لعنتی ها! گناه طرفداران خارج از ژاپن این عنوان چیه؟ما که به همین زیر نویس انگلیسی هم قانع بودیم همونم نمیدید!
حالا نسخه 5 ب درد ولی انصافا حسرت تجربه ی kenzan و ishin رو دل طرفدارای خارج از ژاپن موند

من حاضرم 100 تا Spin-Off رو زیرنویس نکنند ولی نسخه های اصلی سری (مثل 5) زیرنویس داشته باشند. باید بدونم ادامه داستان چی میشه :((:((:((

من حاضرم 100 تا Spin-Off رو زیرنویس نکنند ولی نسخه های اصلی سری (مثل 5) زیرنویس داشته باشند. باید بدونم ادامه داستان چی میشه :((:((:((

آخه فقط بحث spin off نیست این دو نسخه اصلا ی حال و هوای دیگه دارن
داستان رو باز ی جوری میشه فهمید

میثم باز اونا رو میشه با زبون ژاپنی هم رفت و از گیم پلیشون لذت برد ولی نسخه های اصلی..... :crying1::((

چی بگم من حتی ی questهم نتونستم تو کنزان برم ب خاطر همین منوی های ژاپنی
انشالله که باز مثل روال سابق با تاخیر یک ساله بدن بیرون
من هنوز امید دارم چون نسخه 1 رو با تاخیر دو ساله برا غرب ریلیز کردن

ممنون از خبر علی جان !

خبر های سکته کننده رو خود علی دانته میزنه ! :d
میدونم علی حاضری بریم یک انتحاری بزنیم به سگا !! >:)

جالبته ایشین و 5 مونده و شماره 1 و 2 هم مونده کالکشنش ولی دارن یدونه دیگه میسازن :|
فکر کنم سودشون خیلی باشه که فقط موقعه ی بیکاری میان خارج از ژاپن میدن 8-|

ممنون از خبر علی جان !

خبر های سکته کننده رو خود علی دانته میزنه ! :d
میدونم علی حاضری بریم یک انتحاری بزنیم به سگا !! >:)

جالبته ایشین و 5 مونده و شماره 1 و 2 هم مونده کالکشنش ولی دارن یدونه دیگه میسازن :|
فکر کنم سودشون خیلی باشه که فقط موقعه ی بیکاری میان خارج از ژاپن میدن 8-|

متاسفانه به سودش ربطی نداره بردیا :( این احمق ها بنای عرضه ی نسخه های غربی رو گذاشتن روی فروش Dead Souls ! میگن چون بازخورد خوبی نداشت پس نسخه ی غربی پر
whaaat3-onion-head-emoticon.gif
یکی نیست بگه بابا لامصب یه نسخه ی فرعی که همنیجوری عشقی و برای تنوع ساخته شده چرا باید بنای تصمیم گیری برای سایر نسخه ها (به خصوص شماره دارها) باشه
objection-onion-head-emoticon.gif

علی خودش در جریانه ! اگه بدونید چه پیشنهادایی به سگا دادن و اینا قبول نکردن ....
crying1-onion-head-emoticon.gif

یکی نیست بهشون بگه شما که کلی پول پای Atlus دادید حداقل از تیم Localization ـش برای عرضه بازی های خودتون توی غرب استفاده کنید! یکی از بهترین تیم های ترجمه توی صنعت گیم رو دارن (Atlus USA) اونوقت بازی هاشون لنگ یه زیرنویس انگلیسی موندن :|

این ژاپنیا یه اخلاقی که دارن هیچمسو آدم حساب نمیکنن . مثلا هیچکودوم درست حسابی انگلیسی حرف زدن یاد نمیگیرن و ...
این اخلاقشون خوبه ولی فکر مارو هم باید بکنن :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or